Всекидневна за Манчестър Юнайтед(Трансфери, Новини и т.н)

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Re: Всекидневна за Манчестър Юнайтед(Трансфери, Новини и т.н)

Мнениеот Thsmith » 04 яну 2022 20:58

SkyQuest написа:@Thsmith, тяхното "напускане", в случая, би представлявало да поискат трансфер в друг отбор, където няма да тренират в 5ч. сутринта. Ама не искат, а започват директно със сеченото играене. Да, не е ставало въпрос за 5ч., а за 17ч., но на мен идеята ми е, че им трябва дисциплина на тези наши пикльовци! Ако треньорът е преценил, и в 5ч. ще тренират. Друга работа нямат!

В един идеален свят, може би. В реалния биха поискали неустойка за да си прекратят договора и да отидат другаде със свободен трансфер, неустойка и бонус при подписване : )
Това е сегашния свят...
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

emerson1leao

Мнениеот emerson1leao » 05 яну 2022 00:51

Треньорите стават все повече безгласни букви в съвременния футбол.
Барса, Лудогорец и Бойко Борисов ! :mrgreen:

SkyQuest
Контакти:

Мнениеот SkyQuest » 05 яну 2022 13:11

Thsmith написа:В един идеален свят, може би. В реалния биха поискали неустойка за да си прекратят договора и да отидат другаде със свободен трансфер, неустойка и бонус при подписване : )
Това е сегашния свят...

Е не, просто искат трансфер. Примерът с Лукаку е пресен-пресен. Белгия са топ отбор, дойде Оле, Лукаку се разлигави, Оле го остави на скамейката и лятото самата Луканка си поиска трансфер и беше трансфериран. Ето, дори и сега в Челси прави мизерии и пак искал в Интер.

Проблемът е, че при нас са ТОЛКОВА добри договорите на всичките некадърници, толкова са им високи заплатите, толкова всичко им е удобно и уредено, че не искат да го губят това и не искат трансфери. Ти представяш ли си Лингзи да получава такава заплата, с каквато е сега!? Или Погбицата?

Така че в реалният свят така става, но в паралелната вселена на Уудуърд и сие става по друг начин :)

Потребителски аватар
Beloev
Контакти:

Мнениеот Beloev » 05 яну 2022 13:20

Даже се чудя как въпреки спонсорските договори и всички приходи в клуба които изобщо не са малки,как не сме фалирали още с тези трансфери и малоумни заплати къде се плащат,а и covid19 кризата....

SkyQuest
Контакти:

Мнениеот SkyQuest » 05 яну 2022 17:07

Beloev написа:Даже се чудя как въпреки спонсорските договори и всички приходи в клуба които изобщо не са малки,как не сме фалирали още с тези трансфери и малоумни заплати къде се плащат,а и covid19 кризата....

Прави сметка какви пари изкарваме, за да не сме фалирали и да продължаваме да хвърляме пари. Понеже нищо не продаваме, което дори да се доближи стотиците милиони, които плащаме на година за трансфери, да не говорим пък за заплати.

И мен това ме нерви най-много в цялата схема: пари се дават, реално, но се взимат супер малоумни играчи. Взимат се играчи с цел маркетинг, а не с футболна цел. А с всичките тези хвърлени пари досега можехме да вземем ебати играчите.

Потребителски аватар
man_utd_
Контакти:

Мнениеот man_utd_ » 05 яну 2022 18:29

Нещата в клуба не са никак розови, особено с това разделение на групи, както се изрази Шоу. Изглежда, че пак се разчита на някакви любимци, а не на хора, които са в добра форма. Изглежда ми, че Рангник няма никаква вина за това и всичко му се казва "от горе", дето се вика.
Никой, ама никой не може да ме убеди, че Рангник не знае за качествата на футболистите ни. Видя се в първия мач, че можем да пресираме, видя се, че можем да сме клинични в атака. Ако не се направи нещо с тези разделения и лю бимиц, следващия ни мениджър ще го поеме също много неприятно.

SkyQuest
Контакти:

Мнениеот SkyQuest » 06 яну 2022 12:11

Абе ще се сетите, че Оле досега беше най-добрият ни треньор и си беше перфектен за нас, но както и да е! Имаш едно "ядро", което НЕ МОЖЕШ да сменяш, НЕЗАВИСИМО колко са безумно слаби на терена. И това ядро е половин отбор! Де Хеа (помним го и него миналия сезон как само между ушите не му бяха вкарвали по едно време), Магуайър, Погба, Рашко, Бруно, а сега и Роналдо.

Доскоро бяха и Марсиал и Лингзи, но явно са толкова слаби, та чак и на техните покровители им стана неудобно и ги извадиха от клуба на привилегированите.

Роналдо на скамейката го оставили един-два мача и вече сърдит! Льольо смотан! Та феновете и те като наскачат как може така Бог Рони да е на скамейката и самочувствието на въпросните пу'ки скача до небесата. Те са си Туитър/Инста/ТикТок/Фейсбук звезди и следят настроенията.

Абе работата не е добре и все още ме е яд за Оле. Наистина той, по някакъв начин, можеше да ги озапти тези псета и все пак да е в зона ШЛ. За повече е ясно, че не можем да се надяваме. Не знам какво трябва да стане, за да заиграят както трябва.

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 06 яну 2022 14:55

Олето реално като резултати не е лош, като изключим последните му мачове.
Но няма ниво да изкачи отбора от присъствие в топ 4 до реален кандидат за първото място.
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]

Потребителски аватар
man_utd_
Контакти:

Мнениеот man_utd_ » 06 яну 2022 15:59

Аз лично си мисля, че ако не се направи пълен ребилд по подобие на Ливърпул, т.е. дава се пълна власт на следващия мениджър и пълна подкрепа и не почнем да изграждаме този състав от 0-та, като преди това махнем всичките мрънкачи, следващия сезон ще е абсолютно същия.

SkyQuest
Контакти:

Мнениеот SkyQuest » 06 яну 2022 17:17

@MASTER_COOL, А коя беше причината за такива слаби резултати игри!? Тъпите и сърдитите играчи! Защото тогава, изведнъж, спряха да могат да вържат три паса. Как може тези играчи, с този "некадърен треньор" да пукат който хванат в първите им 17 мача (15 победи, 2 равни), да вкарат 41 (ЧЕТИРИДЕСЕТ И ЕДИН) гола, да допуснат 11 гола (голова разлика +30, ТРИДЕСЕТ) и след това същите тези играчи просто... да спрат! Да не могат да се разберат на терена за 2-3 паса още следващият сезон! Явно още тогава ги е настъпал по кутретата, лятото! Че и Лукаку се разсърди тогава и искаше да напуска, че и бойкотира тренировки! Много тогава скочиха на Оле как може да е толкова тъп, че да изпусне Лукаку, но го виждате и сега в Челси: иска да напуска Челси понеже пак е сърдит! Бяхме ли го оставили, щяхме да имаме още един Де Хейчо, който иска трансфер всяка година и иска повече пари! Или още една Погбица със същите прийоми. Трябваше и Лукаку да остане, та да си имаме Тримата глупаци!

Ама както и да е де! Със смени на треньори не се решават проблемите щом треньорите нямат власт!

Върни се в “Манчестър Ю”