Всекидневна за Манчестър Юнайтед(Трансфери, Новини и т.н)
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- MASTER_COOL
- Контакти:
Re: Всекидневна за Манчестър Юнайтед(Трансфери, Новини и т.н)
Стига с тоя Роналдо. До сезон два приключва. Ако не вземем Санчо, твърдо съм за Кингсли Коман 
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]
За Халанд няма против да дойде, но без добичето Райола! Бях чел май, че откупуващата му клауза е 40 млн. евро или нещо такова. Но Райола е големият проблем. Докато той му е мениджър, ще гледаме циганиите с Погба при всеки край на договора, Прекалено много мъти главите на играчите, които представлява.
За Санчо, също имам резерви. Много ме е страх да не се събере с Рашко и Погба и да започне и той с кифленските простотии по терена.
А за Роналдо, определено съм против него. Досега нямаме нито един читав трансфер на играч, който е пред пенсия. Може би Златан в някаква степен, но и той накрая се контузи зверската. Всички други бяха по всякаква критика и просто ни цоцаха за пари. Ако дойде без пари и за 100 000 на седмица, може! Но се знае какви ще бъдат условията! Фалкао и Кавани взети заедно!
За Санчо, също имам резерви. Много ме е страх да не се събере с Рашко и Погба и да започне и той с кифленските простотии по терена.
А за Роналдо, определено съм против него. Досега нямаме нито един читав трансфер на играч, който е пред пенсия. Може би Златан в някаква степен, но и той накрая се контузи зверската. Всички други бяха по всякаква критика и просто ни цоцаха за пари. Ако дойде без пари и за 100 000 на седмица, може! Но се знае какви ще бъдат условията! Фалкао и Кавани взети заедно!
- MASTER_COOL
- Контакти:
Халанд и централен защитник трябва да са абсолютно задължителни !
Дясно крило ще е бонус.
Дясно крило ще е бонус.
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]
Айде честито. Имаме си футболен директор и технически директор, съответно Джон Мъртоу и Дарън Флетчър. Да се надяваме, че в новите си роли ще създадат устойчиви процеси за развитие в клуба.

Общо взето усещането е, че Еди пак ни хвърля прах в очите. Стари муцуни с нови роли. Дано се получат нещата.

Общо взето усещането е, че Еди пак ни хвърля прах в очите. Стари муцуни с нови роли. Дано се получат нещата.
[center]The team that gets me excited is Manchester United!
Manchester United - Once in a lifetime[/center]
Флетчър откога е квалифициран за такава роля?
Честно казано и аз не очаквам някаква сериозна промяна и лятото пак ще сме същите пъпеши.
Честно казано и аз не очаквам някаква сериозна промяна и лятото пак ще сме същите пъпеши.
A Broken Plane. A Broken Dream. A Broken Heart. A Broken Team.
No Word Said. A Silent Vow. We Loved You Then. We Love You Now.
Който и да дойде, ако не се дават пари, чудеса не очаквам! Да са ни честити, но не вярвам да има промяна и аз
Ем явно не всички са искали Роналдо, не знам защо съм останал с такова впечатление. Ама ако е вярно, че Юве искат да го продадат за 29 млн ще са най-големите идиоти.
Значи, 29 млн трябва да ги вадим веднага. Заплатата няма да е малко, но ние имаме доста играчи от които трябва да се освободим така или иначе.
[center]The team that gets me excited is Manchester United!
Jackxxx написа:Значи, 29 млн трябва да ги вадим веднага. Заплатата няма да е малко, но ние имаме доста играчи от които трябва да се освободим така или иначе.
То това е проблемът: че не можем лесно да се отървем от въпросните. Ако искаме да си избием някакви пари от тях, никой няма да иска да ги купи. Ако пък им поискаме заслужената цена, ще сме на огромна загуба. Да не говорим, че никой един друг отбор не би им плащал заплатите, които ние им даваме. Така че с "обичайните заподозрени" няма да се отървем скоро и ще им плащаме големите заплати. Пък сега си имаме и Кавани с неговата заплата, остава и Роналдо да дойде с претенции за 450к на седмица и тотално ще цъфнем и вържем откъм Финансов феърплей.
Manchester United travelling squad to Milan
De Gea, Henderson, Grant; Lindelof, Maguire, Shaw, Telles, Tuanzebe, Wan-Bissaka, Williams; Amad, Fernandes, Fred, James, Matic, McTominay, Pogba, van de Beek; Cavani, Greenwood, Rashford.
Интересни имена се завръщат.