Всекидневна за Манчестър Юнайтед(Трансфери, Новини и т.н)

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Jackxxx
Контакти:

Re: Всекидневна за Манчестър Юнайтед(Трансфери, Новини и т.н)

Мнениеот Jackxxx » 01 фев 2021 14:24

[offtopic]Аз бях писал на някакви админи да ме направят модератор поне на Юнайтед на секцията, но няма отговор от никой. Жалко, но това е положението. Иначе за феновете на Юнайтед (ако някой случайно не знае) мога да препоръчам redcafe.net (най-големият форум на Юнайтед в света) и manutd-bulgaria.com (другият по-известен български форум). Честно казано на мен този форум ми харесва, защото няма толкова спам като в redcafe и нивото на писани (граматически и смислово) е доста над това на manutd-bulgaria.com. :mrgreen:[/offtopic]
[center]The team that gets me excited is Manchester United!
Manchester United - Once in a lifetime[/center]

SkyQuest
Контакти:

Мнениеот SkyQuest » 01 фев 2021 16:44

Редкафе е много "гъчкан" форум, където всеки пише нещо и после мнението му се губи сред останалите стотици хиляди мнения. Общо взето, дискусия е трудно да се прави. Преди ме кефеше Winner.bg, но и там смениха някакъв дизайн и народа се махна масово.

Българският форум на Юнайтед е под всякаква критика - не си ли на мнението на някаква тумба загубеняци, биваш порицаван, нападан, подиграван и какво ли не. Бях за съвсем малко там (много макс за месец да е било, писах 5-6 мнения и това беше) преди около половин-една година и просто откровената омраза към Оле е брутална там. Някакъв пич дори го баннаха заради това, че им отвърна на простотията им с простотия, а и всеки, който е против тях е някакъв си Смуути. Все едно четох форум, пълен с пубертети. Голям срам е там. Не си ли на мнението, че Оле е тъпанар и че сме пълни с долни негри, няма какво да си кажеш с ония хора там, които пишат 1-2 изречения за това колко е тъп Оле преди и след всеки мач и това си е.

Този форум определено ми допада най-много и нивото е с пъти по-високо от това на манютд.ком. Не е важно количеството, важно е качеството :) И тук има хора с различни мнения, но досега не съм видял два фена на Юнайтед да се псуват и да си обясняват един на друг колко са тъпи. :)

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 01 фев 2021 18:11

SkyQuest написа:Редкафе е много "гъчкан" форум, където всеки пише нещо и после мнението му се губи сред останалите стотици хиляди мнения. Общо взето, дискусия е трудно да се прави. Преди ме кефеше Winner.bg, но и там смениха някакъв дизайн и народа се махна масово.

Българският форум на Юнайтед е под всякаква критика - не си ли на мнението на някаква тумба загубеняци, биваш порицаван, нападан, подиграван и какво ли не. Бях за съвсем малко там (много макс за месец да е било, писах 5-6 мнения и това беше) преди около половин-една година и просто откровената омраза към Оле е брутална там. Някакъв пич дори го баннаха заради това, че им отвърна на простотията им с простотия, а и всеки, който е против тях е някакъв си Смуути. Все едно четох форум, пълен с пубертети. Голям срам е там. Не си ли на мнението, че Оле е тъпанар и че сме пълни с долни негри, няма какво да си кажеш с ония хора там, които пишат 1-2 изречения за това колко е тъп Оле преди и след всеки мач и това си е.

Този форум определено ми допада най-много и нивото е с пъти по-високо от това на манютд.ком. Не е важно количеството, важно е качеството :) И тук има хора с различни мнения, но досега не съм видял два фена на Юнайтед да се псуват и да си обясняват един на друг колко са тъпи. :)

Така е със всеки един форум на чужд отбор (дори и на БГ). Аз бях във фен групите на Атлетико и Челси за България във ФБ и там след всеки мач някой плюе било то треньор, играч, собственик и така нататък и изкажеш ли друго мнение се почва една канонада от обиди :roll:

Тея нашите клетници в на Атлети групата от 2г мрънкаха Чоло да бъде уволнен, че е изчерпан и т.н., какво ли мислят сега :roll: :?

Просто българина (болшинството) са много тъпи и прости същества, колкото и да е жалко.... :|
Отделно че фенската ни култура е на отрицателно ниво :evil:
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

SkyQuest
Контакти:

Мнениеот SkyQuest » 01 фев 2021 18:26

JackPackage написа:
Така е със всеки един форум на чужд отбор (дори и на БГ). Аз бях във фен групите на Атлетико и Челси за България във ФБ и там след всеки мач някой плюе било то треньор, играч, собственик и така нататък и изкажеш ли друго мнение се почва една канонада от обиди :roll:

Е ето това е проблемът, да! И като им опонираш нормално и с факти, започват да ти разправят как не приемаш чуждото мнение, колко си ограничен и как с теб не си заслужава човек да спори! Голям смях с онези хора :)

Абе все едно! Достатъчно спам, минаваме стриктно към Юнайтед вече. :)

Потребителски аватар
Jackxxx
Контакти:

Мнениеот Jackxxx » 01 фев 2021 20:27

Реферчето от мача със Шефийлд си е признал за двете грешки с вратарските ситуации. Аре дано се стегнат малко сега съдиите, че след изказванията на Клоп, нещо взеха да ни режат доста. Вярно, че не можем да си направим играта ние, ама и съдиите да те режат в толкова очевидни ситуации си е кофти.

Иначе Амад Диало с два гола срещу U23 на Ливърпул, като вторият е дузпа в стил Паненка.

SkyQuest
Контакти:

Мнениеот SkyQuest » 02 фев 2021 08:01

Е голяма работа, че е признал! Това ще ни даде ли някакви точки "пост мортем"? И по принцип винаги критикувам слабата ни игра и не се оправдавам със съдии, но в този случай е малко прекалено. Вкарахме си чист гол, те вкараха два съмнителни гола! Не един, ДВА! Да кажем, равен да беше, ама то си е направо загуба! Че играхме слабо, играхме, но след две съдийски грешки, довели до два гола срещу окопал се отбор от дъното няма как да се борим лесно. Дреме ми, че си го е признал. Три точки на вятъра и Сити се откъсват напред за титлата! С шест точки, ако си вземат отложения мач, ако не се лъжа!?

И ми е странно де - как може ВСЕ ОЩЕ може да има съдийски грешки с този ВАР!? Нали уж много точно, сигурно, достоверно, проверяват се съмнителните ситуации? Общо взето същото, само където повече дузпи гледаме.

Потребителски аватар
Jackxxx
Контакти:

Мнениеот Jackxxx » 02 фев 2021 10:48

Рефера сам взима решение, дали дадена ситуация да се прегледа с ВАР. Сега не е ясно как точно си комуникират съдиите пред мониторите и този на терена, но този е казал, че се е предоверил на инстинктите си и е решил да не разглежда ситуациите с ВАР. Но и нашите играчи и треньора не оказаха достатъчно натиск в тези ситуации на реферите. По времето на Фъргюсън този съдия щеше да се ходи да си сменя гащите след такита ситуации.

Потребителски аватар
vasilnv
Контакти:

Мнениеот vasilnv » 04 фев 2021 00:14

Лингард с два гола. Ливърпул падат втори пореден мач на Анфийлд. The end is near :mrgreen:
A Broken Plane. A Broken Dream. A Broken Heart. A Broken Team.
No Word Said. A Silent Vow. We Loved You Then. We Love You Now.

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 04 фев 2021 03:13

Както и преди казах, добре че няма да играе срещу нас, че гледайте какво става, много е загоряло момчето :lol:
-----------

Мислех си, че след ерата сър Алекс Фъргюсън единственият домашен трофей, който не сме печелили е Висшата лига.
2013/2016 - КШ
2016 - ФА Къп(който за последно спечелихме през 2004 година)
2017 - КК Къп(който за последно спечелихме през 2010, в легендарен от гл.т. на България финал(Бербатов vs Стилиян))

Обективно погледнато към този момент(сезон 2020-2021) никога сме нямали по-добър/реален шанс за битката за титлата!
От т.нар. точкова разлика сезон 2017-2018 изглежда, че е бил с най-голяма вероятност нали, но реалистично погледнато през сезон 2015-2016 имахме най-добра позиция за (някаква) атака.
------------
2014 - НЕ
2015 - НЕ
2016 - Условно ДА
2017 - НЕ
2018 - НЕ
2019 - НЕ
2020 - НЕ
2021 - ДА

* Между другото, в някои отношения забелязвате ли че този Ман Юнайтед прилича на Ман Юнайтед от 2011-2012?
Включително и с отпадането ни от Шампионската лига. :? :lol:
Загубата 1:6 от Тотнъм/ала Ман Сити, Победата 9:0 срещу Сотън/ала Арсенал 8:2;

Може да звучи садистично, но предпочитам да сме в борбата до последно и да се повтори сценария от 2012(Агуерооо), отколкото шансовете да приключат няколко кръга преди края.
Защо го казвам ли?
Ами защото "сценарият Агуеро" никога няма да се повтори, това беше някаква кармична намеса!
До онзи момент сър Алекс беше виждал всичко в играта, но не и това което предстоеше през месец май, иначе конкретно през онзи сезон - рекордната загуба 1:6 от Ман Сити, поредното отпадане от Шампионската лига, загубата на Рождения му ден срещу Блекбърн на Олд Трафорд, малоумието което сътворихме срещу Евертън 4-4 и т.н. и вече за капак .... "Агуерооо".
:x :lol:
Може би това да е бил моментът/кармата, в който и от първа ръка да усети/усетим болката на Байерн Мюнхен от 1999.

Всичко това го надъха и през 2012-2013 стъпи на крак и отвяхме конкуренцията, той се пенсионира на бял кон и т.н.

* Ако Солскяер докара отново титлата на Олд Трафорд, хм... той буквално ще пренапише историята!
Ситуационно той има принос за всяка една купа от Требъла 1999.
Ливърпул 2-1 ФА Къп - победен гол в 90-та минута
Тотнъм 2-2 ВЛ - 2 гола(точка, без която нямаше да сме шампиони)
Байерн 2-1 - победен гол в 90-та минута

Потребителски аватар
vasilnv
Контакти:

Мнениеот vasilnv » 04 фев 2021 12:18

smoothc написа:Както и преди казах, добре че няма да играе срещу нас, че гледайте какво става, много е загоряло момчето :lol:

Мани, за един мач с Уест Хем вече има повече голове във ВЛ, отколкото с нас за година и половина. Сигурно слуша Ван Гал и е horny преди мачовете, нямам друго обяснение. :lol:
Иначе това е нещо, което се наблюдава при не един или двама играчи, минали през Юнайтед - Ди Мария, Депай, Джеската, Лукаку и така нататък.
A Broken Plane. A Broken Dream. A Broken Heart. A Broken Team.
No Word Said. A Silent Vow. We Loved You Then. We Love You Now.

Върни се в “Манчестър Ю”