Мнениеот SkyQuest » 13 фев 2022 18:49
Ясно е, че при нас треньорите са някакви изкупителни жертви на политиката на ръководството. Трябва си треньор, който да не мрънка, да изпълнява и да ръководи някакви играчи, които му биват спускани от не-футболни хора.
Та в този ред на мисли, Рангник просто не се справя и ВЕЧЕ е загубил съблекалнята! Футболен специалист, всичко точно, но при него вървим стремглаво надолу и записваме срамен резултат след срамен резултат. При всички играчи, които идват при нас, се забелязва осезаем и супер рязък спад във формата. Идващи играчи с по 20-25 гола на сезон, при нас вкарват 3-4. Мхитарян, Санчес, Роналдо, Санчо, Погба, Ди Мария са само малка част от примерите. Ебати, Роналдо е в най-лошата си голова суша от 12 години насам! Изчака да се "завърне у дома", за да изпадне в тотална дупка. А има играчи като Варан, Де Хеа, Погба, Бруно, Рашфорд, Санчо, Кавани около себе си... Да прибави и себе си и ето ти един състав от 8 супер класни играча по всички постове. Играе в ШЛ, играе в Юнайтед, позлатен е... какво мрънкоти и ръкомаха по терена като п*утка? Мхитарян беше човек, който беше замесен в над 40 гола за Борусия, при нас едно центриране не можеше да направи, хеле пък асистенция, а да не говорим за гол. Убеден съм, че ако Магуайър отиде в някой друг отбор в Англия, направо ще е стожер в отбраната и няма да пропусне нито един играч. Наистина, убеден съм в това! Ние или разваляме играчите, или не можем да ги мотовираме по правилния начин да покажат защо, аджеба, са считани за звезди.
Така че, Оле беше човекът за нас, както и да го гледате. Той единствен съумяваше да балансира между ръководството и лигавите играчи. А дори и бяхме твърдо в топ 4 и играхме финали. Все някой финал щеше да бъде спечелен, убеден съм. Срещу Севиля не взехме ЛЕ заради тъпа дузпа, но поне е финал за ЛЕ и следващият път може и да вкараме дузпата. Сега правим дузпа след дузпа дерби с Боро, че и отпадаме. Прогрес, брате! Вместо да сме продължили напред за ФА и да сме с 4 точки повече отколкото сега и твърдо в топ 4, ние трябва да боготворим примадоните на терена и да ги считаме за звезди.
Много жалко и аз определено спирам да ги гледам вече тия путенца смотани! Докато са при нас, няма оправия: и играчи, и ръководство.