MASTER_COOL написа:Имам чувството, че приятелката/жената ти е кръшнала с Роналдо

Хаха, голям лаф! Но не, тя не си пада по ревли
Иначе като цяло нямам нищо против Роналдо, не ме разбирай погрешно! За мен е най-завършеният играч в историята, страхотен голов звяр, играе на високо ниво дори и на 37 годишна възраст, много е спечелил (индивидуално и отборно)! Няма как да се отрекат тези неща.
НО!!!!
Малко не мога да го приема за "нашо момче", че и да го боготворя по начина, по който ти го боготовориш. Играч с един силен сезон за нас просто няма как да го боготворя. Още повече такъв, който ни напусна веднага след като спечели малко слава и отиде да става "галактичен". Да търси "ново предизвикателство". Играч, който иска отборът му ВЕЧЕ да се бори за всякакви трофеи, но като види че не се и трябва да се върши работа, да започва да мрънка. Така или иначе, по-скоро бих го приел за "момче на Реал". Или дори "момче на Юве", по-скоро, отколкото "наше".
Сега в момента той просто иска пак слава, но при нас няма как да я получи. Не е като да е играе в един от двата силни отбора в Примера, който отбор е на обща стойност колкото цяла Примера. Или пък в единственият силен отбор на Калчото, който става шампион още декември месец. Там, блестиш. Предполагам е взел грешното решение къде да отиде да играе предвид на какъв етап в кариерата си е. Може би Роналдо трябваше да си отиде в ПСЖ или Байерн: там пак щеше да може да показва финтове пред франсетата или германците. Или в САЩ! В Англия... не точно!
Така че отново казвам: нямам проблеми с него конкретно! Не казвам, че ТОЙ е причината за състоянието ни (и преди него бяхме същите балъци). Имам проблем с играчите, като цяло, които щетят отбора. Които пречат на други играчи да бъдат привлечени и/или да разгърнат потенциала си. Които блокират място и средства за такива играчи. Жена ми не ми е кръшнала с Погбату, но и за него няма как да се изкажа ласково и никога не съм се и няма и да се (а Дони стои на скамейката заради него). За Рашфорд бях започнал да се изказвам ласкаво, но сега... как да се (а можехме да привлечем някой по-добър нападател, да кажем да напънем истинската за Халанд, а не да се правим на интересни понеже имаме Рашче)!? Ама ето, и с него не е кръшкала. Марсиал и Лингард също! Колко време не привличахме крила понеже ги имахме тия двамата тулупи!?