Всекидневна за Манчестър Юнайтед(Трансфери, Новини и т.н)

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Jackxxx
Контакти:

Re: Всекидневна за Манчестър Юнайтед(Трансфери, Новини и т.н)

Мнениеот Jackxxx » 07 май 2019 10:42

Момчета, каквото беше, беше. Остана един мач, ей така за спорта.
Много е лесно да се говори, кой какво бил направил и какво не бил направил. Истината е, че за поредна година завършваме сезона и пак няма светлина в тунела.

За мен основната грешка е липсата на приемственост. Ако погледнем Барса, ще видим, че който и да дойде в отбора винаги е човек свързан с миналото на отбора и е човек, който не се опитва да промени философията на клуба. В Юнайтед беше позволено още на Мойс да се опитва да налага други идеи, а назначаването на ЛВГ и Моуриньо направо закопа на цяло клуба.

Аз имам пълно доверие на Оле, че мисли само и единствено за това, как клуба да се върне към победният път и как да върне отново духа и философията от неговото време. Дали е достатъчно квалифициран, за да постигне това към което се стреми е друг въпрос. Но тук е ролята на ръководството. Трябва Оле да бъде заобграден от хора, които да му помагат и да имат необходимите качества.

Мойс дойде и реши да се откаже от услугите на Мюленстийн и Фелан, което беше голяма грешка. ЛВГ реши да налага неговата си философия, която сигурно щеше да бъде успешна, но май щяха да са необходими 10-тина години докато успее. Моуриньо е арогантно гомно, способен да отрови атмосферата и в най-сплотеният колектив.

Сега имаме Оле, който може да няма тактическата подготовка на Моуриньо или опита на ЛВГ, но е напълно способен да ръководи екип от хора, да ги сплотява и да бъде проводник на философията на Манчестър Юнайтед. Точно това е нещото от което се нуждае клубът в момента. Следващата стъпка е, повтарям се, да се дадат правилните хора на Оле - както играчи (най-вече играчи), така и екипът зад него - СЕО, футболен директор, асистенти и т.н. Едва ли някой си мисли, че Валверде е някакъв футболен гений. Човекът просто е част от една изключително добре смазана машина, където всяко винтче си знае мястото и всеки си върши работата правилно.
[center]The team that gets me excited is Manchester United!
Manchester United - Once in a lifetime[/center]

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 07 май 2019 18:13

Човек, каква приемственост търсиш? При единия имаш играчи за два отбора и то едни от най-качествените. Имаш вероятно втория най-добър играч в последните 10 тина години и още една банда звезди. При вас имаш Смоулинг, Фред и Лингард. Къде точно да е тази приемственост при положение, че нямаш никакъв капитал.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
kingofpop
Контакти:

Мнениеот kingofpop » 07 май 2019 20:30

Thsmith написа:Човек, каква приемственост търсиш? При единия имаш играчи за два отбора и то едни от най-качествените. Имаш вероятно втория най-добър играч в последните 10 тина години и още една банда звезди. При вас имаш Смоулинг, Фред и Лингард. Къде точно да е тази приемственост при положение, че нямаш никакъв капитал.

не се заяждам, просто ми е любопитно да чуя кой според теб е първият, след като Меси го визираш като втория :roll:
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошло :mrgreen: Иначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

:lol:

На линия
Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 07 май 2019 20:55

kingofpop написа:
Thsmith написа:Човек, каква приемственост търсиш? При единия имаш играчи за два отбора и то едни от най-качествените. Имаш вероятно втория най-добър играч в последните 10 тина години и още една банда звезди. При вас имаш Смоулинг, Фред и Лингард. Къде точно да е тази приемственост при положение, че нямаш никакъв капитал.

не се заяждам, просто ми е любопитно да чуя кой според теб е първият, след като Меси го визираш като втория :roll:

Гошо Сърмов. :mrgreen:

Кой според теб може да визира?
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 07 май 2019 20:58

rhaegar написа:
kingofpop написа:

Кльощавия циганин или бойкотиращия негер Погбицата :mrgreen: :mrgreen:
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
kingofpop
Контакти:

Мнениеот kingofpop » 07 май 2019 21:00

rhaegar написа:
kingofpop написа:

ами не вярвам да е Роналдо честно казано, може да им предвид Рони :geek: :geek: :mrgreen: :mrgreen:
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошло :mrgreen: Иначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

На линия
Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 07 май 2019 21:04

kingofpop написа:
ами не вярвам да е Роналдо честно казано, може да им предвид Рони :geek: :geek: :mrgreen: :mrgreen:

Ем не вярваш, ама си е баш КР.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 07 май 2019 21:08

kingofpop написа:
rhaegar написа:
kingofpop написа:

Рони в последните 10г освен по дансинги да е играл, другаде не виждам къде може да е :roll:
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
kingofpop
Контакти:

Мнениеот kingofpop » 07 май 2019 21:21

rhaegar написа:
kingofpop написа:

Ем не вярваш, ама си е баш КР.

добре де, аз наистина си мисля, че само ненормален човек би сложил КР преди Меси, честно....остави фенските пристрастия :mrgreen: :?

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 08 май 2019 00:45

И аз смятам обратното, но ... :lol:
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Върни се в “Манчестър Ю”