Всекидневна за Манчестър Юнайтед(Трансфери, Новини и т.н)

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

joro_87
Контакти:

Re: Всекидневна за Манчестър Юнайтед(Трансфери, Новини и т.н)

Мнениеот joro_87 » 09 фев 2022 15:13

vasilnv написа:Това Видич да ти е капитан и да стигнеш до Магуайър не знам дали съществува дума, с която да се опише.

Ее нямам какво да добавя :) Това в момента е Юнайтед.Сравни ги сегашните играчи по постове с тези от времето на Съра и просто няма смисъл да коментираме.

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 09 фев 2022 15:27

Работата е ясна...Всичко тръгва от високите етажи. Клубът представлява ХАОС от първото стъпало на стадиона, до покрива му.
Няма ред, няма дисциплина, има само интереси. Футбола в Юнайтед е последен приоритет.
Роналдо с 5 поредни мача без гол - ЧОВЕКА ГОЛ, забрави какво е да вкара.
ЗАКРИВАЙ ЦИРКА !
Ралф Рангник на мен ми харесва изключително ! Страхотен професионалист е. Влага всичките си умения, но просто няма как да внедри идеите си докрай в тази обстановка.
На Магуайър договора трябва да бъде скъсан задължително ! Лятото първи изгонен
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]

Потребителски аватар
man_utd_
Контакти:

Мнениеот man_utd_ » 12 фев 2022 14:02

Защо Кравайър пак е титуляр бе? Аз ли съм тъп, или... ?

Потребителски аватар
vasilnv
Контакти:

Мнениеот vasilnv » 12 фев 2022 16:32

Не успях да гледам целия мач и хванах само добавеното време. Но гледам и днес са ни отменяли попадения, а с тия тъпи равенства Тотнъм и Арсенал имат възможност да ни дръпнат. :x
A Broken Plane. A Broken Dream. A Broken Heart. A Broken Team.
No Word Said. A Silent Vow. We Loved You Then. We Love You Now.

Потребителски аватар
MapTo_D
Контакти:

Мнениеот MapTo_D » 12 фев 2022 17:01

Е като има по метър-два засада какво да правят?
Абсолютно невменяеми ми се виждат всички в тоя отбор към момента. Вече нямам никаква идея какво трябва да се случи за да тръгнат нещата... :oops:

Потребителски аватар
vasilnv
Контакти:

Мнениеот vasilnv » 12 фев 2022 18:01

Мисълта ми беше, че се създават положения, не е като да сме съвсем трагични. Последните три мача сме имали 60+ опита за отбелязване на гол и сме се разписали 3 пъти, което е скандално.
Дано липсата на шанс да се обърне по-нататък през сезона и да успеем да завършим силно кампанията.
A Broken Plane. A Broken Dream. A Broken Heart. A Broken Team.
No Word Said. A Silent Vow. We Loved You Then. We Love You Now.

Потребителски аватар
man_utd_
Контакти:

Мнениеот man_utd_ » 12 фев 2022 18:19

Еми тва беше хора. Топ 4 официално замина.
Няма cdm, капитанчо и той горкия не знае защо е капитан, на всичкото отгоре и продължаваме да го налагаме, при положение, че е супер некадърен дървеняк... А по-лошото е, че и нямаме футболисти - Марсиал под наем, ДОни и той, Диало и той е под наем... А тези играчи можеха и да направят нещо през второто полувреме, ама....
Да благодарим на скапаните Глейзър, че ни съсипаха шансовете за топ 4!

Потребителски аватар
Beloev
Контакти:

Мнениеот Beloev » 13 фев 2022 01:52

Бруно просто не е същия и като махнем късмета с обратите от миналия сезон и нещата си идват по местата! Едно време се бях пренаситил на титли и какви ли не купи....сега се надявам в близките 5,6год да видя пак любимия отбор шампион.... а дано ама надали :roll:

SkyQuest
Контакти:

Мнениеот SkyQuest » 13 фев 2022 18:49

Ясно е, че при нас треньорите са някакви изкупителни жертви на политиката на ръководството. Трябва си треньор, който да не мрънка, да изпълнява и да ръководи някакви играчи, които му биват спускани от не-футболни хора.

Та в този ред на мисли, Рангник просто не се справя и ВЕЧЕ е загубил съблекалнята! Футболен специалист, всичко точно, но при него вървим стремглаво надолу и записваме срамен резултат след срамен резултат. При всички играчи, които идват при нас, се забелязва осезаем и супер рязък спад във формата. Идващи играчи с по 20-25 гола на сезон, при нас вкарват 3-4. Мхитарян, Санчес, Роналдо, Санчо, Погба, Ди Мария са само малка част от примерите. Ебати, Роналдо е в най-лошата си голова суша от 12 години насам! Изчака да се "завърне у дома", за да изпадне в тотална дупка. А има играчи като Варан, Де Хеа, Погба, Бруно, Рашфорд, Санчо, Кавани около себе си... Да прибави и себе си и ето ти един състав от 8 супер класни играча по всички постове. Играе в ШЛ, играе в Юнайтед, позлатен е... какво мрънкоти и ръкомаха по терена като п*утка? Мхитарян беше човек, който беше замесен в над 40 гола за Борусия, при нас едно центриране не можеше да направи, хеле пък асистенция, а да не говорим за гол. Убеден съм, че ако Магуайър отиде в някой друг отбор в Англия, направо ще е стожер в отбраната и няма да пропусне нито един играч. Наистина, убеден съм в това! Ние или разваляме играчите, или не можем да ги мотовираме по правилния начин да покажат защо, аджеба, са считани за звезди.

Така че, Оле беше човекът за нас, както и да го гледате. Той единствен съумяваше да балансира между ръководството и лигавите играчи. А дори и бяхме твърдо в топ 4 и играхме финали. Все някой финал щеше да бъде спечелен, убеден съм. Срещу Севиля не взехме ЛЕ заради тъпа дузпа, но поне е финал за ЛЕ и следващият път може и да вкараме дузпата. Сега правим дузпа след дузпа дерби с Боро, че и отпадаме. Прогрес, брате! Вместо да сме продължили напред за ФА и да сме с 4 точки повече отколкото сега и твърдо в топ 4, ние трябва да боготворим примадоните на терена и да ги считаме за звезди.

Много жалко и аз определено спирам да ги гледам вече тия путенца смотани! Докато са при нас, няма оправия: и играчи, и ръководство.

Върни се в “Манчестър Ю”