Всекидневна за Манчестър Юнайтед(Трансфери, Новини и т.н)

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Scholesy93
Контакти:

Re: Всекидневна за Манчестър Юнайтед(Трансфери, Новини и т.н)

Мнениеот Scholesy93 » 07 фев 2021 01:33

Ами честно казано, аз не знам защо тази тъпотия с третия централен защитник продължаваме да я правим. Това и Жозе го правеше-водим в резултата и пуснем трети централен защитник в последните 5 минути на мача. То принципно са ти нужни пет минути да стъпиш на терена и малко да я усетиш тая топка, за да ти станат решенията адекватни. По-скоро пусни още един халф вместо нападател да я задържиш тази топка. Аз лично не мога да се сетя кога сме играли добре в защита с наличие на трети централен защитник. Дали ще излезем с трима, дали ще пуснем трети, все тая-трети идиот повече, който да прави грешки. Това и Артета го опита-защото има калпави централни защитници, пробва да играе с трима, уж за повече сигурност. Ама като до Сайдшоу Боб и Роб Холдинг ЕООД туриш Мустафито не мисля, че ще си докараш спокойствие. Все тая, аз повече позитиви видях, вместо негативи. Продължаваме напред, евентуално лятото нови в защита. Въпреки че ние всяко лято взимаме по един двама нови, а подобрение няма... Кавани беше дъртичък, ама го докарахме, та да им покаже на тия лапета как без стрийтфутбол да вкараш гол. Вече си мисля, че ако имаме възможност трябва да докараме Рамос, че да им покаже на тия идиотчета как се играе читаво и мръснишки в защита.
от suareshampion на 15 Авг 2014 13:29 Ти казваш,че ще сме извън 4та ,както и миналата година го твърдяхте ...но аз казвам ,че ще спечелим 19тата.

Потребителски аватар
redhooligan
Контакти:

Мнениеот redhooligan » 07 фев 2021 10:42

Добре изиграно първо полувреме и трагично начало на второто. Играчите все едно ги нямаше на терена в първите 10 минути на второто полувреме. Не мога да си обясня такова поведение от професионални играчи. Рашфорд и Грийнууд бяха просто трагични. Отново изкючително лесни голове се допускат! Магуайър няма какво да го коментирам. А от този Туанзебе, направо ми се порвръща.
ОЩЕ ОТ ДЕТЕ ЗАПАЛИ МОЕТО СЪРЦЕ, ВИНАГИ ЩЕ БЪДА ВЕРЕН, АЗ ОБИЧАМ ЦСКА!

Потребителски аватар
vasilnv
Контакти:

Мнениеот vasilnv » 07 фев 2021 22:16

Хубаво е да се види, че не само Де Хея прави тъпотии. :lol:
Сити много дръпнаха, нямат стигане вече... :shock:
A Broken Plane. A Broken Dream. A Broken Heart. A Broken Team.
No Word Said. A Silent Vow. We Loved You Then. We Love You Now.

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 08 фев 2021 09:17

Мачовете с Шефийлд и Евертън са показателни, че и този сезон ще е нулев. Можеше спокойно да бетонираме 2-ро място, но и това явно се явява твърде непосилна задача. Не може по толкова махленски начин да допускаш голове. Бруно и Кавани правят чудеса от храброст, за да бележим, неадкватниците осират всичко в защита. И тук имам предвид цялата игра в отбрана.
Дано отпаднем още от баските в Лига Европа, за да се освежи поне календарът. По села и паланки няма нужда да обикаляме.

Тъмнозелените като се скъстват от грешки, няма и дума, защото ще бъде "расизъм". Повдига ми се от тая пародия :x

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 08 фев 2021 10:03

Беше ясно на всички трезвомислещи, че този сезон имаме точно 0% шанс за титла.
Слаб вратар, дантелена защита и най - вече силно лимитиран откъм качества мениджър, който не умее да управлява целесъобразно целият потенциал с който разполага.
Продължавам да твърдя, че ще сме пред Пуул в класирането , това обаче не означава ще сме в топ 4.
Наистина ЛЕ е селско турнирче и трябва да бъде пренебрегнато :idea: Да се пускат само резерви там
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 08 фев 2021 16:14

Не знам дали трябва да отваряме шампанското? Погби приключи с Юнайтед :lol:

Потребителски аватар
MapTo_D
Контакти:

Мнениеот MapTo_D » 08 фев 2021 17:16

Според мен беше в прилична форма, със сигурност не е за шампанско. А и с тази програма и мачове през 3 дни, винаги е добре да имаш играчи, които да рутираш.

Потребителски аватар
vasilnv
Контакти:

Мнениеот vasilnv » 08 фев 2021 21:53

Диало и Шортайър тренират с първия отбор. Очаква се Диало да запише минути за първия отбор този месец. Този Шортайър е на 17 години, вкарал е хеттрик петък за резервите и днес е подписал първия си професионален договор, като е имал оферти от Барса, Байерн, Реал, ПСЖ и който там се сетите. :lol:
Амад сигурно ще влезе в игра срещу Сосиедад за ЛЕ. Не виждам да го пусне в игра във ВЛ или срещу чуковете за ФА къп. :?
A Broken Plane. A Broken Dream. A Broken Heart. A Broken Team.
No Word Said. A Silent Vow. We Loved You Then. We Love You Now.

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 09 фев 2021 08:42

На мен ми писна от тия wonder kids. На по 20 вече са пратени из долните дивизии и никой нищо не казва повече за тях. Ама за Диало трябва се обърне специално внимание, защото струва 30 млн и играе за резервите. Единият вече бе разкрит, че е менте - Пелистри. Чонг, Монг, Ханибал и другите пъпеши няма да ги коментирам. Дано Перейра не го върнат Лацио :lol: Диало не знам дали играе в Милан, ама може стане шампион :lol:

Потребителски аватар
Jackxxx
Контакти:

Мнениеот Jackxxx » 09 фев 2021 10:21

Далот е в Милан, не Диало. Иначе последният му гледах мачовете в U23 лигата. И там ги пръска, ама си личи, че е над тяхното ниво. Обаче при мъжете ще види зор. Веднага напомня за смесица от Рашфорд-Марсиал, но цъка с левият крак. Всеки пробив от дясно му приключва със спиране и нагласяне на топката на левият крак, което не ме кефи. Грийнууд напоследък играе с доста повече пасове от дясно и аз съм доволен от него, защото може да играе и с десният крак добре. Със сигурност Диало ще го видим скоро в първият отбор, но аз иамм сериозни резерви към него. Иначе от децата Ханибал ми изглежда с добър потенциал да стане стабилен играч.
[center]The team that gets me excited is Manchester United!
Manchester United - Once in a lifetime[/center]

Върни се в “Манчестър Ю”