Всекидневна за Манчестър Юнайтед(Трансфери, Новини и т.н)

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

SkyQuest
Контакти:

Re: Всекидневна за Манчестър Юнайтед(Трансфери, Новини и т.н)

Мнениеот SkyQuest » 20 яну 2022 11:07

man_utd_ написа:Глупости, няма как да го уволнят, дори и да каже кои са проблемните зони! Нали ще е консултант след няколко месеца, то иначе от какъв зор да консулттира и да опитва да помага на отбора да стане по-силен?

Абе то логиката е, е когато назначиш треньор с 6 годишен договор не го уволняваш на 6-тия месец и да му дадеш 50 млн. за трансфери пръснати в два трансферни прозореца, ама и това се случи при МОйс. В този отбор, вече всичко очаквам, честно!!!! Ако настъпи по мазолите грешните хора, не се знае. Прекалено много маркетингови продукти имаме на терена.

Колкото за вчерашния мач, ето какво прочетох някъде като мнение след първото полувреме:

United have not been able to find fluency in their play in the final third. Ronaldo, Elanga, and Greenwood have not been able to combine, while Fernandes has been off the pace. It has been the same story for the Red Devils under tenure of Rangnick.

Много добре описва какво е при нас: медийни индивидуалисти на терена, нулев отбор!

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 20 яну 2022 12:07

Осман Дембеле е на тезгяха !
Мнения ?
Аз съм твърдо ЗА
Ние в момента нямаме ляво крило, освен Еланга :idea:

Санчо/Грийнууд------Роналдо/Рашфорд/Кавани...........Дембеле/Еланга

Да се махат Марсиал, Лингард и Мата и да взимаме Дембеле
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]

Потребителски аватар
man_utd_
Контакти:

Мнениеот man_utd_ » 20 яну 2022 12:21

MASTER_COOL написа:Осман Дембеле е на тезгяха !
Мнения ?
Аз съм твърдо ЗА
Ние в момента нямаме ляво крило, освен Еланга :idea:

Санчо/Грийнууд------Роналдо/Рашфорд/Кавани...........Дембеле/Еланга

Да се махат Марсиал, Лингард и Мата и да взимаме Дембеле

Твърдо НЕ!
Защо? Контузен през повечето време, липса на мотивация, поредния френски лигльо, дето ще играе, ако му се играе. Отделно колко чупливи играча ще приютяваме? Джоунс, Бай... Да взимаме и тоя и да търсим още един за белот, какво ще кажеш?

Потребителски аватар
Beloev
Контакти:

Мнениеот Beloev » 20 яну 2022 13:06

Ооо нененене....твърдо НЕ! Поредния за по 300к+ на седмица за да дефилира с фанелката,чуплива примадона тип Ди Мария.... По-добре момчето от Лайпциг!

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 20 яну 2022 13:41

Може би сте прави !
Момчето от Лайпциг ще е супер наистина. Дори двама съм си харесал аз от там

SkyQuest
Контакти:

Мнениеот SkyQuest » 21 яну 2022 10:35

Мдам! Искаме да се отървем от ревлите и ще започнем да правим това като вземем ревлата Дембеле! Добра революция ще направим с него.

Роналдо пък се бил нацупил защо бил сменен... Как така бе... ТОЙ!!! ДА БЪДЕ СМЕНЕН!!!! Не искал да се бори за 6-то или 7-мо място, искал да печели, играчите трябвало да се подобряват, малките не приемали критика... Не спря да реве бе, деба! Виждам го май как ще е пътник това лято.

