Всекидневна за Манчестър Юнайтед(Трансфери, Новини и т.н)

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Real
Контакти:

Re: Всекидневна за Манчестър Юнайтед(Трансфери, Новини и т.н)

Мнениеот Real » 14 юли 2019 16:27

Thsmith написа:
Или инвестираш колкото е нужно до постигането на необходимите резултати, точно както правят Сити или се примиряваш да си извън борбата, точно като Арсенал. Средно положение няма в настоящата действителност.

О, има, има...
Юнайтед е в средно положение - инвестира колкото е нужно, но не в когото е нужно. Да привлечеш един белгийски бойлер на цената на Мане и Салах вкупом, та и малко отгоре май, да дадеш 500к на седмица на злощастна резерва, да счупиш трансферния рекорд за русия маймунек и алчния нерез, дето му е агент... Масивно инвестиране виждам тук. Поредицата от скапани треньори (... и резултати) доведе до нежелание у топ-играчите да подписват с Юнайтед и до привличането на втори, трети или десети избор. И Моу няма как да не носи част от отговорността и за това.
И Пуул е в средно положение - инвестират сериозно. Но правилните суми за правилните хора. Не се купува на всяка цена, не се купува трети избор, не се купуват балони, понякога не се купува нищо, но не позволяват да им извиват ръцете.
(...и Тотнъм е в средно положение, те пък изобщо не инвестират :) )
Колкото до варианта "Сити" - те и ПСЖ се сцепиха да инвестират, постигнаха ли нещо? Щото не вярвам целта на камиларския елит да е приза от лозарската Лига.
С други думи, животът е пъстър, пътища различни, някои вървят, други се спъват по-често... Но нищо не е черно-бяло.

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 14 юли 2019 22:04

Да постигнаха, станаха шампиони. И продължават и продължават да инвестират докато не постигнат и другата цел.
Тотнъм какво точно постигнаха? Отново празни ръце и медал за участие. Дали си 2,3 или 5 е все тая. Никога нямаха реален шанс за титлата. Ок, сигурно са на голяма печалба. :lol:

==
пп Между другото, Лукаку макар да не е нещо уникално, не беше основния проблем през годините. Много слабите играчи в защита разрушаваха целия баланс в играта според мен. След това идваха проблемите в средата на терена.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
Jackxxx
Контакти:

Мнениеот Jackxxx » 25 юли 2019 10:35

Изображение
Нашето гюме сигурно е много сърдит, че не е първи избор на Оле.
[center]The team that gets me excited is Manchester United!
Manchester United - Once in a lifetime[/center]

Потребителски аватар
Jackxxx
Контакти:

Мнениеот Jackxxx » 25 юли 2019 10:38

Изображение
Структурата на отбора. Футболен директор все още се търси. С новата си позиция, Ники Бът отговаря за внедряването на младежите от академията в първият отбор, като така се набляга изключително на изграждането на собтсвени футболисти. Тази идея би трябвало да сработи за бъдещето.

Потребителски аватар
vasilnv
Контакти:

Мнениеот vasilnv » 25 юли 2019 16:30

Отдавна не сме правили толкова силно турне. За сега нямаме грешка. И въпреки силните резултати се вижда, че играчи като Фред, Байи, Смолинг, Джоунс, Марсиал, Лингард не стават за Юнайтед.
A Broken Plane. A Broken Dream. A Broken Heart. A Broken Team.
No Word Said. A Silent Vow. We Loved You Then. We Love You Now.

Потребителски аватар
Jackxxx
Контакти:

Мнениеот Jackxxx » 25 юли 2019 16:39

Съгласен съм. Но за сметка на това младоците блестят. А МакТомини ще вземе тотално да ме опровергае и да заличи всички мои критики към него. Иначе брилянтна комбинация между Мата и Гомез за вторият гол. Освен това Гомез пусна и един много як пас към Рашфорд, който вкара гол, но го отмениха заради засада.

https://streamable.com/nqfk5

Новият сезон явно ще го започнем с дупка в защитата и дупка в халфовата линия. Има време до края на прозореца, спрягат се разни имена, но нищо не изглежда решено в момента. Въпреки позитивите от турнето трансферният ни прозорец ще се окаже провал по всяка вероятност. И ще е втори подред, което трябва да накара Еди да се размърда за позицията на футболен директор.

Потребителски аватар
vasilnv
Контакти:

Мнениеот vasilnv » 25 юли 2019 18:40

И мен МакТомини много ме кефи как играе, дано и през сезона да е така. Днес направо смаза Сисоко на няколко пъти. :shock: Иначе твърде много ми забиваше, та съм изпуснал момента със засадата на Рашфорд.
Оле е казал, че Грийнууд може да започне мача срещу Челси. Но от юношите, които в момента са с отбора, според мен Чонг е с най-голям шанс да хване ръка през сезона, въпреки че само той не се е разписал до сега.

Потребителски аватар
Jackxxx
Контакти:

Мнениеот Jackxxx » 25 юли 2019 19:04

Аз от 2-3 години следя Гомез и имам големи надежди за това момче. Много ме кефи какъв дрибъл има и колко е прецизен на къси разстояния. Видя се чудесно и днес особено при гола. Иначе Чонг изглежда много спънат в краката, но всъщност е много трудно да му вземат топката и постоянно го спъват пред наказателното. Но и двамата изостават на ниво фитнес от Грийнууд. Мисля, че това ще наклони везните в негова полза. Отделно от това играе чудесно и с ляв и десен крак. Има добро пласиране, борбен е, добър дрибъл, хладнокръвен и страхотен нюх към гола.

Потребителски аватар
vasilnv
Контакти:

Мнениеот vasilnv » 27 юли 2019 19:21

Да, факт е, че и Чонг и Гомез са много слаби и много лесно им взимат топката. Грийнууд го следя в инстаграм и редовно качва снимки с някаква мацка, която имам чувството, че му пречи. :lol: Та заради това са ми притисненията, че няма да се развие напълно. :lol:
Иначе във всеки гол от турнето е участвал футболист от академията.

Потребителски аватар
Scholesy93
Контакти:

Мнениеот Scholesy93 » 30 юли 2019 14:08

Сезонът и без това ще е провал, нека поне да се провалим с Гриийнууд, Туанзебе и Гомез, а не с Мата, Рохо и Филката.А Оле като гледам е фаворит на букитата за първо треньорско уволнение във ВЛ, сигурно до декември ще е пътник.Не знам Уудуърд кога ще си поеме вината и отговорността.Посред зимата не виждам голямо име, което да става за Юнайтед.Сигурно пак ще назначим някоя легенда, която ще постигне 3-4 победи и пак ще предложим постоянен договор, та да зачеркнем и сезон 2020-2021 като успешен.
от suareshampion на 15 Авг 2014 13:29 Ти казваш,че ще сме извън 4та ,както и миналата година го твърдяхте ...но аз казвам ,че ще спечелим 19тата.

Върни се в “Манчестър Ю”