Официално: Кагава е първото ново попълнение на Манчестър Юн

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
rakiQ
Контакти:

Re: Манчестър Юнайтед - Трансфери (сезон 2012/2013)

Мнениеот rakiQ » 25 май 2012 19:03

Вижте, дайте да не се заблуждаваме. Историята е хубаво нещо, ама футбола от няколко години стана супер комерсиален. На разни лигльовци като Азар и други подобни играчи на по 20-21-22-23 години, които вече са милионери на тая възраст и са свикнали с луксозния начин на живот - придобивките, парите, колите, жените и т.н- не им пука кой отбор колко титли е имал и каква история е имал, колко е велик и т.н. Тях ги интересува къде ще им дават повече пари,нищо друго на този етап.

Офтопик:

Офтопик:

Офтопик:

SUPERSTAR
Контакти:

Мнениеот SUPERSTAR » 25 май 2012 19:20

rakiQ написа:Вижте, дайте да не се заблуждаваме. Историята е хубаво нещо, ама футбола от няколко години стана супер комерсиален. На разни лигльовци като Азар и други подобни играчи на по 20-21-22-23 години, които вече са милионери на тая възраст и са свикнали с луксозния начин на живот - придобивките, парите, колите, жените и т.н- не им пука кой отбор колко титли е имал и каква история е имал, колко е велик и т.н. Тях ги интересува къде ще им дават повече пари,нищо друго на този етап.

И аз това повтарям от край време, много точно казано.
+1 ;)

Потребителски аватар
windy26
Контакти:

Мнениеот windy26 » 25 май 2012 19:31

LATEST NEWS: Hazard has signed the 5 year contract for Man United!!!!!
Latest news!!!!! I have heard it from my french colleague. he is very close friend with Francesco Musarra (his agent) and he confirmed that Hazard already signed the deal. footnote: This is neither speculation nor misleading information. I know my friend very well and he is quite trustworthy. Ones don't believe in me will see the news on paper in coming weeks.
Това е от сайта :) ,всеки ден ще се нагледаме на такива неща,как изведнъж тоя хлапак се превърна в център на внимание,тука на всички ни писна от игрички,но си знаем,че ни трябва толкова много ново вдъхновение и креативност в атака,напоследък започнаха да играят много предвидимо.

Потребителски аватар
Devilment1878
Контакти:

Мнениеот Devilment1878 » 25 май 2012 19:35

Пичове и мацки, нека да гледаме на нещата реално.

1. В момента футбола се води от парите, за мое огромно съжаление! Може би си падам романтик, както искате го наричайте, но миналите години ми липсват. Липсва ми истинското в играта. Ще ми липсват и играчи като Гигс, Скоулс и Невил за Юнайтед, Дел Пиеро, Индзаги, Малдини и други. Трябва да се примирим - вече вероятността да срещнем такива фигури е далеч по - малка.

2. В момента Сити изглежда по - добър вариант за всеки футболист - по - висока заплата, по - силен настоящ отбор, респективно по - голям шанс за повече успехи и трофеи. С няколко думи - отстъпване на Сити и то сериозно. Единственото, с което сме над тях е историята, величието на името Манчестър Юнайтед - проблема е, че все по - рядко можем да видим футболисти като Бербатов, които да изберат отбора пред парите и всичко останало.

3. Азар може да говори доста неща, но нищо все още не е сигурно. Аз също съм на мнение, че ще отиде в Сити, да не говорим, че ,,уж'' Гайтан бил спазарен, което пък изключва факта Гайтан и Азар едновременно да бъдат купени.

4. Изобщо не ми дреме на трибуквенния, че Сити изкупуват планетата. Аз обичам Юнайтед и ще продължа да подкрепям този отбор. Успяхме да спрем заформилата се доминация на Челси с милиардите на Абрамович в Англия, ще успем и да спрем заформящата се доминация на Сити и милиардите на шейх Мансур. Честно казано се моля никога да не бъдем в тяхното положение. Ако има по - лошо нещо от Глейзър, то това ще бъде някой шейх или човек месещ за в работата на треньора.

Потребителски аватар
Bianco
Контакти:

Мнениеот Bianco » 25 май 2012 19:38

100% съм сигурен че повечето глупости пишещи се по адрес на Азар,са медиини балони и нищо друго :)

Потребителски аватар
t0bl3ro_bg

Мнениеот t0bl3ro_bg » 25 май 2012 19:51

Bianco написа:100% съм сигурен че повечето глупости пишещи се по адрес на Азар,са медиини балони и нищо друго :)

Бъркаш се, има ВИДЕО интервюта с него, в които казва, че:

1. Ще играе в отбор със син екип.

и

2.Ще облече червено, но няма да е като това на Лил.

Всичко си идва от неговите интервюта..

Потребителски аватар
Bianco
Контакти:

Мнениеот Bianco » 25 май 2012 20:01

t0bl3ro_bg написа:
Bianco написа:100% съм сигурен че повечето глупости пишещи се по адрес на Азар,са медиини балони и нищо друго :)

Бъркаш се, има ВИДЕО интервюта с него, в които казва, че:

1. Ще играе в отбор със син екип.

и

2.Ще облече червено, но няма да е като това на Лил.

Всичко си идва от неговите интервюта..

Ами не се е решил пича все още,важното е на терена да си върши работата,какво го товарите тука :mrgreen:

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 25 май 2012 20:18

Един да вземем измежду Азар, Кагава, Гайтан пак ще е успех ;)

Потребителски аватар
kingofpop
Контакти:

Мнениеот kingofpop » 25 май 2012 20:49

momchil написа:
Само Сините! написа:Ситуацията с Азар дразни бая много,тоя на к'ъв се прави? Да не е Господ, че трябвало да избира между Челси,Юнайтед и Сити?
Офертата която са отправили за Кагава ми изглежда доста нищожна,сигурен съм че ония от Лондон ще ни надцакат ако си останем с 13-те милиона.Трябва да се вземе Кагава,за Азар не съм толкова голям оптимист.

Честно казано на мен ми писна от тази сага с Азар. Дано да става час по - скоро къде ще играе, че вече това започва да дразни.

Ако Азар накрая отреже и Сити, и Челси и Юнайтед и отиде в Барса или Реал, ще го призная за новия ми идол :mrgreen: :mrgreen:
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошло :mrgreen: Иначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

:lol:

Потребителски аватар
clever_
Контакти:

Мнениеот clever_ » 25 май 2012 20:50

Да ни е честито второто попълнение,още преди началото на трансферния пазар!
Бебе се връща от наема си в Бешикташ,и е готов да земе 9ката,а защо не 7-цата? :oops: :lol:

Върни се в “Манчестър Ю”