За Лингард аз не съм ЧАК толкова шокиран. Както казах преди, иска ми се да видя Рашфорд и Марсиал без Погба в отбора като цяло - просто продаден да е! Този лигльо да го няма и да не заразява всички с лиготиите си и да видим как ще играят. Имам предчувствие, че ще започнем да играем като отбор, а не да имаме някакви индивидуалности на терена. Пример: мачът със Светците без франсетата: 9:0. Така че Лингард просто вече не е покрай него и възходът е закономерен. Така или иначе, той винаги е бил на приливи и отливи, така че нека не си скубем косите, че сме го изгубили.
За Лукаку: той се излигави, помисли се за най-голямата звезда, не се явяваше на тренировки и беше натирен. Може би и той се зарази от грандоманията на Погба, не знам! Но такива неща не трябва да се позволяват.
Ди Мария не искаше да играе за нас. Дойде с цел стъпка преди ПСЖ. Там беше ясна работата.
Депай? Какво му е на Депай? За 4 сезона има 54 гола във всички турнири. Това прави, средно, по 13 гола на сезон, всички турнири. Е голям хищник е, да! И то при все, че играе в аматьорската Лига 1. Депай е за такъв ранг отбори: втора класа, където е най-голямата звезда и всеки му се възхищава. Като ПСВ. Като Лион. В голям отбор, където трябва да се играе от десет минути преди съдийския сигнал до 10 мин. след последния съдийски сигнал на 150%, просто не можа. Не е за такъв отбор. И той се помисли за звезда, започна татуировки, стана някакви бичме, започна с колите и курв*те и това го дръпна назад допълнително.
Но малко ме е яд за Мойс. Много бързо го наритаха, а се вижда, че има какво да покаже. Евертън бяха много добре при него, а сега направи Чуковете от отбор от долната половина на таблицата в борещ се за топ 4.
Всекидневна за Манчестър Юнайтед(Трансфери, Новини и т.н)
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist