Rofles написа: Аз мача за жалост гледах към 30 минути
Късметлия!
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Rofles написа: Аз мача за жалост гледах към 30 минути
lrlazarov_19 написа:Огромното разочарование за мен беше Давид де Хеа. Изгубих вече всякакви надежди отностно това момче. Последните мачове, в които играе, по default си играем с гол пасив заради негова грешка. Не знам... има хляб в него, но просто нямам нерви да се ядосвам повече за такива елементарни голове.
Като обобщение, ще кажа че до 60 минута бяхме по-добрият отбор на терена и заслужавахме да водим, но липсата на Руни и Нани, както и поредният смешен гол от центрирване ни лишиха от преднина в мача. В края смените на Далглиш дадоха резултат, а тези на Фърги за мен бяха неточни, а и дойдоха прекалено късно.
Не се ядосвайте дяволи, след няколко седмици положението с контузиите ще се оправи и ще си върнем за тази загуба
OldTrafford написа:lrlazarov_19 написа:Огромното разочарование за мен беше Давид де Хеа. Изгубих вече всякакви надежди отностно това момче. Последните мачове, в които играе, по default си играем с гол пасив заради негова грешка. Не знам... има хляб в него, но просто нямам нерви да се ядосвам повече за такива елементарни голове.
Като обобщение, ще кажа че до 60 минута бяхме по-добрият отбор на терена и заслужавахме да водим, но липсата на Руни и Нани, както и поредният смешен гол от центрирване ни лишиха от преднина в мача. В края смените на Далглиш дадоха резултат, а тези на Фърги за мен бяха неточни, а и дойдоха прекалено късно.
Не се ядосвайте дяволи, след няколко седмици положението с контузиите ще се оправи и ще си върнем за тази загуба
Колега..и на теб ще го кажа.
Как си изгубил всякаква надежда като си го гледал едва 15 мача с екипа на МЮ,вярно е че играе доста неубедително слаб напоследък и си го псувам редовно,но се надявам САФ да не го изхвърли и после ще съжалява!
Както стана с Де Роси,Пике и т.н
Де Хея има уникален рефлекс,липсва му малко физика за Англия,доста големи вратари са се дънили във Англия.
OldTrafford написа:samobotev написа:И какво като са без дузина играчи.Отбора на Ливърпул също имаше наказани и контузени играчи като Суарез и Белами например но излязоха играха за победа и победиха.
Освен това за контузиите на толкова много играчи все някой е виновен.Или ги натоварват много по време на тренировки или лекарите на отбора не струват, аз по друг начин не мога да си обясня постояните контузии на по 4-5 човека през целия сезон.
Освен това не мога да повярвам, че очаквате двама старци да ви изкарат сезона, при положение, че те се движат два пъти по бавно от по младите играчи и въздуха напълно им свършва до 70-та минута на мача.Вярно имат поглед върху играта и пускат по 3-4 добри паса всеки мач но когато трябва да се пресира противника или да се проведе бърза контра атака не ги търси.
Кой са им контузените бе? Спиъринг който даже не е титуляр и Лейва.
Белъми беше в състава! И на Барса да им ги няма 6-7 основни играча,и те няма да са перфектниИ въпреки това не трябва да се оправдаваме
smoothc написа:Честита победа на Ливърпул-напълно заслужена,въпреки че мачът през по-голямата част беше равностоен,но благодарение на сърцатата си игра и точните смени на Кени Далглиш,Ливърпул успяха да спечелят напълно заслужено.
Именно тези два(печеливши) в случая елемента,липсваха на Юнайтед-Вярата в победата и адекватни смени,които да внесят необходимата свежест и същевременно острота в атаката!
Мисля,че Уелбек не трябваше да започва като титуляр,защото е пределно ясно,че за един 20 годишен е доста трудно да бъде на топ ниво,след като преди това е изиграл 3 тежки мача.А ето,че това се потвърди и в този мач-нулева ефективност!
За огромно съжаление на всички,Де Хея и в този мач беше доста неубедителен,а на моменти-рисков и отново с типичният за него проблем -неувереността му при центриранията било то от корнер или друго статично положение!
Валенсия и Рафаел-страхотно се допълваха по десния фланг,взаимодействието им беше перфектно и всичко по-интересно и добро се случваше именно от десният фланг.
Скоулс и Карик-успяха да внесат нужното спокойствие и стабилност в средата на терена,но въпреки всичко за мен бе странно,че сър Алекс реши да смени Скоулс,което донякъде наруши синхронът,който се бе създал в центъра на терена.
Гигс и Парк-Парк се възползва страхотно от възможността да бъде титуляр и според мен бе един от най-добрите играчи за Юнайтед в този мач-докато за Гигс(4 пореден мач),въпреки огромният му опит и класа,днес буквално годините си казаха думата,на моменти тотално бе надиграван от защитниците на Пуул,в един момент тотално бе изолиран някак си и все си мисля,че по-разумният избор щеше да бъде,пускането му като резерва в края на мача,за да внесе нужното спокойствие или гениална идея с опитът,който притежава!
Като цяло един от главните фрагменти за невъзможността да спечелим този двубой и респективно грешка на сър Алекс бе-неефективността в нападението и липсата на адекватно решение с цел подобряване и изостряне на атаката!
Bianco написа:[offtopic][/offtopic]
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта