Всекидневна за Манчестър Юнайтед(Трансфери, Новини и т.н)

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Jackxxx
Контакти:

Re: Всекидневна за Манчестър Юнайтед(Трансфери, Новини и т.н)

Мнениеот Jackxxx » 11 апр 2021 21:29

Яд ме е, че нямах възможност да пусна тема за мача с Тотнъм. Имах добро предчувствие. Хванах мача от последните 7-8 минути на първото полувреме. Изненадах се неприятно, че Тотнъм са повели. Но пък видях как нашите бяха натикали лондочани в тяхното поле и ги атакуваха сериозно. Второто полувреме беше изцяло под наш контрол. Имаше преса, хъс, доста атаки, не беше лесно, но беше страхотно. Тотнъм имаха своите шансове, но те не бяха много и сериозни. Една греда само и то цялото положение беше създадено от нашите, а играч на Шпорите дори не докосна топката.

Според мен изобщо не е правилно да се обвинява Оле, че е страхливец. Точно обратното. На мнение съм, че му липсва опит и има доста какво да учи, но е на правилен път. Закотви Де Хеа на пейката, извади Рашфорд, който си е любимец на англичаните. Стартира с Погба и Бруно едновременно, като заряза изцяло крилата (Джеймс и Грийнууд от предишните мачове) и очевидно беше дал сериозни офанзивни инструкции на бековете. Те от своя страна се справиха чудесно. И Шоу и Бисака има доста центрирания и пробиви този мач. В същото време бяхме наситили с играчи средата на терена и Тотнъм нямаха никакъв контрол над топката. Истината е, че Оле показа сериозен хъс и тактическо израстване в този мач. Жозето беше тотално надигран, а Оле не се страхуваше да играе офанзивно и да инструктира играчите си да насищат противниковото поле.

И аз искам да мачкаме, както мачкахме по времето на съра, но пък от друга страна Юнайтед на Солскяер е най-добрият Юнайтед след Фъргюсън. Да, като резултатите сме далеч от това, което искаме, но сега да гледаш Юнайтед е много по-добре от колкото при предишните трима мениджъра.
[center]The team that gets me excited is Manchester United!
Manchester United - Once in a lifetime[/center]

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 11 апр 2021 21:56

Като за начало трябва да се освободим от високите заплати - Де Хеа, Марсиал, Мата!
Не виждам какво повече могат да дадат на Манчестър Юнайтед въпросните футболисти.
Има и други казуси, които засега не са известни на широката публика:

* Баи, Ромеро, Джоунс
- Въпреки че формат Дийно/Ромеро за мен лично би било перфектната вратарска комбинация.
Опитът на аржентинеца, който да играе за купите примерно, а Дийно да е титуляр във ВЛ и ШЛ.
* Матич
* Дони не е особено щастлив
* Джеймс(имаше слухове за наем)
* Погба(ще остане ли)
* Лингард
* Кавани

Като зона при бековете нещата изглеждат най-спокойно - Шоу/Бисака/Телеш/Уилямс
ОК изглеждат нещата при Хари, Линдельоф, Фред, Бруно, Скот, Рашфорд, Грийнууд(7).
Много малка бройка футболисти, което означава, че буквално имаме нужда от нов трансфер във всяка полева зона!

Особено належащо е нов централен защитник. Аз лично съм голям фен на Мингс от Астън Вила.
Да имаме изцяло английска формация на вратата и защитата - би било отлично.
Нищо против Линдельоф, но трябват и ротационни футболисти.

На линия
Потребителски аватар
vasilnv
Контакти:

Мнениеот vasilnv » 11 апр 2021 23:04

Гледах репортажа и май е станал много готин мач с доста опасноти и пред двете врати. Кавани с ебати якия гол. :shock: Погба аха да си я зашие, ама Кавани и там е спасил нещата.
Браво и на Сон, че е продължил играта след това зверско нарушение на Мактомини при отменения гол. :lol:
A Broken Plane. A Broken Dream. A Broken Heart. A Broken Team.
No Word Said. A Silent Vow. We Loved You Then. We Love You Now.

Потребителски аватар
man_utd_
Контакти:

Мнениеот man_utd_ » 12 апр 2021 08:43

Jackxxx написа:Яд ме е, че нямах възможност да пусна тема за мача с Тотнъм. Имах добро предчувствие. Хванах мача от последните 7-8 минути на първото полувреме. Изненадах се неприятно, че Тотнъм са повели. Но пък видях как нашите бяха натикали лондочани в тяхното поле и ги атакуваха сериозно. Второто полувреме беше изцяло под наш контрол. Имаше преса, хъс, доста атаки, не беше лесно, но беше страхотно. Тотнъм имаха своите шансове, но те не бяха много и сериозни. Една греда само и то цялото положение беше създадено от нашите, а играч на Шпорите дори не докосна топката.

Според мен изобщо не е правилно да се обвинява Оле, че е страхливец. Точно обратното. На мнение съм, че му липсва опит и има доста какво да учи, но е на правилен път. Закотви Де Хеа на пейката, извади Рашфорд, който си е любимец на англичаните. Стартира с Погба и Бруно едновременно, като заряза изцяло крилата (Джеймс и Грийнууд от предишните мачове) и очевидно беше дал сериозни офанзивни инструкции на бековете. Те от своя страна се справиха чудесно. И Шоу и Бисака има доста центрирания и пробиви този мач. В същото време бяхме наситили с играчи средата на терена и Тотнъм нямаха никакъв контрол над топката. Истината е, че Оле показа сериозен хъс и тактическо израстване в този мач. Жозето беше тотално надигран, а Оле не се страхуваше да играе офанзивно и да инструктира играчите си да насищат противниковото поле.

