On deadline day, Everton offered to cover the entirety of Sergio Romero's £100,000-a-week wages as well a £2m loan fee to #mufc. United wanted to hold out for a £8m transfer fee. Romero was annoyed at the decision and feels he should be allowed to leavе
Еййй, страхотен преговарящ е този Едко бееее! Я го вижте какъв е бизнесмен! Точно Ромеро това не заслужава!
Направо, съсипахме толкова много добри играчи, че няма накъде! Къде заради собственици, къде заради треньори, но просто вече не приличаме на отбор! Оле наред със Скот, Дони, Бруно, Бисака, Магуайър и Грийнууд да се спасяват докато могат и да оставят "звездите" да се оправят! Наистина сме просто едно отвратително място, където играчите идват не за да играят, а за да приберат зверска заплата!
What went wrong!?
Всекидневна за Манчестър Юнайтед(Трансфери, Новини и т.н)
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Всекидневна за Манчестър Юнайтед(Трансфери, Новини и т.н)
Бруно не е солил само капитана, ами като цяло всички. Изключително тъпо е да имаме един човек с печеливш манталитет и да го вадим на полувремето.
Иначе това с туитовете е безкрайно тъпо, ако е така, аз поне съм го изтървал. Верно еваха майката на клуба.
Тва за Ромеро е поредната подигравка с него. Дано поне зимата си намери нов отбор, тъй като не заслужава да е трети вратар където и да е.
Иначе това с туитовете е безкрайно тъпо, ако е така, аз поне съм го изтървал. Верно еваха майката на клуба.
Тва за Ромеро е поредната подигравка с него. Дано поне зимата си намери нов отбор, тъй като не заслужава да е трети вратар където и да е.
A Broken Plane. A Broken Dream. A Broken Heart. A Broken Team.
No Word Said. A Silent Vow. We Loved You Then. We Love You Now.
No Word Said. A Silent Vow. We Loved You Then. We Love You Now.
Re: Всекидневна за Манчестър Юнайтед(Трансфери, Новини и т.н)
vasilnv написа:Бруно не е солил само капитана, ами като цяло всички. Изключително тъпо е да имаме един човек с печеливш манталитет и да го вадим на полувремето.