Всекидневна за Манчестър Юнайтед(Трансфери, Новини и т.н)

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
MapTo_D
Контакти:

Re: Всекидневна за Манчестър Юнайтед(Трансфери, Новини и т.н)

Мнениеот MapTo_D » 28 апр 2019 20:08

Глупак, тоя си беше за червен картон. Как грозно влезе.

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 28 апр 2019 20:09

Scholesy93 написа:И Де Хея...Какво става с този клуб?Че то нито Моуриньо, нито ЛВГ, нито Мойс успяха да го съсипят.Всички други играчи-да.Ама Де Хея играе като Божата Митрев последните месеци.Просто нямам думи.То вече не знам кой в този отбор заслужава да остане.
Ако и днес не бием, Оле трябва да си ходи.Уж заради едното топ 4 го оставихме.Колко мачбола изпуснахме, ако и сега не бием сме пълен смях.Тотнъм, Арсенал и Челси се надпреварват кой повече ще обърка нещата, ама ние сме върха на сладоледа.Не знам какво правят новите треньори, ама това с Де Хея е абсурдно.

Добре бре човек, винаги ли ще е виновен този на пейката? Постоянно сипваш всичко лошо на главата на мениджъра, а всичко положително на нечия чужда сметка. Толкова ли не можеш да приемеш, че маймуни с трици не се ловят. Да, може да избуташ 1 месец на мускули или като Моуриньо да добуташ нещата до 2 ро място с кански мъки, но нямаш ли качество, всичко това се връща като бумеранг и те слага отново в изходна позиция.

Когато разчиташ на лекета като погба и на играчи без никакви технически и ментални качества, какво се очаква да постигнеш?
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
MapTo_D
Контакти:

Мнениеот MapTo_D » 28 апр 2019 20:25

Той, че мача прилича на махленски е така, ама Лукаки да не забравя, че има и съдии, баси парчето, в 2-3 метрови засади изпада. Не си в махлата, Лукакиии. Официално сме супер спрели типове. Никаква мисъл, нищо. Пф!

Потребителски аватар
vasilnv
Контакти:

Мнениеот vasilnv » 28 апр 2019 20:27

Еми догодина без нас в ШЛ...
A Broken Plane. A Broken Dream. A Broken Heart. A Broken Team.
No Word Said. A Silent Vow. We Loved You Then. We Love You Now.

Потребителски аватар
Scholesy93
Контакти:

Мнениеот Scholesy93 » 28 апр 2019 20:29

Thsmith написа:
Scholesy93 написа:И Де Хея...Какво става с този клуб?Че то нито Моуриньо, нито ЛВГ, нито Мойс успяха да го съсипят.Всички други играчи-да.Ама Де Хея играе като Божата Митрев последните месеци.Просто нямам думи.То вече не знам кой в този отбор заслужава да остане.
Ако и днес не бием, Оле трябва да си ходи.Уж заради едното топ 4 го оставихме.Колко мачбола изпуснахме, ако и сега не бием сме пълен смях.Тотнъм, Арсенал и Челси се надпреварват кой повече ще обърка нещата, ама ние сме върха на сладоледа.Не знам какво правят новите треньори, ама това с Де Хея е абсурдно.

Добре бре човек, винаги ли ще е виновен този на пейката? Постоянно сипваш всичко лошо на главата на мениджъра, а всичко положително на нечия чужда сметка. Толкова ли не можеш да приемеш, че маймуни с трици не се ловят. Да, може да избуташ 1 месец на мускули или като Моуриньо да добуташ нещата до 2 ро място с кански мъки, но нямаш ли качество, всичко това се връща като бумеранг и те слага отново в изходна позиция.

Когато разчиташ на лекета като погба и на играчи без никакви технически и ментални качества, какво се очаква да постигнеш?

А ти що все се появяваш когато отбора не върви?Тук съм коментирал когато вървим, а и не вървим.Нямаше те когато тези играчи пореха наред.Ай кротко с даването на акъл.Сто години защитаваше Моуриньо.Тези играчи могат.Ако Де Хея не може, не знам кой.
Но нямат качествен треньор.
А Оле никога няма да му сипвам като Моуриньо.Може да си спокоен.Аз едно нещо исках този половин сезон-да се извадят от игра хора като Рохо и Ашлито, а да се налагат младите.Оле всяко интервю се сравнява със Сър Алекс, но днес пусна Рохо, Санчез и Скот в търсене на гол.Това си е простотия.До момента нямаме нито един треньор, който да е градил стабилна игра и с мисъл за бъдещето.Само ЛВГ, но при него 2 години не мръднахме напред игрово.Аз съм писал неколкократно какво искам от даден треньор. И какво смятам, че трябва да правим.Не го виждам и от Оле.Замени името Солскяер с примерно Биг Сам и е ясно, че вече ще си събира куфарите.Но този клуб отново обърка работата.Както се радвах на успехите, така и неколкократно казах, че това е плод на положителни емоции.Сега тези емоции ги няма, а на скамейката няма трезви решения, тактическа грамота.Няма и мислене за бъдещето.Две години и половина слушах как трябва да се доверим на Моуриньо, да му дадем време.И след две години и половина се оказа, че изгубихме три сезона.Шокиращо.Когато не виждам мислене за бъдещето и качествени резултати, които да компенсират, е нормално да искам промяна.И до ден днешен твърдя, че Уудуърд трябва да е първият изгонен.
А днес 45 минути не направихме нищо срещу калпава защита.Имаме един гол от игра последният месец.Защитата е без коментар.Юношите не играят, а Ашльо е твърд титуляр.Оле може във всяко второ изречение да повтаря името на Фърги, но това не е United Way.
от suareshampion на 15 Авг 2014 13:29 Ти казваш,че ще сме извън 4та ,както и миналата година го твърдяхте ...но аз казвам ,че ще спечелим 19тата.

Потребителски аватар
Beloev
Контакти:

Мнениеот Beloev » 29 апр 2019 10:46

И сега какво? На кого можем да се надяваме да стане шампион в ЛЕ за да се класираме евентуално в ШЛ :roll:

Потребителски аватар
MapTo_D
Контакти:

Мнениеот MapTo_D » 29 апр 2019 10:51

Мисля, че няма вариант. Ако 4тия спечели и ЛЕ, няма как 5тия да играе в ШЛ. И за какво? Имахме толкова шансове вече да сме сигурни за там. От къде на къде друг ше върши работата, която сами не са свършили?!
Оле начело постави рекорд по победи. Май е напът да постави и някой и друг негативен?! Мега зле сме!

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 30 апр 2019 13:18

Много сърдити човечета в отбора, но си гледат банковата сметка в края на седмицата? Редно е да се махнеш, като се мислиш за по-голям от клуба или да бъдеш изгонен с шутове! Пълна енигма е отборът след Париж..... :|

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 05 май 2019 17:58

Докъде стигнахме да играем квалификации за Лига Европа.
Никакъв живец няма в отбора.
Изчерпани играчи, без мотивация и трябва сериозна чистка.
Не знам защо Марсиал, Лукаку, Лингард изобщо не бяха в групата, но Санчез, Мата, Чонг нищо не показаха.
Погба е бледа сянка на това, което показа веднага след назначението на ОГС.
Трябва на лято да се реже до кокал, иначе ни чака същата трагедия и през новия сезон.

Потребителски аватар
MapTo_D
Контакти:

Мнениеот MapTo_D » 05 май 2019 18:03

Ами аз не знам дали и Оле не е по-добре да се връща в Мьолде, шанса съвсем да се орезили никак не е малък.
А, че чистката трябва да е огромна е ясно на всички.

Върни се в “Манчестър Ю”