Мнениеот Scholesy93 » 11 фев 2019 15:29
Аз не виждам какъв е проблемът да вкараме от контратаака.Голът си е гол, стига да имаме идея как да вкарваме.Даже при Фърги последните 10 години в Европа доста важни мачове ги взимахме на контри.Че те Рома ядоха бой, защото не знаеха как да спрат Руни, Роналдо, Гигс и Алан блъди Смит на контра.Не е като 2008 да не се бяхме прибрали и двата мача срещу Барса.Арсенал 2009 на Емирейтс Парк, Роналдо и Руни им изнесоха лекция как с добро и бързо движение без топка и 3 паса можеш да постигнеш това, което Фабрегас и Насри не могат и с 50.Гледал съм "доминацията" ни при мачовете на ЛВГ с многото държане на топка.И аз не искам да се прибираме в глуха защита както вторите полувремена срещу Лестър и Тотнъм, но ако създадем 4-5 чисти положения срещу Челси и срещу ПСЖ, вкараме 3, а противника няма решение на добрата ни подредба в защита, хич няма да ми дреме 60% ли сме владели топката, 30% ли сме я владели.Има разлика между прибиране и чакане за възможност да изведем Марсиалката, Рашката, Погба и Лингард напред с много празни пространства пред тях и прибирането при Моу, където топката просто я блъскахме напред с идеята да отскочи някак си от Лукаку към останалите играчи, нищо че Лукаку се намира 40 метра вляво от пас, дето уж е за него.
от suareshampion на 15 Авг 2014 13:29 Ти казваш,че ще сме извън 4та ,както и миналата година го твърдяхте ...но аз казвам ,че ще спечелим 19тата.