AnalBreaker написа:Трябва ни и ляв, и десен бек. Освен отбора има нужда и от стабилен упорен халф, който да замени оня дървар Карик
Ти смени целия отбор.Аз очаквам още 2 нови попълнения,и най-много само едното да е по-известно име.
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
AnalBreaker написа:Трябва ни и ляв, и десен бек. Освен отбора има нужда и от стабилен упорен халф, който да замени оня дървар Карик
AnalBreaker написа:Освен отбора има нужда и от стабилен упорен халф, който да замени оня дървар Карик
MuFc1878 написа:Добре дошъл сред червените дяволиЩе се радваме и ти да се включваш по-често в дискусиите.
[/center]yavorpetroff написа:AnalBreaker написа:Освен отбора има нужда и от стабилен упорен халф, който да замени оня дървар Карик
Нищо лично, но Карик този сезон е един от най-стабилните халфове във Висшата лига. Игра доста мачове, а и си пасва с почти всички. С Джоунс, със Скоулс, с Гигс и общо взето с всичките ни полузащитници прави двойка. Неоснователно е да го критикуваш!
ПП До сега само, четох, но сега реших и аз малко да се включа в форума. Иначе се казвам Явор, на 15.
yavorpetroff написа:AnalBreaker написа:Освен отбора има нужда и от стабилен упорен халф, който да замени оня дървар Карик
Нищо лично, но Карик този сезон е един от най-стабилните халфове във Висшата лига. Игра доста мачове, а и си пасва с почти всички. С Джоунс, със Скоулс, с Гигс и общо взето с всичките ни полузащитници прави двойка. Неоснователно е да го критикуваш!
ПП До сега само, четох, но сега реших и аз малко да се включа в форума. Иначе се казвам Явор, на 15.
[/offtopic]
[/offtopic]momchil написа:Силно се надявам Фърги да не търси ново място на Шинджи(на крилото например),а да го пусне там където е най-силен!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта