RedeviL написа:Браво на Манчини!Сити ни изнесе лекция просто!
Един точен фен

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
RedeviL написа:Браво на Манчини!Сити ни изнесе лекция просто!
fireblood написа:В момента всички, които плюят по Юнайтед са пълни комплексари. Жалко, че има и фенове на Челси сред тях. Просто нямам думи. Паднали са и това е. Да не би вече да няма такъв отбор, или да са сменили името им?
MuFc1878 написа:Концепцията подмладяване вече НЕ РАБОТИ. Не сме началото на 90-те, когато имахме страхотни млади таланти (всички ги знаете). Наливаш по 100 млн. за трансфери и си готов.
Да видим реакцията на Съра. Мисля, че някои играчи повече няма да вземат участие в мачовете на клуба.
Евра - дупка
Еванс- дупка
Андерсон - дупка
Уелбек - дупка
Muscarin написа:БЕРБАТОВ ТРЯБВА ДА НАПУСНЕ ТОЗИ ЖАЛЪК "ОТБОР" НЕЗАБАВНО
MuFc1878 написа:Концепцията подмладяване вече НЕ РАБОТИ. Не сме началото на 90-те, когато имахме страхотни млади таланти (всички ги знаете). Наливаш по 100 млн. за трансфери и си готов.
Да видим реакцията на Съра. Мисля, че някои играчи повече няма да вземат участие в мачовете на клуба.
Евра - дупка
Еванс- дупка
Андерсон - дупка
Уелбек - дупка
fireblood написа:В момента всички, които плюят по Юнайтед са пълни комплексари. Жалко, че има и фенове на Челси сред тях. Просто нямам думи. Паднали са и това е. Да не би вече да няма такъв отбор, или да са сменили името им?
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.
suareshampion написа:Аз съм играл в Б група а ти къде ? Аз съм учил 6 години за треньор а ти може би за дърводелец ? Школуван съм а ти ? Останалото ще си го спестя .
iori написа:MuFc1878 написа:Концепцията подмладяване вече НЕ РАБОТИ. Не сме началото на 90-те, когато имахме страхотни млади таланти (всички ги знаете). Наливаш по 100 млн. за трансфери и си готов.
Евра - дупка
Еванс- дупка
Андерсон - дупка
Уелбек - дупка
Забрави Нани и малечко палечко(Хавиер) който изглеждаше като танкист сред гвардейци
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта