Всекидневна за Манчестър Юнайтед(Трансфери, Новини и т.н)

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
man_utd_
Контакти:

Re: Всекидневна за Манчестър Юнайтед(Трансфери, Новини и т.н)

Мнениеот man_utd_ » 15 юли 2021 15:17

Днеска се очаквало официалното представяне на Жаден Сънчо. Твърде е възможно и днес да обявим и че привличаме Рафаел Варения

Потребителски аватар
Jackxxx
Контакти:

Мнениеот Jackxxx » 15 юли 2021 20:51

Честно казано и двата трансфера не са ми по-вкуса особено. Макар, че Варан сис сигурност по-добър от Линдата, така че това поне е успокоение. Санчо ще играе от дясно и колкото и да е съмнително неговото качество, в крайна сметка не сме имали дясно крило от 10-тина години вече. Когато Дан Джеймс дойде и започна да цъка от дясно доста добре се получаваха атаките, защото най-накрая имаше някой там да тормози отбраната на противника. А Санчо при всички положения трябва да е доста по-полезен.

Това, което всъщност ме тормози, е че това не са играчи с изявен характер на победители. Особено Санчо очаквам да се присъедини мигновено към кликата на лигочите, а това по-всяка вероятност ще му повлияе негативно с изявите на терена.

След тези два трансфера си мисля, че имаме нужда от някой да играе чиста 9-ка. Вярно, че имаме Марсиал, Грийнууд и Кавани, но първият играе на периоди, вторият все още не може да се наложи с постоянни изяви, а и като че ли върху него тегне проклятието на златната резерва - от пейката като влезе му се получава много по-добре. Кавани пък е на годинки и трудно изкарва цял мач.

И какво става с изходящите трансфери - имаме безобразно много играчи, които трябва да бъдат разкарани. Оле очевидно, не прави кой знае колко ротации, така че за какво са ни тези играчи. На тяхно място може да бъдат промотирани момчета от академията и да ги пускат като резерви по-честичко.
[center]The team that gets me excited is Manchester United!
Manchester United - Once in a lifetime[/center]

Потребителски аватар
Beloev
Контакти:

Мнениеот Beloev » 18 юли 2021 10:23

Някой може ли да даде съвет къде да гледам контролите ни? Някой стрийм който не сече или нещо подобно. Благодаря! :roll:

Потребителски аватар
vasilnv
Контакти:

Мнениеот vasilnv » 18 юли 2021 17:26

Ми те май само в MUTV ги дават и е бая зор да се намерят някакви адекватни стриймове. Поне аз за днешния мач не намерих.
Иначе тоя Пелистри е вкарал добър гол, пипа я сякаш топката
A Broken Plane. A Broken Dream. A Broken Heart. A Broken Team.
No Word Said. A Silent Vow. We Loved You Then. We Love You Now.

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 18 юли 2021 20:17

Чонгарата и Пелистри със заявка за титулярно място :P

Потребителски аватар
Scholesy93
Контакти:

Мнениеот Scholesy93 » 18 юли 2021 21:06

Пелестри и Шортайър доста добре играха. Межбри и той. Лингард изглежда по-добре в сравнение с преди шест месеца, макар че твърдя, че е време да си ходи. От младите Левит и Гарнър хич не ми харесаха, Туанзебе и Менги 45 минути играха заедно ииии....... ми двама чернички в защита не е на добре.
За мен от всичките млади Шортайър ми изглежда най-добре. Дребен е верно, ама има страхотен баланс на тялото и много добре чете играта. Межбри, Левит, Гарнър, Еланга понякога просто навеждат главата и не забелязват какво става около тях, докато това лапе за скромната си възраст играе доста интелигентно.От такива най-много имаме нужда. Съставът е пълен с безмозъчни дрибльори и бездарници, искам малко интелект да има.
от suareshampion на 15 Авг 2014 13:29 Ти казваш,че ще сме извън 4та ,както и миналата година го твърдяхте ...но аз казвам ,че ще спечелим 19тата.

Потребителски аватар
Beloev
Контакти:

Мнениеот Beloev » 19 юли 2021 18:22

Ако схемата с Варан пропадне смело може да залагаме на Фил Джоунс :lol: :lol: Този човек поради каква причина почти 2г му се плаща заплата :roll: Аз не може ли на двойно по-малко пари да потпиша договор с клуба? КПД към клуба ще ни е едно и също :lol:

Потребителски аватар
vasilnv
Контакти:

Мнениеот vasilnv » 20 юли 2021 01:38

Национал на 31 е бил задържан, щото е педофил. Полицията в Манчестър не разкрива името на футболиста, отбора и нищо друго.
На кой залагате :lol:
Едит: футболист на Евертън е, не е наш
A Broken Plane. A Broken Dream. A Broken Heart. A Broken Team.
No Word Said. A Silent Vow. We Loved You Then. We Love You Now.

Потребителски аватар
man_utd_
Контакти:

Мнениеот man_utd_ » 20 юли 2021 10:57

Аз честно казано се чудя как Ф. Дж. е все още в отбора и не цъка, обаче за сметка на това си взима заплата и го боли туя за отбора.
То като се замисля, не беше само той - Андерсон Хамбургера, Данчо Финта и разнид руги безмозъчни идиоти ги търпяхме сума-ти време, та...
Иначе Варан уж бил готов, само се чакало някакви уж документи да се подготвят и всичко било готово.

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 20 юли 2021 13:22

vasilnv написа:Национал на 31 е бил задържан, щото е педофил. Полицията в Манчестър не разкрива името на футболиста, отбора и нищо друго.
На кой залагате :lol:
Едит: футболист на Евертън е, не е наш

Гилфи ...
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Върни се в “Манчестър Ю”