Всекидневна за Манчестър Юнайтед(Трансфери, Новини и т.н)
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- Scholesy93
- Контакти:
Re: Всекидневна за Манчестър Юнайтед(Трансфери, Новини и т.н)
Ами честно казано, аз не знам защо тази тъпотия с третия централен защитник продължаваме да я правим. Това и Жозе го правеше-водим в резултата и пуснем трети централен защитник в последните 5 минути на мача. То принципно са ти нужни пет минути да стъпиш на терена и малко да я усетиш тая топка, за да ти станат решенията адекватни. По-скоро пусни още един халф вместо нападател да я задържиш тази топка. Аз лично не мога да се сетя кога сме играли добре в защита с наличие на трети централен защитник. Дали ще излезем с трима, дали ще пуснем трети, все тая-трети идиот повече, който да прави грешки. Това и Артета го опита-защото има калпави централни защитници, пробва да играе с трима, уж за повече сигурност. Ама като до Сайдшоу Боб и Роб Холдинг ЕООД туриш Мустафито не мисля, че ще си докараш спокойствие. Все тая, аз повече позитиви видях, вместо негативи. Продължаваме напред, евентуално лятото нови в защита. Въпреки че ние всяко лято взимаме по един двама нови, а подобрение няма... Кавани беше дъртичък, ама го докарахме, та да им покаже на тия лапета как без стрийтфутбол да вкараш гол. Вече си мисля, че ако имаме възможност трябва да докараме Рамос, че да им покаже на тия идиотчета как се играе читаво и мръснишки в защита.
от suareshampion на 15 Авг 2014 13:29 Ти казваш,че ще сме извън 4та ,както и миналата година го твърдяхте ...но аз казвам ,че ще спечелим 19тата.
- redhooligan
- Контакти:
Добре изиграно първо полувреме и трагично начало на второто. Играчите все едно ги нямаше на терена в първите 10 минути на второто полувреме. Не мога да си обясня такова поведение от професионални играчи. Рашфорд и Грийнууд бяха просто трагични. Отново изкючително лесни голове се допускат! Магуайър няма какво да го коментирам. А от този Туанзебе, направо ми се порвръща.
ОЩЕ ОТ ДЕТЕ ЗАПАЛИ МОЕТО СЪРЦЕ, ВИНАГИ ЩЕ БЪДА ВЕРЕН, АЗ ОБИЧАМ ЦСКА!
Хубаво е да се види, че не само Де Хея прави тъпотии.
Сити много дръпнаха, нямат стигане вече...
Сити много дръпнаха, нямат стигане вече...
A Broken Plane. A Broken Dream. A Broken Heart. A Broken Team.
No Word Said. A Silent Vow. We Loved You Then. We Love You Now.
No Word Said. A Silent Vow. We Loved You Then. We Love You Now.
Мачовете с Шефийлд и Евертън са показателни, че и този сезон ще е нулев. Можеше спокойно да бетонираме 2-ро място, но и това явно се явява твърде непосилна задача. Не може по толкова махленски начин да допускаш голове. Бруно и Кавани правят чудеса от храброст, за да бележим, неадкватниците осират всичко в защита. И тук имам предвид цялата игра в отбрана.
Дано отпаднем още от баските в Лига Европа, за да се освежи поне календарът. По села и паланки няма нужда да обикаляме.
Дано отпаднем още от баските в Лига Европа, за да се освежи поне календарът. По села и паланки няма нужда да обикаляме.
Тъмнозелените като се скъстват от грешки, няма и дума, защото ще бъде "расизъм". Повдига ми се от тая пародия