Трансферни спекулации - Лято 2025
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Трансферни спекулации - Сезон 2013/2014
Трансфер номер 1 вече е факт. Сега чакаме следващите. При толкова оферти и слухове, които вървят и толкова мача, на които беше Мойс се надявам поне още 2-ма да вземем + ново договорче за Рунката. Стискаме палци този път Уди и Мойс-чо да си свършат работата и засега изгледите са добри 
Време беше да се закупи резерва на Валенсия .
Кроос вероятно или се е скарал със треньора или Мойс прави услуга на меринджея на Кроос и Ройс , като притиснат Байерн . А после услугата ще се върне под формата на Ройс със панделка .
Кроос вероятно или се е скарал със треньора или Мойс прави услуга на меринджея на Кроос и Ройс , като притиснат Байерн . А после услугата ще се върне под формата на Ройс със панделка .
DmG написа:Време беше да се закупи резерва на Валенсия .
Кроос и Гуардиола е същия случай като Мата и Моуриньо.
Офтопик:
Офтопик:
Tobacco написа:DmG написа:Време беше да се закупи резерва на Валенсия .
Кроос и Гуардиола е същия случай като Мата и Моуриньо.
Аз лично не съм сигурен , защото Кроос продължава да играе редовно . Но се надявам да има скандал . Дали заради „къртицата“ или заради Тиаго , не ме интересува много . Но ми се струва , че беше много явно това , цял свят знаеше , че ще ходи на този мач и да са заедно със меринджея . Надявам се Уди да счупи още едно прасенце касичка и да го вземем .
Абре какво стана със номер_9 онзи фена на Челси ? Самоуби ли се ? Кой от нашите се хвана на бас със онзи .
Последна промяна от DmG на 25 яну 2014 18:34, променено общо 1 път.
Шоу и Баркли добре биха се вписали. Млади са и най-вече ще се запази британската връзка с играчи от Острова.
Кроос, Видал....не виждам какъвто и да е шанс да бъдат закупени. Предстои да видим какво ще се случи в оставащите 7 дена
Кроос, Видал....не виждам какъвто и да е шанс да бъдат закупени. Предстои да видим какво ще се случи в оставащите 7 дена
MuFc1878 написа:Шоу и Баркли добре биха се вписали. Млади са и най-вече ще се запази британската връзка с играчи от Острова.
Втория не го искам..прекалено е,ъ.......прехвален,надценен и т.н
Офтопик:
Офтопик:
Да чакаме някой да го отмъкне.....Рунката как го взехме едва 18-годишен 
- old_traff
- Контакти:
И аз не ща Баркли. Ник е по-добър. 

THE CHOSEN JUAN