Всекидневна за Манчестър Юнайтед(Трансфери, Новини и т.н)

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Re: Всекидневна за Манчестър Юнайтед(Трансфери, Новини и т.н)

Мнениеот diplomat » 01 мар 2019 19:35

t0bl3ro_bg написа:Изображение

-1 дървар, който се "раздава" и "знае какво е Ман Юнайтед"
Йънг му изяде мястото :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Хората търсят бекове, играещи и като бекове, и като крила еднакво добре, а Юнайтед разчита на дърави, неможещи 1 пробив да направят 10 сезона.

Валенсия беше избран за играч на сезона при Сър Алекс, заслужава абсолютно уважение за отдадеността си и за професионализма, който винаги е показвал. Физически вече не е за нивото на Висшата лига, но трябва да бъде изпратен с чест и почитания от клуба, както и от феновете.

Потребителски аватар
t0bl3ro_bg

Мнениеот t0bl3ro_bg » 01 мар 2019 19:40

Прав му път жив и здрав

Потребителски аватар
t0bl3ro_bg

Мнениеот t0bl3ro_bg » 01 мар 2019 20:49

Е това е Човека !

Потребителски аватар
Scholesy93
Контакти:

Мнениеот Scholesy93 » 01 мар 2019 21:05

Само уважение към Тонката.Крило ли е, бек ли е, все работеше яко и носеше скорост и енергия по крилото.Една година след като дойде остана без агент, защото не искаше да играе никъде другаде.Един от малкото, който не му дремеше кой е треньорът, пукаше му само за емблемата на тениската.
А онзи спринт през 2012 на Анфийлд, когато Шкъртел и Агер имаха 20 метра преднина пред Валенсия, а накрая се сблъскаха в опит да му спрат спринта-това си е класика!В 85 минута да имаш такава скорост и енергия-ето това си е звяр!Колумбийски експрес!
Само една критика се сещам-в лицето на Роналдо, Нани, Скоулс имахме играчи с два добри крака.Тонката играеше така, все едно няма пръсти на левия крак.Но всеки си има кусури-Скоулс ми беше любимия играч, очевидно, а шпагите бяха по-закъснели от селския автобус..
от suareshampion на 15 Авг 2014 13:29 Ти казваш,че ще сме извън 4та ,както и миналата година го твърдяхте ...но аз казвам ,че ще спечелим 19тата.

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 01 мар 2019 22:53

Scholesy93 написа:Само уважение към Тонката.Крило ли е, бек ли е, все работеше яко и носеше скорост и енергия по крилото.Една година след като дойде остана без агент, защото не искаше да играе никъде другаде.Един от малкото, който не му дремеше кой е треньорът, пукаше му само за емблемата на тениската.
А онзи спринт през 2012 на Анфийлд, когато Шкъртел и Агер имаха 20 метра преднина пред Валенсия, а накрая се сблъскаха в опит да му спрат спринта-това си е класика!В 85 минута да имаш такава скорост и енергия-ето това си е звяр!Колумбийски експрес!
Само една критика се сещам-в лицето на Роналдо, Нани, Скоулс имахме играчи с два добри крака.Тонката играеше така, все едно няма пръсти на левия крак.Но всеки си има кусури-Скоулс ми беше любимия играч, очевидно, а шпагите бяха по-закъснели от селския автобус..

Уважение и за твоето мнение! За разлика от на някои, на теб ти личи, че обичаш отбора и разбираш човешката страна на спорта! Дано Диого Дало се превърне в достоен заместник на Валенсия по десния фланг.

Потребителски аватар
Scholesy93
Контакти:

Мнениеот Scholesy93 » 02 мар 2019 07:52

Scholesy93 написа:Само уважение към Тонката.Крило ли е, бек ли е, все работеше яко и носеше скорост и енергия по крилото.Една година след като дойде остана без агент, защото не искаше да играе никъде другаде.Един от малкото, който не му дремеше кой е треньорът, пукаше му само за емблемата на тениската.

Еквадорски експрес де....Сигурно за 20ти път му бъркам националността...
от suareshampion на 15 Авг 2014 13:29 Ти казваш,че ще сме извън 4та ,както и миналата година го твърдяхте ...но аз казвам ,че ще спечелим 19тата.

Потребителски аватар
Jackxxx
Контакти:

Мнениеот Jackxxx » 02 мар 2019 09:17

Не знам защо и аз все за колумбиец го мисля. Прилича малко на дилърче. :mrgreen:
Иначе бих добавил и този момент, след който чинето ми беше до земята:
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=1zsscnrkBz4[/youtube]
:lol:
[center]The team that gets me excited is Manchester United!
Manchester United - Once in a lifetime[/center]

Потребителски аватар
Scholesy93
Контакти:

Мнениеот Scholesy93 » 02 мар 2019 10:20

Да бе.Като го видях този гол чак се ядосах-като може така да стреля с левия защо 10 години го гледам как се върти като пумпал по крилото само и само всеки пас да е с десния.Все тая де, добри спомени остави.Отива в списъка на Парк, Оле, Чича и Шийзи-не беше особено талантлив, но винаги допринасяше за успехите на отбора.Особено в големите мачове.И се раздаваше.

Потребителски аватар
vasilnv
Контакти:

Мнениеот vasilnv » 02 мар 2019 12:31

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=16YSpxqK9yE[/youtube]
Eй таз тупалка ми е любима. 8-) Легенда!
A Broken Plane. A Broken Dream. A Broken Heart. A Broken Team.
No Word Said. A Silent Vow. We Loved You Then. We Love You Now.

Върни се в “Манчестър Ю”