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 21 яну 2022 10:56

Имам чувството, че приятелката/жената ти е кръшнала с Роналдо :oops: :o

Потребителски аватар
Jackxxx
Контакти:

Мнениеот Jackxxx » 21 яну 2022 14:25

Sky, трябва малко да спреш с футбола за 1-2 седмици. Детоксикацията си е напълно физиологична нужда, било то и свързана с ментални проблеми, а не чисто физически. ;)

Надявам се, че няма да дадем и цент за Дембеле. Нямаме нужда от поредната футболна издънка. Сега просто гледаме Юнайтед мач за мач, без изисквания към класиране и начин на игра. Официално имаме треньор до края на годината, а след това не се знае какво ще става. Имаме нужда от човек, който да работи със сегашните играчи. Можем да се подсилим в някоя и друга зона, но истината е, че имаме доста играчи и те не са съвсем за изхвърляне. Така или иначе не може да се гради нов отбор, пак от лятото.
[center]The team that gets me excited is Manchester United!
Manchester United - Once in a lifetime[/center]

SkyQuest
Контакти:

Мнениеот SkyQuest » 21 яну 2022 15:33

MASTER_COOL написа:Имам чувството, че приятелката/жената ти е кръшнала с Роналдо :oops: :o

Хаха, голям лаф! Но не, тя не си пада по ревли :)

Иначе като цяло нямам нищо против Роналдо, не ме разбирай погрешно! За мен е най-завършеният играч в историята, страхотен голов звяр, играе на високо ниво дори и на 37 годишна възраст, много е спечелил (индивидуално и отборно)! Няма как да се отрекат тези неща.

НО!!!!

Малко не мога да го приема за "нашо момче", че и да го боготворя по начина, по който ти го боготовориш. Играч с един силен сезон за нас просто няма как да го боготворя. Още повече такъв, който ни напусна веднага след като спечели малко слава и отиде да става "галактичен". Да търси "ново предизвикателство". Играч, който иска отборът му ВЕЧЕ да се бори за всякакви трофеи, но като види че не се и трябва да се върши работа, да започва да мрънка. Така или иначе, по-скоро бих го приел за "момче на Реал". Или дори "момче на Юве", по-скоро, отколкото "наше".

Сега в момента той просто иска пак слава, но при нас няма как да я получи. Не е като да е играе в един от двата силни отбора в Примера, който отбор е на обща стойност колкото цяла Примера. Или пък в единственият силен отбор на Калчото, който става шампион още декември месец. Там, блестиш. Предполагам е взел грешното решение къде да отиде да играе предвид на какъв етап в кариерата си е. Може би Роналдо трябваше да си отиде в ПСЖ или Байерн: там пак щеше да може да показва финтове пред франсетата или германците. Или в САЩ! В Англия... не точно!

Така че отново казвам: нямам проблеми с него конкретно! Не казвам, че ТОЙ е причината за състоянието ни (и преди него бяхме същите балъци). Имам проблем с играчите, като цяло, които щетят отбора. Които пречат на други играчи да бъдат привлечени и/или да разгърнат потенциала си. Които блокират място и средства за такива играчи. Жена ми не ми е кръшнала с Погбату, но и за него няма как да се изкажа ласково и никога не съм се и няма и да се (а Дони стои на скамейката заради него). За Рашфорд бях започнал да се изказвам ласкаво, но сега... как да се (а можехме да привлечем някой по-добър нападател, да кажем да напънем истинската за Халанд, а не да се правим на интересни понеже имаме Рашче)!? Ама ето, и с него не е кръшкала. Марсиал и Лингард също! Колко време не привличахме крила понеже ги имахме тия двамата тулупи!?

SkyQuest
Контакти:

Мнениеот SkyQuest » 21 яну 2022 15:40

Jackxxx написа:Sky, трябва малко да спреш с футбола за 1-2 седмици. Детоксикацията си е напълно физиологична нужда, било то и свързана с ментални проблеми, а не чисто физически. ;)

Предполагам да :)

От "старата" школа съм, имам по-различни виждания за футбола, доколкото виждам. Други разбирания имам. Може би грешни, може би са прекалено романтични, знам ли и аз! На някои хора преди време, при пенсионирането на САФ, че с много купуване на звезди няма да се получи. Трябва да се спазваме по нашото си! Народа масово си искаше "качествени играчи". Не можело да развиваме играчи вече, нямало време! Ами... с големите играчи добре се представихме. Да видим кога ще се запее песента на "връщане към корените ни" :)

Върни се в “Манчестър Ю”