И аз искам да мачкаме, както мачкахме по времето на съра, но пък от друга страна Юнайтед на Солскяер е най-добрият Юнайтед след Фъргюсън. Да, като резултатите сме далеч от това, което искаме, но сега да гледаш Юнайтед е много по-добре от колкото при предишните трима мениджъра.

Направо все едно си ми прочел мислите!

SkyQuest
Контакти:

Мнениеот SkyQuest » 12 апр 2021 10:19

По-точно мнение от това на Jackxxx просто няма как да се напише! Едно към едно и с моето!

Само няколко допълнения към мнението за Оле: не само, че не слугува на големите имена и закотвя на скамейки, но и направи много хубава чистка на разни Дармиани, Роховци и пр. недоразумения. Лигнята Лукаку също беше натирен след неговото неподчинение!

Също така, това е единственият ни треньор от времето на САФ, при когото бележим постоянен прогрес в класирането, при всеки негов следващ сезон.

Някои казват, че не печели трофеи! Да, това засега все още е истина, но какво предпочитате:

1. Да сте фен на Тотнъм сега: Засега на седмо място, а след днес може и на осмо място и, да кажем, ще спечелят Купата на лигата. И треньорът ви да ви сочи с пръсти колко трофея има след поредното си осиране и да обвинява играчите публично!

2. Или да сте фен на Юнайтед, които завършват втори и всеки сезон бележат прогрес в класирането!

Как да ви кажа... аз бих предпочел вариант 2.

На линия
Потребителски аватар
vasilnv
Контакти:

Мнениеот vasilnv » 15 апр 2021 11:13

Фил Джоунс is back. Не знам дали е имал контузия до ся, ама са го снимали как тренира. 8-)

SkyQuest
Контакти:

Мнениеот SkyQuest » 15 апр 2021 14:41

Не го знам и аз, но за мача с Гранада сме доста осакатени откъм отбрана. Магуайър, Байи и Шоу ги няма. В центъра на отбраната си представям на дуото Линдельоф - Джоунс що голове ще мушнат. Дупе да му е яко на вратаря.

На линия
Потребителски аватар
vasilnv
Контакти:

Мнениеот vasilnv » 18 апр 2021 17:11

Е ся е*ахме мамата на футбола. Тази вечер ще обявяваме някаква Супер Лига там с Ливърпул, Арсенал, Тотнъм, Челси, 3 испански и 3 италиански отбора. :shock:

Потребителски аватар
Scholesy93
Контакти:

Мнениеот Scholesy93 » 18 апр 2021 21:48

Мда, големите исторически клубове в Европа явно искат да си гарантират европейски пари ежегодно и да не позволяват на клубове като Аталанта, Севиля, Лестър да им ги отнемат. Интересно е даже кои клубове баш са се хванали в тая лига-Тотнъм, дето построиха гоуемия стадион а не могат една победа да вземат, гънърите, дето днес измъкнаха едвам точица на умрелия Фулъм и се молят да спечелят ЛЕ, щото в Англия са пълна скръб, Челски, дето наляха 300 милиона за трансфери а Уест Хям с един наем на Лингардиньо ще минат пред тях, Пуул, дето ван Дайк се контузи и най-големият им кошмар стана собствения им стадион, ние, дето на Хосе дадохме общо 500 милиона за трансфери, а той от три сезона един път успя да ни вкара в топ 4. А, да-Интер, дето потрошиха 300 и кусур милиона да станат пак конкурентни, Юве, дето дават по 4 милиона заплата общо на седмица на централните си халфове, а треперят вече за топ 4, Милан, дето трябваше чичо Златан да се върне та да заприличат на отбор, Барса и Реал, дето се напълниха с дългове и вече не могат да си позволят да купуват каймака на футбола, и Атлетико, дето Диего Симеоне също потроши една сума пари за нови играчи и трансфери, а за пет кръга превърна сигурната титла в сериозна надпревара. Интересно защо Байерн и ПСЖ нямат стимул да участват-може би защото тва са двата топ отбора, които знаят, че в техните фермерски лиги всеки сезон спокойно ще си печелят титлата и ще са си в ШЛ. На хора като Ед Уудуърд, Даниел Леви и Мария Грановская им писна някакви малки клубове с малки бюджети да ги правят за смях и да ги разкриват какви лоши ръководители са, затова ся си хващат багажите и си правят частно парти на богаташчетата. Марчето как да отиде и да каже на директорите, че е пръснала 160 милиона за Хаверш и Вернер, които имат общо осем гола за 60 мача, а Уест Хям взеха за 2 милиона под наем Лингардиньо и той вече има девет гола.
Хари Кейн им каза на Тотнъм-няма ли еврофутбол няма ма и мен, тоест Тотнъм се закрива. Затова Леви ся променя правилата на играта, та да осигури на златното си момче еврофутбол без да се налага на Хосе да излиза и да играе с Уулвс като равен с равен.
от suareshampion на 15 Авг 2014 13:29 Ти казваш,че ще сме извън 4та ,както и миналата година го твърдяхте ...но аз казвам ,че ще спечелим 19тата.

Върни се в “Манчестър Ю”