Всекидневна за Манчестър Юнайтед(Трансфери, Новини и т.н)

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Jackxxx
Контакти:

Re: Всекидневна за Манчестър Юнайтед(Трансфери, Новини и т.н)

Мнениеот Jackxxx » 26 фев 2019 15:28

Гарнър, Гомез, и Чонг са в групата. Предполагам някой от последните 2-ма ще получи повечко минути. Ако пък Фред пак не е титуляр то сигурно може да стартираме и с някой от младоците. За мен лично няма лошо. С удоволствие бих гледал Гомез от ляво. Местно момче, фен е от малък на Юнайтед, братовчед на Нани. :)
[center]The team that gets me excited is Manchester United!
Manchester United - Once in a lifetime[/center]

Потребителски аватар
vasilnv
Контакти:

Мнениеот vasilnv » 26 фев 2019 17:07

Гарнър този сезон май най-рано почна да тренира с първия отбор, така че при позитивен резултат утре очаквам да запише минути.
A Broken Plane. A Broken Dream. A Broken Heart. A Broken Team.
No Word Said. A Silent Vow. We Loved You Then. We Love You Now.

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 27 фев 2019 08:51

Малко с ден закъснение, но честит рожден ден на Оле! Здраве, късмет и дано успее да изведе момчетата до силен край на сезона.

20LEGEND

Потребителски аватар
Jackxxx
Контакти:

Мнениеот Jackxxx » 28 фев 2019 10:11

During Solskjaer’s 11 Premier League games as manager, United have registered the most points, won the most games, the only team to have not lost a game, conceded the fewest goals and have the best goal difference.

Избора за следващ постоянен мениджър ще е адски труден. Гледайки как Тотнъм за пореден сезон дърпат ръчната, точно когато трябва да натиснат повече и да не оставят лидерите да се отдалечат, започвам да си мисля, че Почетино колкото и добра работа да върши не искам да виждам същото положение в Юнайтед. Честно казано ми се иска да назначим футболен директор поне преди лятото. Така мисля, че избора на мениджър ще е по-малко рисков.

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 28 фев 2019 10:40

Да видим как ще завърши сезонът! Има още 2 месеца и може да се случат адски много неща. Гостуването на ПСЖ ясно, че е почти невъзможно да се извади, но поне до мач със Сити трябва да докараме за ФА Къп. Битката за топ 4 със столичаните ще е свирепа и там трябва да се хвърли всичко. Е, преди имаше мелачка за титлата, но сега времената са други!

Мислех, че макс 5-6 мача ще трае еуфорията около играчите след сакването на Сержанта и после пак ще наредим бая равни и загуби, но завалиите държат, бре :shock:

Потребителски аватар
Jackxxx
Контакти:

Мнениеот Jackxxx » 28 фев 2019 14:08

MuFc1878 написа:Мислех, че макс 5-6 мача ще трае еуфорията около играчите след сакването на Сержанта и после пак ще наредим бая равни и загуби, но завалиите държат, бре :shock:

Аз пък изобщо нищо не очаквах.
Важното е, че се завърнаха отново очакванията всеки мач да бием и да гоним всичко. При Жозето равните и загубите изглеждаха едва ли не, нещо нормално. Другото, което е че почти всички се разиграха доста. Най-учуден съм от защитниците. Вчера срещу Палас Смолинг разиграваше пасчета отзад, вместо да чисти панически напред, както беше научен преди. Скот като се отпусна и взе да пуска пасове през средата към Санчез и Погба, които моментално пренасяха играта изцяло пред наказателното на противника.

За мен най-важното нещо от идването на Оле е завръщането на оптимизма и позитивизма както при играчите, така и при феновете.

Потребителски аватар
vasilnv
Контакти:

Мнениеот vasilnv » 28 фев 2019 22:50

Джеймс Уилсън ще си ходи. Как ме е яд, че не направи нищо, а почна много обещаващо.
A Broken Plane. A Broken Dream. A Broken Heart. A Broken Team.
No Word Said. A Silent Vow. We Loved You Then. We Love You Now.

Потребителски аватар
t0bl3ro_bg

Мнениеот t0bl3ro_bg » 01 мар 2019 12:47

Изображение

-1 дървар, който се "раздава" и "знае какво е Ман Юнайтед"
Йънг му изяде мястото :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Хората търсят бекове, играещи и като бекове, и като крила еднакво добре, а Юнайтед разчита на дърави, неможещи 1 пробив да направят 10 сезона.

Върни се в “Манчестър Ю”