Всекидневна за Манчестър Юнайтед(Трансфери, Новини и т.н)

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
vasilnv
Контакти:

Re: Всекидневна за Манчестър Юнайтед(Трансфери, Новини и т.н)

Мнениеот vasilnv » 29 яну 2021 19:11

Ми според мен няма достатъчно характери на терена. Единствено Кавани и Бруно и за това единият играе всеки мач почти, а другият просто е на 33 и не може да играе нон стоп. В момента нямаме играчи с нагласата на Кийн, Руни, Роналдо, Кантона, Видич и така нататък.
Иначе си напълно прав за Погба - абсолютно всички около него се разлигавиха супер много. Ей го, Лингард като проби при Ван Гал и вкара важни голове, при Моуриньо първият му сезон беше много силен и после нещо му стана. Рашфорд е ясен, Грийнууд и той натам е тръгнал. Хубавото е, че са млади и като цяло очакването е най-добрите им мачове заедно да са след около 3-4 години. Ама просто едно е когато в отбора лидер е Кийн и искаш да го впечатлиш и съвсем различно е с Погба. Единият го печелиш с раздаване на терена, а другият с глупави сторита в Инстаграм и дабване.
И за това Погба като напусне лятото най-вероятно няма и да съжалявам, въпреки че последните мачове се е разиграл.
A Broken Plane. A Broken Dream. A Broken Heart. A Broken Team.
No Word Said. A Silent Vow. We Loved You Then. We Love You Now.

SkyQuest
Контакти:

Мнениеот SkyQuest » 30 яну 2021 07:48

За лидерите си много прав, но то като цяло, има ли много лидери и из другите отбори!? Имам предвид, лидери, не звезди? Има ли такива играчи като Скоулс, Зидан, Лампард, Бергкамп, Карлош, Гатузо, Невил, Пирло, Дел Пиеро, Швайнщайгер, Ефенберг и пр. и пр. Мога да продължа да изброявам доста време какви играчи няма вече в последните 6-7 години.

Сега се сещам за симулиращи араби, хапещи латиноси, сърдити франсета, сърдити черни белгийци, много футболни агенти и голяма алчност за трансферни суми и заплати. Има някои изключения, но наистина трябва да се помъча да се сетя за тези изключения. Да, в нашият състав това е Бруно, който им вика, кряка, а те му отговарят с агресия и изолация понеже... как така някой ще ги кара да играят бе!? Как така някой ще кресне на Погба Велики или Рашфорд Финта за това, че прави много безсмислени финтове!?

Наистина жалко, но това е действителността. Каквото и да е, дано наистина Погба се махне и много ми се иска как ще играе тогава състава. За съжаление, Рашфорд вече е бита карта: на 23г. и точно в най-важните си години е бил под влиянието на Погба. Същото и за Лингард (за него много ме е яд понеже имаше огромен потенциал). За Грийнууд все още има шанс, да! Не е "покварен". Лошото е, че е съвсем възможно някой друг лигльо да нацелим, но това е шанс.

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 31 яну 2021 19:57

Наблюдавам следната тенденция условно до и след мача срещу Лийдс 6-2.

21 мача - 49 вкарани гола
21 мача - 31 допуснати гола
-------------------------------------------
12 мача - 15 вкарани гола
12 мача - 10 допуснати гола
-------------------------------------------

Играчите, от които зависим по отношение на вкарването на голове:
1-ви ниво - Кавани, Рашфорд, Грийнууд, Марсиал, Бруно, Погба
2-ро ниво(рядко вкарващи голове, но по-често в сравнение с останалите) - Мата, Джеймс, Скот, Хари
+ Диало и Пелистри?

Вратари + Защита - Каквото и да правят, както и да се въртят статистиката е 0-2 гола допускаме!

3+ гола допуснахме в 4/33 мача - срещу Палас, Тотнъм, ПСЖ, Лайпциг
2 гола допуснахме в 9/33 мача
0-1 допуснахме в 20/33 мача

SkyQuest
Контакти:

Мнениеот SkyQuest » 31 яну 2021 22:23

Пичове, съжалявам за офтопика, но... как да си кача аватар в профила си? Въртях, суках, мазах, все не успях да го намеря :)

Потребителски аватар
vasilnv
Контакти:

Мнениеот vasilnv » 31 яну 2021 23:12

Форумът е на изкуствено дишане сигурно от 3-4 години насам и май никой не го поддържа, та има вероятност и да не можеш да зададеш аватар вече. Поне аз сега като разръчках и не намерих. Ама все пак нека някой админ да се изкаже - примерно
MuFc1878 написа: ...
A Broken Plane. A Broken Dream. A Broken Heart. A Broken Team.
No Word Said. A Silent Vow. We Loved You Then. We Love You Now.

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 01 фев 2021 08:33

vasilnv написа:Форумът е на изкуствено дишане сигурно от 3-4 години насам и май никой не го поддържа, та има вероятност и да не можеш да зададеш аватар вече. Поне аз сега като разръчках и не намерих.

Никой не се занимава вече с форума и нищо не работи както трябва. На доизживяване е :|

SkyQuest
Контакти:

Мнениеот SkyQuest » 01 фев 2021 09:47

Ок, мерси! Всъщност, в този форум поне се спазва добрият тон, че в какви неща съм бил...

Съжалявам за офтопика, последен пост извън темата :)

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 01 фев 2021 10:42

MuFc1878 написа:
vasilnv написа:Форумът е на изкуствено дишане сигурно от 3-4 години насам и май никой не го поддържа, та има вероятност и да не можеш да зададеш аватар вече. Поне аз сега като разръчках и не намерих.

Никой не се занимава вече с форума и нищо не работи както трябва. На доизживяване е :|

Само взимате гелосани пари с Регъра и Модора, нищо не правите, пъпеши! Оставка! :lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 01 фев 2021 10:48

JackPackage написа:Само взимате гелосани пари с Регъра и Модора, нищо не правите, пъпеши! Оставка! :lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Три месеца няма заплати. Ходим на работа с извадени джобове :(

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 01 фев 2021 11:20

MuFc1878 написа:
JackPackage написа:Само взимате гелосани пари с Регъра и Модора, нищо не правите, пъпеши! Оставка! :lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Три месеца няма заплати. Ходим на работа с извадени джобове :(

Ае не се правете, баси дворците си построихте в Бистрица от заплатите и подкупите във форума :evil: :evil: :evil:

Модора си взе 2 къщи в Сицилия, има ли нужда да казвам повече :roll:
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

Върни се в “Манчестър Ю”