Всекидневна за Манчестър Юнайтед(Трансфери, Новини и т.н)

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
vasilnv
Контакти:

Re: Всекидневна за Манчестър Юнайтед(Трансфери, Новини и т.н)

Мнениеот vasilnv » 02 окт 2020 14:23

2013 съвсем спокойно си играехме финал ако не беше оня бастун Чакър. Тогава можеше да сме срещу баварската машина, ама щеше да стане много як финал.
A Broken Plane. A Broken Dream. A Broken Heart. A Broken Team.
No Word Said. A Silent Vow. We Loved You Then. We Love You Now.

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 04 окт 2020 05:10

Програмата за Шампионската лига
ПСЖ-МЮ
МЮ-ЛАЙ
ИБ-МЮ
МЮ-ИБ
МЮ-ПСЖ
ЛАЙ-МЮ

Започваме с дерби и гостуване на едно велико за Манчестър Юнайтед място. 8-)

* От домакинствата на ИБ и ЛАЙ - задължителни 6 точки.
* От дербитата с ПСЖ - на прима виста най-важното е да не се губи(сиреч 2 точки), но от математическа гл. точка победа(3 точки) и загуба(0 точки) е много по-целесъобразният вариант.
* Гостуванията на ЛАЙ и ИБ - 2, 3, 4 или 6 точки.

* Как сър Алекс би изиграл тази група(в неговия идеален случай) преди последния мач?
1 + 3 + 3 + 3 + 1 или 1 + 3 + 1 + 3 + 3 = 11 точки*

* Как Мойс би изиграл тази група?
0 + 3 + 1 + 3 + 1 + 3 = 11 точки
- ПСЖ са Байерн 1 точка
- ИБ са Шахтьор 4 точки
- ЛАЙ са Леверкузен 6 точки

:P

* Как Моуриньо би изиграл тази група?
1 + 3 + 1 + 3 + 1 + 1 = 10 точки

p.s.
Така като гледам нещата, мисля че в най-лошия случай(което реално е шанс) с Лайпциг ще играем решаващ мач.
Имам предвид в случая, че ние ще сме отборът, който ще трябва да спечели, за да се класира.
А, бе представете си 2015 срещу Волфсбург. Те тогава имаха 9, а ние 8 точки.
Апропо, датата тогава беше 08-12-2015, сега ще е 08-12-2020.

Дано не се повтори историята само :lol:

p.s.
Принципно срещу немски отбори играем успешно, исторически проблемът е, че когато се играе решаващ мач в Германия... никога не сме успявали.
Байерн 2001
Леверкузен 2002
Байерн 2013
Волфсбург 2015

SkyQuest
Контакти:

Мнениеот SkyQuest » 04 окт 2020 11:12

Наглед лесна група за ШЛ, но точно в момента сме толкова колебливи, че няма лесно за нас, а само трудно. Може да бием на два пъти ПСЖ, но да паднем на два пъти от Лайпциг.

Каквото и да е, много ми е любопитно дали Ед и Глейзър няма да отбележат най-големият си провал в трансферната ни история - един трансфер и един свободен трансфер (уж Кавани сигурен). Виж, ако се вземат Дембеле и Санчо малко по-различно би било, но Оле наистина няма никаква подкрепа от страна на ръководството.

Иначе пък големи бизнесмени го раздават! Рома предлагат 18 млн. за Смолинг, те искат 20 млн и се дърпат като да не казвам какви! И то в случая не знам дали Глейзър са толкова виновни или по-скоро на 100% вината е на Едкото с тези малоумщини.

Потребителски аватар
vasilnv
Контакти:

Мнениеот vasilnv » 04 окт 2020 22:53

WTF... :lol:
A Broken Plane. A Broken Dream. A Broken Heart. A Broken Team.
No Word Said. A Silent Vow. We Loved You Then. We Love You Now.

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 05 окт 2020 09:37

Сити 2-5 Лестър
Юнайтед 1-6 Тотнъм
Вила 7-2 Ливърпул

Май трябва да се избиват загубите от липса на публика :roll:

SkyQuest
Контакти:

Мнениеот SkyQuest » 05 окт 2020 09:56

Хубаво, Лестър не са за подценяване, но чак пък да нашият 5 на Сити на техен терен... При Юнайтед и Тотнъм, колкото и да сме колебливи, 1:6 ми е малко прекалено! Но да кажем, че това са възможни резултати в някаква много далечна степен!

Ама Вила да смаже Пуул със 5 гола разлика... ето ТОВА вече е черешката на тортата! Съгласявам се с MuFc1878: тази година май ще гледаме доста "обрати" и "изненадващи резултати". Ще правим я Лестър, я Евертън шампиони, а Лийдс и Вила в топ 4, да кажем.

Така де... най-оспорваното първенство е ВЛ и ето го доказателството :lol:

Иначе, аз се надявам да направим 2-3 трансфера днес, за да може да се пообиграят новите със "старите" и след паузата да се върнат като отбор, а не като тумба заплатаджии пишещи сърцераздирателни постове в Туитър след поредния срам.

Оле да се стегне малко! Ако продължава да лиже гъза на Глейзърите ще си спечели много скоростно уволнение като изкупителна жертва, а дори и феновете тотално ще го намразят. Сега все още масовката го подкрепяме, но все някой трябва да каже какво става при нас и да започне да пуска своя състав, а не състава на Едко! Ако не може, просто сам да си подаде оставката, за да запази достойнството си.

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 05 окт 2020 23:08

И следващият мениджър на Юнайтед е :arrow: :arrow: :arrow:

Потребителски аватар
man_utd_
Контакти:

Мнениеот man_utd_ » 06 окт 2020 10:29

На мненеи съм, че вместо Оле, трябваше веднага да вземем Почетино. Това за мен лично е най-прогресиращия млад мениджър в света в момента и няма да намерим по-добът от него

Потребителски аватар
Jackxxx
Контакти:

Мнениеот Jackxxx » 06 окт 2020 10:39

А пък аз продължавам да съм на мнение, че наследника на Оле трябва да е от немската школа. Особено с толкова млади играчи, които ще остави Оле след себе си.
[center]The team that gets me excited is Manchester United!
Manchester United - Once in a lifetime[/center]

SkyQuest
Контакти:

Мнениеот SkyQuest » 06 окт 2020 10:45

Който и да дойде, пичове, все в гъз! Вижте какъв фарс беше този трансферен прозорец! Цял прозорец чакаха, за да може да докарат в последният момент Кавани и анонимник от Порто! А да, и някакъв уругвайски анонимник. Дано Кавани и Телес да ме опровергаят и да паснат на играта ни, ВЛ и като цяло да ни вдигнат нивото, но силно ме съмнява! Единственото добро нещо беше Дони, но той пък резерва!

Абе тотален фарс е в този отбор. И Почетино да дойде, не виждам как ще успее да направи нещо при положение, че ръководството си взима своите решения, а не слуша какво иска треньора. Ще дойде Почетино, и него ще го направим "посредствен треньор" и най-много и неговата кариера да тръгне надолу след нас. Съсипахме кариерата на Мойс, сега сме на път и на Оле, следващият ще да е Почетино!

Върни се в “Манчестър Ю”