Всекидневна за Манчестър Юнайтед(Трансфери, Новини и т.н)

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

SkyQuest
Контакти:

Re: Всекидневна за Манчестър Юнайтед(Трансфери, Новини и т.н)

Мнениеот SkyQuest » 05 фев 2021 11:01

За Лингард аз не съм ЧАК толкова шокиран. Както казах преди, иска ми се да видя Рашфорд и Марсиал без Погба в отбора като цяло - просто продаден да е! Този лигльо да го няма и да не заразява всички с лиготиите си и да видим как ще играят. Имам предчувствие, че ще започнем да играем като отбор, а не да имаме някакви индивидуалности на терена. Пример: мачът със Светците без франсетата: 9:0. Така че Лингард просто вече не е покрай него и възходът е закономерен. Така или иначе, той винаги е бил на приливи и отливи, така че нека не си скубем косите, че сме го изгубили.

За Лукаку: той се излигави, помисли се за най-голямата звезда, не се явяваше на тренировки и беше натирен. Може би и той се зарази от грандоманията на Погба, не знам! Но такива неща не трябва да се позволяват.

Ди Мария не искаше да играе за нас. Дойде с цел стъпка преди ПСЖ. Там беше ясна работата.

Депай? Какво му е на Депай? За 4 сезона има 54 гола във всички турнири. Това прави, средно, по 13 гола на сезон, всички турнири. Е голям хищник е, да! И то при все, че играе в аматьорската Лига 1. Депай е за такъв ранг отбори: втора класа, където е най-голямата звезда и всеки му се възхищава. Като ПСВ. Като Лион. В голям отбор, където трябва да се играе от десет минути преди съдийския сигнал до 10 мин. след последния съдийски сигнал на 150%, просто не можа. Не е за такъв отбор. И той се помисли за звезда, започна татуировки, стана някакви бичме, започна с колите и курв*те и това го дръпна назад допълнително.

Но малко ме е яд за Мойс. Много бързо го наритаха, а се вижда, че има какво да покаже. Евертън бяха много добре при него, а сега направи Чуковете от отбор от долната половина на таблицата в борещ се за топ 4.

Потребителски аватар
vasilnv
Контакти:

Мнениеот vasilnv » 06 фев 2021 12:07

Резервите бият с 6-4, след поредица от обрати. Диало с 3 асистенци и гол.
Днес батковците са задължени да победят!
A Broken Plane. A Broken Dream. A Broken Heart. A Broken Team.
No Word Said. A Silent Vow. We Loved You Then. We Love You Now.

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 06 фев 2021 23:57

Е нямаха првао по тоя идиотски начин да загубят 2 точки :x :x :x

Потребителски аватар
vasilnv
Контакти:

Мнениеот vasilnv » 06 фев 2021 23:58

... :| :| :| :| :|

Потребителски аватар
Scholesy93
Контакти:

Мнениеот Scholesy93 » 07 фев 2021 00:03

Много добър мач изиграхме, ама тази защита няма оправия. Просто Линдельоф и Магуайър заедно са комично дуо, Туанзебе за пореден път влиза и прави гол за противника, Уан-Бисака проспива много ситуации, а този треньорски щаб две години и половина не може тия да ги научи едно статично положение да защитят. Как може най-високият играч на противника да го пази Шоу?
Жалко, хареса ми играта, ама има много сериозен интелектуален дефицит в този отбор, като почнем от треньорите, та стигнем до играчите. Фред и Скот тичат като луди, ама не се научиха как да се позиционират като хората. Рашфорд и Мейсън за пореден път дрибъл дрибъл дрибъл, ама едно положение не могат да вкарат. Де Хея почна и той пак да пуска голове с лекота. Никакъв синхрон в тази защита. Тия точно 20 минути от мача ни натиснаха и ни нахендриха 3 гола. Линдельоф-40 милиона, Байи-40 милиона, Магуайър-80 милиона, Телеш-25 милиона, Уан-Бисака-50 милиона, Шоу-30 милиона, Далот-20 милиона. Хвърлихме 285 милиона през последните 4 години в тази зона, няма братче. Упамекано и той ще дойде и ще забрави как да играе в защита. Все едни и същи голове от статични положения.
Жалко, хареса ми играта. В този дух трябва да продължаваме в атака, ама тази защита не знам какво ще я правим. Пари се хвърлят, ама нито се докарват особено читави, а като дойдат и забравят как да се защитават. Джон Стоунс почна да играе като Ван Дайк, за капитанчето хвърлихме 80 милиона и играе като Георги Терзиев. А Линдельоф до него играе като балерина.
от suareshampion на 15 Авг 2014 13:29 Ти казваш,че ще сме извън 4та ,както и миналата година го твърдяхте ...но аз казвам ,че ще спечелим 19тата.

Потребителски аватар
vasilnv
Контакти:

Мнениеот vasilnv » 07 фев 2021 00:12

Не знам и аз какво да коментирам. Нямам си и на представа как не спечелихме тоя мач.
Рашфорд с дежурните пропуски, които тоя път ни костваха много. Но за сметка на това с добра асистенция. Бековете и те с по една асистенция, което е важно. Време е Дийн Хендерсън да поварди малко, че на Де Хея днес му вкараха два вратарски гола.
Очевидно Туанзебе е в някаква дупка, сигурно расисткия скандал му е повлиял, не знам. Ама трябва да си изчисти главата, че сме 7 точки назад само от негови грешки.

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 07 фев 2021 00:40

Ужас! Този филм(кошмар) сме го гледали, но точно и на този паметен ден ли трябваше да се случи пак!?
Няма какво дори да се анализира - всичко започна повече от добре, но... пак се проявиха симптоматичните грешки при някои хора, Скот за пореден път спаси положението и накрая поредният допуснат гол след статично положение...
-------------------
Поглеждаме към класирането и какво виждаме?

Ман Сити 47 точки и мачове с Ливърпул/Тотнъм/Евертън + Арсенал/Уест Хем/Ман Юнайтед
Ман Юнайтед 45 точки и мачове с УБА/Нюкасъл + Челси/Ман Сити
Лестър 42 точки и мачове с Уулвс/Ливърпул/Вила
Ливърпул 40 точки и мачове с Ман Сити/Лестър/Евертън

* Задължително 6 точки от тези два следващи мача за нас!
От мачовете с Арсенал/Сотън/Евертън/УБА/Нюкасъл - както и преди казах 11 точки е т.нар. абсолютен минимум.
Дори предпочитах от гл. точка на точките 1 загуба и 4 победи, защото 12 точки е по-добре от 11 точки, но...
Да, крайно неприятни дойдоха загубата от Шефилд Юнайтед и това 3-3 срещу Евертън, но... да ни е за урок, ако не друго!
Фатални за някои последващи събития вече могат да се окажат по-малко от 6 точки срещу УБА и Нюкасъл.

* Утре ще трябва да стискаме палци за 1Х между Ливърпул и Ман Сити.
Не че нещо, но някак си 3-та поредна загуба на Анфилд ще им дойде много на Скаузърите, но да видим...
Важното е Ман Сити да НЕ вземат 9 точки от тези 3 мача, това е истината!

* Лестър са непредвидими, но ще е добре утре да не печелят срещу Уулвс. Не го и мисля че ще стане де, но...

* Преди дербито с Ман Сити трябва да имаме влезем с минимум 52 или 54 точки!
Ман Сити имат от една страна зловеща програма, но от друга - това може да се окаже и техният пробив към титлата.
Клоп, Моуриньо, Анчелоти, Артета, Мойс...
Последна промяна от smoothc на 07 фев 2021 00:54, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 07 фев 2021 00:46

Най-много да додрапаме до 2-ро място и това ще е заради слабата форма на Ливърпул. За преследване на Сити ни липсва адски много класа в игра защита. Създават се положения, вкарваме, изпускаме, ама днеска Евертън минаха 3 пъти центъра и 3 гола без да се потят. В последните минути отново няма концентрация и от нарушение в центъра пак ботълване.

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 07 фев 2021 01:05

Най-много да додрапаме до 2-ро място

Реално ние сме на 2-ро място, за какво додрапване говорим!?
Дали 3-2 или 1-0 на практика е все тая.
Че защитата и Де Хеа си показват номерата през мач... както се казва вече не трябва ни прави впечатление, така ще е!
Няма оправия очевидно при някои, и то с години, така че да се надяваме, че ще бележим минимум 2 гола!
Но от друга страна, фактът че направихме няколко пъти 0-0 с Топ отборите изобщо не трябва да се подценява.

За преследване на Сити

До голяма степен някои неща ще се определят след 5-6 кръга, както се казва да видим посоката на вятъра.
Ако утре Скаузърите например спечелят, то математически се скъсява дистанцията между Ман Юнайтед и Ман Сити на 2 т.

* Ливърпул-Ман Сити
4 мача без победа у дома и 2 поредни загуби. Ще има ли нова загуба за Ливърпул?
Ако се случи, честно казано ще съм със смесени чувства. :lol:

* Ман Сити-Тотнъм
Пеп срещу Моуриньо си е класика, вярно е че в момента са буквално на различни планети, но да видим...

* Евертън-Ман Сити
Да се надяваме, че опитът на Анчелоти... поне ще му извлече Х-а.

* Арсенал-Ман Сити
Напоследък са абонати на Пеп, но пак като горното... за един Х Артета не е като да няма сили.

* Ман Сити-Уест Хем
Мойс не един или два пъти е успявал да затрудни Пеп, едва ли ще избегне загубата на хартия, но ако не друго Уест Хем са в подем, Джеската е под пара и те така... За един Х с много късмет може и да върже, топка е.

-----------------
За Ман Сити за тези двубои:
Свръх оптимистите - 5-0-0
Оптимистите - 4-1-0
Реалистите - 3-2-0
-----------------

Харесвам Мойс много, но... бих го пожертвал, ако има гаранция че Ман Сити ще спечелят само срещу Уест Хем.
То реално и коефициентът за успех ще и най-ниският - предполагам между 1.20-1.30.

Върни се в “Манчестър Ю”