Всекидневна за Манчестър Юнайтед(Трансфери, Новини и т.н)

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
vasilnv
Контакти:

Re: Всекидневна за Манчестър Юнайтед(Трансфери, Новини и т.н)

Мнениеот vasilnv » 09 окт 2020 17:15

Аз се кефя, че стреля и дори се лакоми понякога. Много по-добре е от Марсиал дето иска да влезе с топката във вратата.
Иначе нито един от Марсиал, Рашфорд и Грийнууд не може да играе с глава. Дано с Кавани зачестят центриранията и съответно головете, резултат от тях.
A Broken Plane. A Broken Dream. A Broken Heart. A Broken Team.
No Word Said. A Silent Vow. We Loved You Then. We Love You Now.

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 11 окт 2020 12:36

Силни слухове от днес. При провал в следващите 2,3 мача, Оле заминава!
Ед наточил секирата :twisted:
Нещастника отново намира изкупителна жертва, вместо да се самозастреля публично с думите: Просто съм тотален идиот и зверски некадърен !!!
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 11 окт 2020 13:41

Почко Бибочко идва след като мине тежката серия от мачове. Оле така дойде. Серията продължава.

Потребителски аватар
Scholesy93
Контакти:

Мнениеот Scholesy93 » 11 окт 2020 15:39

Ами порочният кръг си продължава. Че Оле ми е трън в очите, ясно е. Но и играчите вече не ми вдъхват доверие. Изобщо не се раздават вече. Влязоха в конфликт с ЛВГ и го уволниха-не са първите, които не харесват холандеца. Не се разбраха с Моуриньо, уволниха го-пак не са първите. Но не мога да разбера защо вече и за Оле не се раздават-слаб треньор е, ама им дава на всичките да си развяват байряка. На всеки се опитва да угоди. Но той и Ед ги научи така-под негово ръководство събрахме една група от слаби глезли, дето хем са пълен шит на терена, хем в съблекалнята имат пълна власт. Едно е Меси да уволни Сетиен, Роналдо да уволни Бенитес, ама ние позволяваме на Погба с 10 читави мача и Магуайър, който от 6 месеца е трагедия, да ни определят съдбата. Почетино го искам от 3 години, но не виждам какво може да направи в този клуб на този етап. Просто вече съм отчаян-Ед седем години проваля всичко, но няма мърдане просто. Няма друг директор на голям клуб, който толкова стабилно да обърква всичко, а столът му да е толкова непоклатим. Може ли феновете на клуба в продължение на месец да пеят как искат да умреш, а ти даже да не обмислиш оставка. Ако назначи Почетино поне ще направи сефтето откъм първо правилно назначение.
от suareshampion на 15 Авг 2014 13:29 Ти казваш,че ще сме извън 4та ,както и миналата година го твърдяхте ...но аз казвам ,че ще спечелим 19тата.

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 11 окт 2020 15:44

Това го казвам от супер много време, но ще го повторя.
Няма значение кой е даден играч и кой е треньора. Има йерархия и тя трябва да се спазва. Мениджър/треньор е машиниста на този влак. Той трябва да има пълната свобода да командва тези под него, а не те него. Не те да уволняват него, а той тях. Точно това беше в основата на успеха ви при Сър Алекс. Ясна йерархия плюс пределна яснота кой е печелившия от сблъсък с мениджъра и до какво води това да се изкарваш по-голям умник от него.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
vasilnv
Контакти:

Мнениеот vasilnv » 11 окт 2020 20:56

Така е. Сър Алекс щеше да продаде Руни, да не говорим за Бекъм, Кийн и така нататък. Моуриньо искаше да разкара Марсиал и Погба и тия го уволниха. :shock:
A Broken Plane. A Broken Dream. A Broken Heart. A Broken Team.
No Word Said. A Silent Vow. We Loved You Then. We Love You Now.

SkyQuest
Контакти:

Мнениеот SkyQuest » 12 окт 2020 10:03

vasilnv написа:Така е. Сър Алекс щеше да продаде Руни, да не говорим за Бекъм, Кийн и така нататък. Моуриньо искаше да разкара Марсиал и Погба и тия го уволниха. :shock:

Моуриньо ама ИЗОБЩО не искаше да разкарва Погба! Точно обратното: той си го поиска, осигуриха му го. Друг е въпросът, че не съумя да го изконтролира и си вкара таралеж в гащите с него, та именно той започна да го бойкотира. Изпусната работа! Да, докато поиска да го разкара си го изритаха, не защото иска да махне Погба, а защото просто бяхме супер зле два сезона при него с някакъв проблясък с това второ място, което се съревновава по недоумение с третото на Оле.

За Марсиал, не знам. По нищо не показа, че не го иска. Пускаше си го титуляр две години, не смееше някой младок да пусне, взе дядо Санчес уж да го замести, то пък беше поредният гръмък провал на португалеца... какво да ти кажа!

Но и аз съм съгласен с разделението на играчите и треньора. Така ТРЯБВА да е! За съжаление, откакто САФ напусна, това нещо не е така! Наглед взехме треньори, известни със своя чепат характер и които не дават слаба с играчите, но пък стана някакъв тотален крах. Единствената наченка видяхме при Оле и Лингард, но и там му свиха сармите бързо-бързо, та се кротна и Оле вече.

Жалка работа!

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 12 окт 2020 11:42

Дони скоро може да захапе тирулярното място. Бруно ще бъде пратен да гледа по 8 часа видео всеки ден. Така става като кажеш, че Юнайтед е клуб, който трябва да печели. А всъщност си взет да лъскаш бутонките на черните ботове :x

Да се измитат веднага Оле, Ед, Глейзърите и неграта. Ебаха мамата на клуба :x

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 12 окт 2020 14:46

Да и на мен ми прави впечатление, че Бруно без да го иска дръпна ръчната. Нормално с тези треньорски указания и тактики , футболисти като Бруно отиват в миманса. Дано не съм лош пророк но другото лято си заминава :idea:
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 12 окт 2020 14:53

Не е това. На мача с Тотнъм се е развикал на Харито, че чеп за зеле не става и не заслужава фланелката на клуба. Беше сменен след това. А последните дни клуба пуска туитове, че Бруно имал физически и ментални проблеми :shock:

Върни се в “Манчестър Ю”