Всекидневна за Манчестър Юнайтед(Трансфери, Новини и т.н)

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
KOPScousers
Контакти:

Re: Всекидневна за Манчестър Юнайтед(Трансфери, Новини и т.н)

Мнениеот KOPScousers » 16 окт 2021 20:20

jelew73 написа:За неутрален зрител като мен това днес изглежда като бойкот на Олеле. Тук идва въпросът защо ръководството си трае. Вероятно защото никой от свободните читави мениджъри не иска да вади горещия картоф след като свежи пари няма да има. Лично мнение.

Ако има бойкот - то той безсъмнено ще е другата седмица. И под бойкот нямам предвид непременно да е от играчите. Нищо чудно пак да ни отложат мача, ако има нови протести пред ОТ. А ако все пак се стигне до мач, може и играчите на Юнайтед да играят против Олеле, но не ми се вярва. Рядко се виждат такива неща в мачове с подобен заряд, това е най-големият мач на Острова все пак. :?
Los Che написа:Цар Поп може да си снима извлечението от банковата сметка, нали печели 1000 пъти повече от нас нисшите.
:mrgreen:
[center][wrapimg=]https://64.media.tumblr.com/a41d2b9b2ef5da9269e970939b73eb12/fba1847d5f32aa89-b3/s400x600/b801d85a34567902da1b9c5a80dc6f6c37c40ad8.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
man_utd_
Контакти:

Мнениеот man_utd_ » 16 окт 2021 20:56

KOPScousers написа:
jelew73 написа:За неутрален зрител като мен това днес изглежда като бойкот на Олеле. Тук идва въпросът защо ръководството си трае. Вероятно защото никой от свободните читави мениджъри не иска да вади горещия картоф след като свежи пари няма да има. Лично мнение.

Ако има бойкот - то той безсъмнено ще е другата седмица. И под бойкот нямам предвид непременно да е от играчите. Нищо чудно пак да ни отложат мача, ако има нови протести пред ОТ. А ако все пак се стигне до мач, може и играчите на Юнайтед да играят против Олеле, но не ми се вярва. Рядко се виждат такива неща в мачове с подобен заряд, това е най-големият мач на Острова все пак. :?

Прав си, обаче аз помня как Рио беше казал, че при ръководството на Мойс той ги е изгубил отдавна, та и затова Ливърпул ни напляска с 3-ка, след което Мойс беше уволнен. Такаче нищо не се знае - или ще излезем и ще бием(крайно невероятно), или ще паднем и дай Боже Оле да си ходи/

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 16 окт 2021 21:58

Е, серията без загуба като гост приключи!
Лестър бяха по-настоятелният отбор, като цяло заслужена победа за тях, но предвид развоя равенството 2-2 щеше да е максимумът с който можеше да си тръгнем, но на практика недопустимо е и 20 секунди след изравняването да получиш нов гол, което предначерта до голяма степен нещата.
Предвид резултатите може да се каже, че има нещо като мини-криза(вид закицляне), за което Оле със сигурност има вина, защото по никакъв начин не се вижда нещо различно, нито в игрови план, нито във воденето на мачовете, освен това категорично някои играчи в последно време играят под нивото си и редно е мениджърът да направи ротации, защото това предоверяване предвид че има алтернативи...
Иначе, прекрасно е че Рашфорд се завърна с гол, дано продължи в същия дух!
Грийнууд с гол-шедьовър, та...
Лошо е, че Санчо за пореден път остава в сянка и вече леко започвам да се тревожа, защото от т.нар. конкуренция вече всички вкараха голове визириайки Лингард, Марсиал, днес и Рашфорд.
На практика дали с него или без него, няма абсолютно никакво значение.

Гледаме към Аталанта и задължителната победа, която трябва да се гони!
Последна промяна от smoothc на 16 окт 2021 22:03, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 16 окт 2021 22:03

Аталанта, Пуул, Спърс......
Край на връзката
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]

Потребителски аватар
Jackxxx
Контакти:

Мнениеот Jackxxx » 17 окт 2021 00:13

Ние бая задължителни победи гонихме този сезон. Вече е все тая. Дори не мисля, че ако излезем от групите в ШЛ ще е добре за нас.
[center]The team that gets me excited is Manchester United!
Manchester United - Once in a lifetime[/center]

Потребителски аватар
fkbl1
Контакти:

Мнениеот fkbl1 » 17 окт 2021 12:30

As things stand Ole Gunnar Solskjaer position as Manchester United manager understood to be 100% secure. Despite poor run of form 48yo still has support of #MUFC board. Signed new contract in July running until 2024 with option of further year
@TheAthleticUK

Като фен на Ливърпул, винаги ме е било страх да не набарате треньорЪТ. Мойс, Ван Гаал и Моуриньо бяха приветствани от мен. Не можах да повярвам, че при наличен Почетино подновиха договора на Оле. След това не можах да повярвам, че не се възползваха от свободните Алегри и Конте. Няма нужда от злорадстване, всеки, който е гледал Юнайтед в последните години знае, че треньора е най-големия проблем. Има страшно много талант в този отбор, въпреки някои свръх надценени футболисти като капитана и AWB. За мен привличането на Роналдо беше грешка. Да, пред гола ще вкара 9/10 пъти, но през останалото време Юнайтед играят с 10 души. Трябва всички останали да са в топ, топ форма и мотивация, за да могат да компенсират това, че Роналдо не пресира.

Потребителски аватар
man_utd_
Контакти:

Мнениеот man_utd_ » 17 окт 2021 14:38

fkbl1 написа:
As things stand Ole Gunnar Solskjaer position as Manchester United manager understood to be 100% secure. Despite poor run of form 48yo still has support of #MUFC board. Signed new contract in July running until 2024 with option of further year
@TheAthleticUK

Като фен на Ливърпул, винаги ме е било страх да не набарате треньорЪТ. Мойс, Ван Гаал и Моуриньо бяха приветствани от мен. Не можах да повярвам, че при наличен Почетино подновиха договора на Оле. След това не можах да повярвам, че не се възползваха от свободните Алегри и Конте. Няма нужда от злорадстване, всеки, който е гледал Юнайтед в последните години знае, че треньора е най-големия проблем. Има страшно много талант в този отбор, въпреки някои свръх надценени футболисти като капитана и AWB. За мен привличането на Роналдо беше грешка. Да, пред гола ще вкара 9/10 пъти, но през останалото време Юнайтед играят с 10 души. Трябва всички останали да са в топ, топ форма и мотивация, за да могат да компенсират това, че Роналдо не пресира.

Тука не съм съгласен. За мен лично дори и да не вкара повече, няма как да бяхме позволили да отиде в Сити - пълен абсурд. Освен това не мисля, че проблемът е Роналдо - в националния на Португалия играе с Бруно и Далот, останалите играчи също не са кой знае каква класа, ама това не му пречи да вкарва като разпран. Ето, онзи ден наниза 10 хеттрик.

Потребителски аватар
fkbl1
Контакти:

Мнениеот fkbl1 » 17 окт 2021 14:53

man_utd_ написа:
fkbl1 написа:
@TheAthleticUK

Тука не съм съгласен. За мен лично дори и да не вкара повече, няма как да бяхме позволили да отиде в Сити - пълен абсурд. Освен това не мисля, че проблемът е Роналдо - в националния на Португалия играе с Бруно и Далот, останалите играчи също не са кой знае каква класа, ама това не му пречи да вкарва като разпран. Ето, онзи ден наниза 10 хеттрик.

Срещу Люксембург... С две дузпи. :D Не отнемам нищо от качеството на Роналдо, просто в наши дни, всички топ-топ отбори пресират много с всеки футболист. Излязоха вече статистиките от първите мачове и Роналдо е в дъното.

Потребителски аватар
man_utd_
Контакти:

Мнениеот man_utd_ » 17 окт 2021 22:10

fkbl1 написа:
man_utd_ написа:
fkbl1 написа:
@TheAthleticUK

Срещу Люксембург... С две дузпи. :D Не отнемам нищо от качеството на Роналдо, просто в наши дни, всички топ-топ отбори пресират много с всеки футболист. Излязоха вече статистиките от първите мачове и Роналдо е в дъното.

Няма значение как ги е вкарал, на него не му трябват 20 положения, за да вкара 1. Иначе статистика за пресиране да вземат да я покажат на Фред и макИдиотини, та белким се научат малко какво се изисква от тях.

SkyQuest
Контакти:

Мнениеот SkyQuest » 18 окт 2021 10:42

Ами... да имаш такива играчи и да те надупят с 4 гола си е направо срам, но нещо започва и на мен да ми мирише на бойкот от страна на играчите към Оле. Не може просто да сме ЧАК ТОЛКОВА зле! Бяхме точно толкова зле, колкото при последните издихания на Моуриньо. И не, на сегашните ни играчите ама ГРАМ не им дреме за заряда на дербито с Пуул или с който и да е друг отбор. Такива са бездушници и сметкаджии, че им дреме дали и от кого ще паднат и колко е срамно. В крайна сметка, получават си зверските заплати, а и винаги могат да си бият камшика в друг отбор. Така че и срещу Пуул ще бойкотират ако решат! И срещу Сити също!

Което, разбира се, не говори добре за отборът ни и за бъдещето му, защото така излиза, че играчите управляват отбора, а не треньора. Което означава, че играчите имат пълната власт да уволняват (но не и да назначават, което пък е работа на Глейзър, за да е още по-голямата кашата), което НИКАК не е добре понеже дори и добър треньор да дойде, няма да го разберем, че е добър.

Което може би стана с Мойс - започнаха да го бойкотират понеже не им бил давал риба и пържени картофи преди мач. С Евертън човекът правеше чудеса, сега с Уест Хям също. При нас беше някаква тотална излагация, па и натирен рано-рано. Защо така се получава!?

Хайде, с Ван Гаал самото управление да му беше подляло вода много долно, за да вземат Моуриньо. Но при Моуриньо очеизваден бойкот, сега при Оле отива пак натам. И Конте да дойде, Погба и сие решат ли да се лигавят, ще се лигавят и пак ще записваме слаби резултати. Конте, да кажем, ще закове някоя "звезда" на скамейката заради слаба форма, на която звезда няма да му хареса и тук идват директори и собственици, които нашокват репата на треньора да пуска въпросната звезда! И така си имаме лигльовци на терена с един добър треньор и слаби резултати.

Докато тази нагласа не се оправи, който и да дойде сме зле, пичове! Контролът на отбора трябва да се върне в треньора, а не да се засилва от страна на играчите. Никой не е по-голям от отбора, но в момента отборът е най-малкото нещо, а играчите колят и бесят. Жалко, много жалко!

Върни се в “Манчестър Ю”