Всекидневна за Манчестър Юнайтед(Трансфери, Новини и т.н)
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Всекидневна за Манчестър Юнайтед(Трансфери, Новини и т.н)
Към тези 200 милионяа терябва да се добавят поне още 40 от продажбата на Главотрон
- MASTER_COOL
- Контакти:
MuFc1878 написа:За мен няма никаква еуфория. Бая сърбахме попарата и при Ван Гаал, и при Моуриньо. Каквото направи, толкова. Прекалено много работа го чака, за да постигнем нещо следващият сезон. Което значи още една загубена година в 10-годишното ребилдване.
Много по - добре е да няма никаква еуфория. Но това не пречи да бъде подкрепен. Преди около 2 месеца Боби Борисов направи много точен анализ какво следва за Юнайтед след назначаването на нов мениджър. Всички се надяваме да сме намерили визионера. Реформите ще са брутални ! Пълна подкрепа за Тен Хааг. План 2025 в действие
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]
Абе аз честно казано изобщо не вярвам в това, че ще купим толкова много играчи. То и на фифата не е толко лесно да се направи такова нещо :D
Реално може и да имаме интерес към доста футболисти, ама примерно тоя Нунез няма никаква гаранция, че ще избере да играе при нас, а интерес към него ще има. Същата работа с Нкунку, Кунде, Торес, Невеш, Чоуламени или какъвто е там и т.н.
Реално може и да имаме интерес към доста футболисти, ама примерно тоя Нунез няма никаква гаранция, че ще избере да играе при нас, а интерес към него ще има. Същата работа с Нкунку, Кунде, Торес, Невеш, Чоуламени или какъвто е там и т.н.
A Broken Plane. A Broken Dream. A Broken Heart. A Broken Team.
No Word Said. A Silent Vow. We Loved You Then. We Love You Now.
No Word Said. A Silent Vow. We Loved You Then. We Love You Now.
- MASTER_COOL
- Контакти:
Едно от условията на Тен Хааг е пълно обновяване на състава с жадни и гладни за успехи млади играчи !!!
Ще се избират съвсем различен профил футболисти, зарязваме модела да се купуват застаряващи звезди
Ще се избират съвсем различен профил футболисти, зарязваме модела да се купуват застаряващи звезди
АКо е вярно, Роналдо си тръгва на 200%. Гледал съм Аякс и стилът на игра и темпото, което ще иска да наложи, няма да са по вкуса на Ронката.
Другото, което мисля е, че не виждам как ще вземем 10 играча или повече, дори и да успеем да продадем разните там недоразумения. Обаче никъде не виждам дори и намек, че ще се разделим с Главотрон.
Другото, което мисля е, че не виждам как ще вземем 10 играча или повече, дори и да успеем да продадем разните там недоразумения. Обаче никъде не виждам дори и намек, че ще се разделим с Главотрон.
Не знам какво очаквате от Тен Хааг, при положение, че го бойкотират още преди да е започнал?
Кой го е бойкотирал? Ако говориш за това, че са отказали на Макларън да се върне....
Погба няма да вземе участия до края на сезона. Значи повече няма да го гледаме с екипа на Юнайтед:)
man_utd_ написа:Кой го е бойкотирал? Ако говориш за това, че са отказали на Макларън да се върне....
За мен е знак в неприятна посока. Да поискаш помощник и да го откажат...
- MASTER_COOL
- Контакти:
И как разбрахме, че е отказан ? Изобщо не вярвам на тази история