Какво се случва в този отбор, направо не ми го побира главата! Спирам с гледането на мачовете! Не съм вярвал, че ще го кажа това, но нито играчи, нито ръководство заслужават да им се ходи на стадиона и да им се гледат мачовете понТВ!
Жалко за Рангник. При други обстоятелства сигурно би направил чудеса, но…
Всекидневна за Манчестър Юнайтед(Трансфери, Новини и т.н)
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- MASTER_COOL
- Контакти:
Re: Всекидневна за Манчестър Юнайтед(Трансфери, Новини и т.н)
Чичо Ралф прави чудеса с тая сбирщина....Наистина го мисля.... Положението е повече от трагично..А ние сме пълни мазохисти....
Повече от всякога искам да играем само с юношки като Еланга, които ще се раздават на 110 % всяка минута....Ще бъдем поне малко Юнайтед, такъв какъвто сме го заобичали. Борбен и истински тим, скачащ с кръв и кожа в мачовете да тероризира останалите.
Рио как е говорил на Рууни...Ебати лидерите...Казвал му е : "Ей Дебел, твоята работа е да вземеш тлъсти пари, за да буташ в мрежата и го прави ! ЯСЕН ЛИ СЪМ ?!!!"
Повече от всякога искам да играем само с юношки като Еланга, които ще се раздават на 110 % всяка минута....Ще бъдем поне малко Юнайтед, такъв какъвто сме го заобичали. Борбен и истински тим, скачащ с кръв и кожа в мачовете да тероризира останалите.
Рио как е говорил на Рууни...Ебати лидерите...Казвал му е : "Ей Дебел, твоята работа е да вземеш тлъсти пари, за да буташ в мрежата и го прави ! ЯСЕН ЛИ СЪМ ?!!!"
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]
Абе на тия хора защо им е позволено да говорят каквото си искат. Погба на всяка пауза за националите обяснява колко не му харесва в Юнайтед, Шоу и той е почнал. Погба е ясен, че заминава, но според мен трябва да разкарат и Шоу лятото. Аз не знам какъв човек трябва да си, че да ти дават по 300К на седмица и да обясняваш наляво и надясно, че не си желан....
A Broken Plane. A Broken Dream. A Broken Heart. A Broken Team.
No Word Said. A Silent Vow. We Loved You Then. We Love You Now.
No Word Said. A Silent Vow. We Loved You Then. We Love You Now.
- MASTER_COOL
- Контакти:
ИЗВЪНРЕДНО !
Отказваме се от идеята за нов мениджър през лятото. Не сме искали вариант с недоказан и неопитен мениджър....
Януари 2023 идва големият авторитет и треньор с безумни успехи Луис Енрике....
ТОВА, АКО НЕ Е ПАРОДИЯ !!!!!!!!!!!!!!
Отказваме се от идеята за нов мениджър през лятото. Не сме искали вариант с недоказан и неопитен мениджър....
MASTER_COOL написа:ИЗВЪНРЕДНО !
Силно се надявам,че е фейк!
Това за Рио и Рууни не го знам, но бих го повярвал! Така би се държал капитан! Така би се държал ЛИДЕР! Ти представяш ли си това да го кажеш на Марсиалчо!? Или на Рашче? Погбицата Звиздъта?
Иначе не знам какво прави Рангник, но за мен Оле се справяше най-добре и постоянно с лигльовците ни. ОК, рано или късно и нанего му свалиха скалпа, но сега още повече оценявам той какво правеше. Вместо да мрънка по медии какво-що-как, знаеше каква е обстановката при нас и се пробваше да върши работа. аНякои го наричат послушко, но той единствено вършеше реална работа.
За следващият сезон бих, определено, задържал Варан (макар контузиите), Санчо, Роналдо (макар че е очевидно в заника на кариерата си и тоа се вижда и за Португалия, където получи доста критики за представянето си), Бруно, Де Хеа, МакТоминей, Еланга! Всичко друго, ВЪН!
Иначе не знам какво прави Рангник, но за мен Оле се справяше най-добре и постоянно с лигльовците ни. ОК, рано или късно и нанего му свалиха скалпа, но сега още повече оценявам той какво правеше. Вместо да мрънка по медии какво-що-как, знаеше каква е обстановката при нас и се пробваше да върши работа. аНякои го наричат послушко, но той единствено вършеше реална работа.
За следващият сезон бих, определено, задържал Варан (макар контузиите), Санчо, Роналдо (макар че е очевидно в заника на кариерата си и тоа се вижда и за Португалия, където получи доста критики за представянето си), Бруно, Де Хеа, МакТоминей, Еланга! Всичко друго, ВЪН!
Ето още една причина от приложенията да съм изтрил всичко свързано с Юнайтед. Въобще не ме е еня какво се случва. Чувствам се нов човек :D
Ванка, отивай в залата. Стига толкова интернет за днеска.
Ванка, отивай в залата. Стига толкова интернет за днеска.
- MASTER_COOL
- Контакти:
MuFc1878 написа:Ванка, отивай в залата. Стига толкова интернет за днеска.
Сутрин брат.....До обяд ме държи и после започвам да се ядосвам...Минавам на двуразови :D
Бруно с 2 гола + 1 асистенция на бат Рони
Аз се чудя защо има скачащи срещу Бруно, наистина! Човекът към момента си е с 9 гола и 6 асистенции във ВЛ. В ШЛ от 6 мача има 7 асистенции. Общо взето, върши си работата повече от прекрасно. И като цяло за Юнайтед, има 78 мача и е бил замесен в 70 гола (гол и/или асистенция). Като цяло, един от най-постоянните ни играчи и не виждам причина да се иска махането му. Виж, ако започне да се лигави и да говори как бил депресиран и пр. простотии... шут в гъза и да ходи да се лекува. Но засега, неговото махане би имало много по-пагубен ефект от махането на който и да друг играч в момента. Дори комбинирано махане на играчи!
Това, че напред има само един Роналдо да му вкарва положенията не е негова вина, че създадените му положения не се реализират. Кой да му вкара положенията? Рашко Средния пръст? Лингзи Кифлата? Марсиал Флегмата (преди наема си)? Дядо Кавани (когато не е контузен)? Надеждите са ми в Еланга и Санчо. Нямаме читав нападател и това е.
Това, че напред има само един Роналдо да му вкарва положенията не е негова вина, че създадените му положения не се реализират. Кой да му вкара положенията? Рашко Средния пръст? Лингзи Кифлата? Марсиал Флегмата (преди наема си)? Дядо Кавани (когато не е контузен)? Надеждите са ми в Еланга и Санчо. Нямаме читав нападател и това е.