Всекидневна за Манчестър Юнайтед(Трансфери, Новини и т.н)
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Всекидневна за Манчестър Юнайтед(Трансфери, Новини и т.н)
Днеска се очаквало официалното представяне на Жаден Сънчо. Твърде е възможно и днес да обявим и че привличаме Рафаел Варения
Честно казано и двата трансфера не са ми по-вкуса особено. Макар, че Варан сис сигурност по-добър от Линдата, така че това поне е успокоение. Санчо ще играе от дясно и колкото и да е съмнително неговото качество, в крайна сметка не сме имали дясно крило от 10-тина години вече. Когато Дан Джеймс дойде и започна да цъка от дясно доста добре се получаваха атаките, защото най-накрая имаше някой там да тормози отбраната на противника. А Санчо при всички положения трябва да е доста по-полезен.
Това, което всъщност ме тормози, е че това не са играчи с изявен характер на победители. Особено Санчо очаквам да се присъедини мигновено към кликата на лигочите, а това по-всяка вероятност ще му повлияе негативно с изявите на терена.
След тези два трансфера си мисля, че имаме нужда от някой да играе чиста 9-ка. Вярно, че имаме Марсиал, Грийнууд и Кавани, но първият играе на периоди, вторият все още не може да се наложи с постоянни изяви, а и като че ли върху него тегне проклятието на златната резерва - от пейката като влезе му се получава много по-добре. Кавани пък е на годинки и трудно изкарва цял мач.
И какво става с изходящите трансфери - имаме безобразно много играчи, които трябва да бъдат разкарани. Оле очевидно, не прави кой знае колко ротации, така че за какво са ни тези играчи. На тяхно място може да бъдат промотирани момчета от академията и да ги пускат като резерви по-честичко.
Това, което всъщност ме тормози, е че това не са играчи с изявен характер на победители. Особено Санчо очаквам да се присъедини мигновено към кликата на лигочите, а това по-всяка вероятност ще му повлияе негативно с изявите на терена.
След тези два трансфера си мисля, че имаме нужда от някой да играе чиста 9-ка. Вярно, че имаме Марсиал, Грийнууд и Кавани, но първият играе на периоди, вторият все още не може да се наложи с постоянни изяви, а и като че ли върху него тегне проклятието на златната резерва - от пейката като влезе му се получава много по-добре. Кавани пък е на годинки и трудно изкарва цял мач.
И какво става с изходящите трансфери - имаме безобразно много играчи, които трябва да бъдат разкарани. Оле очевидно, не прави кой знае колко ротации, така че за какво са ни тези играчи. На тяхно място може да бъдат промотирани момчета от академията и да ги пускат като резерви по-честичко.
[center]The team that gets me excited is Manchester United!
Manchester United - Once in a lifetime[/center]
Manchester United - Once in a lifetime[/center]
Някой може ли да даде съвет къде да гледам контролите ни? Някой стрийм който не сече или нещо подобно. Благодаря! 

Ми те май само в MUTV ги дават и е бая зор да се намерят някакви адекватни стриймове. Поне аз за днешния мач не намерих.
Иначе тоя Пелистри е вкарал добър гол, пипа я сякаш топката
Иначе тоя Пелистри е вкарал добър гол, пипа я сякаш топката
A Broken Plane. A Broken Dream. A Broken Heart. A Broken Team.
No Word Said. A Silent Vow. We Loved You Then. We Love You Now.
No Word Said. A Silent Vow. We Loved You Then. We Love You Now.
Чонгарата и Пелистри със заявка за титулярно място