Всекидневна за Манчестър Юнайтед(Трансфери, Новини и т.н)

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Re: Всекидневна за Манчестър Юнайтед(Трансфери, Новини и т.н)

Мнениеот diplomat » 10 фев 2019 16:18

t0bl3ro_bg написа:Някой с преки наблюдения над Магуайър от Лестър - силни/слаби страни и би ли паснал на Ман Юнайтед ? :roll:

Белият Тайтъс Брамбъл. :lol:

Потребителски аватар
t0bl3ro_bg

Мнениеот t0bl3ro_bg » 10 фев 2019 16:58

Псж тоталноно окуцяха

Дано трен.щаб да не насере и не пусне нещо различно от атакуващ състав, че ще е скандално в тоя момент такава простотия.

Потребителски аватар
Scholesy93
Контакти:

Мнениеот Scholesy93 » 10 фев 2019 18:27

Тотнъм, Арсенал, Фулъм, Челси и те са гола вода....Следващия уикенд пак ще режем глави в Лондон! :twisted:
Тоя Сарибол много ми прилича на philosophy на един друг тактически уж гений и темерут.Много го исках Сари, ама с една и съща тактика и едни и същи 11 няма да стане.Добре, че тоя куршум го избегнахме.Бавни в атака, а в защита при всеки лек натиск се пропукват.
от suareshampion на 15 Авг 2014 13:29 Ти казваш,че ще сме извън 4та ,както и миналата година го твърдяхте ...но аз казвам ,че ще спечелим 19тата.

Потребителски аватар
t0bl3ro_bg

Мнениеот t0bl3ro_bg » 10 фев 2019 18:59

Оле изглеждаше доста угрижен когато го показаха :mrgreen:

Дано е измислил нещо срещу тия на плешивеца 8-)

Потребителски аватар
Jackxxx
Контакти:

Мнениеот Jackxxx » 11 фев 2019 08:46

Не се надъхвайте толкова. Нека първо да мине мача с ПСЖ. Гостуванията на моста са ни едни от най-трудните по принцип. Челси гостуват на Малмьо в четвъртък. Дали Оле няма да консултира шведите, а? :lol:
Последна промяна от Jackxxx на 11 фев 2019 11:36, променено общо 1 път.
[center]The team that gets me excited is Manchester United!
Manchester United - Once in a lifetime[/center]

exclusiveremix
Контакти:

Мнениеот exclusiveremix » 11 фев 2019 09:00

Не че е нещо кой знае какво,но честито ни завръщане в Топ 4.Остава да го задържим с добра игра.

Потребителски аватар
insaneboy1
Контакти:

Мнениеот insaneboy1 » 11 фев 2019 11:10

Jackxxx написа:Не се надъхвайте толкова. Нека първо да мине мача с ПСЖ. Гостуванията на моста са ни едни от най-трудните по принцип. Челси гостуват на Малмьо в четвъртък. Дали Оле няма да консултира норвежците, а? :lol:

Малмьо са шведи.
[wrapimg=]https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn%3AANd9GcTgeRES7WfrIeE2Qzeot_8QxtSWJDD-scT3VA&usqp=CAU[/wrapimg]
Anulo mufa

Потребителски аватар
Jackxxx
Контакти:

Мнениеот Jackxxx » 11 фев 2019 11:35

insaneboy1 написа:Малмьо са шведи.

Мда, вярно. Хем съм бил в Малмьо... :lol:
[center]The team that gets me excited is Manchester United!
Manchester United - Once in a lifetime[/center]

Потребителски аватар
t0bl3ro_bg

Мнениеот t0bl3ro_bg » 11 фев 2019 12:05

Аз не съм надъхан изобщо.

Искам да видя Оле и екипът му как ще реагират в тези големите мачове и дали ще се играе само на контра или ще се представи нещо друго като идея. Също така трябва да се види и реакцията на отбора след изоставане в по-сериозен мач, защото в следващите 3-4 мача това ще е неизбежно с тая защита. Срещу псж особено ще си обади дали ще го бъде като треньор за постоянно или не. Както казах - всичко различно от атакуващ състав 4-2-3-1 ще е простотия точно сега. Вярно, че трябва да мисли за суха мрежа в турнирите, но ако мисли повече за нея, накрая ще забрави да ориентира схемата така, че да вкарват.

Вчера изгледаха мач на живо, от който трябва да са извадили доста поуки за двата предстоящи мача с тия гмо-та. Чакам и това също да видя дали реално ще стане.

В даден момент ще трябва и с мини криза да се справя, тъй като е неизбежно и я има при всеки отбор.

Интересни дни предстоят за всички свързани с отбора :)

Потребителски аватар
Scholesy93
Контакти:

Мнениеот Scholesy93 » 11 фев 2019 15:29

Аз не виждам какъв е проблемът да вкараме от контратаака.Голът си е гол, стига да имаме идея как да вкарваме.Даже при Фърги последните 10 години в Европа доста важни мачове ги взимахме на контри.Че те Рома ядоха бой, защото не знаеха как да спрат Руни, Роналдо, Гигс и Алан блъди Смит на контра.Не е като 2008 да не се бяхме прибрали и двата мача срещу Барса.Арсенал 2009 на Емирейтс Парк, Роналдо и Руни им изнесоха лекция как с добро и бързо движение без топка и 3 паса можеш да постигнеш това, което Фабрегас и Насри не могат и с 50.Гледал съм "доминацията" ни при мачовете на ЛВГ с многото държане на топка.И аз не искам да се прибираме в глуха защита както вторите полувремена срещу Лестър и Тотнъм, но ако създадем 4-5 чисти положения срещу Челси и срещу ПСЖ, вкараме 3, а противника няма решение на добрата ни подредба в защита, хич няма да ми дреме 60% ли сме владели топката, 30% ли сме я владели.Има разлика между прибиране и чакане за възможност да изведем Марсиалката, Рашката, Погба и Лингард напред с много празни пространства пред тях и прибирането при Моу, където топката просто я блъскахме напред с идеята да отскочи някак си от Лукаку към останалите играчи, нищо че Лукаку се намира 40 метра вляво от пас, дето уж е за него.
от suareshampion на 15 Авг 2014 13:29 Ти казваш,че ще сме извън 4та ,както и миналата година го твърдяхте ...но аз казвам ,че ще спечелим 19тата.

Върни се в “Манчестър Ю”