Всекидневна за Манчестър Юнайтед(Трансфери, Новини и т.н)
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- MapTo_D
- Контакти:
Re: Всекидневна за Манчестър Юнайтед(Трансфери, Новини и т.н)
А междувременно ПСЖ изтеглиха чудесен жребий за 1/16 финалите в ШЛ. Да им е честито.
Ще има и те да ни порят...

Нямам търпение Специалната принцеса да бъде публично наебана и изритана от Олд Трафорд. Да го гледам как се гърчи, как животът му минава на лента пред очите му за няколко мига и как никой топ отбор не го брои за жив вече. Оттук нататък го очакват отбори като Милан, Порто и най-много Португалия - тотален крах за егоцентричната психясала чичка.
- Scholesy93
- Контакти:
Вчера Клоп ни тресна с Шакири за 15 милиона от изпаднал отбор.Борда достатъчно го подкрепи това менте, да спре да се оплаква.
Моуриньо даже сигурно не знаеше кой е Шакири, камо ли Робертсън или Джо Гомез.Моуриньо си избира играчите, призна го достатъчно.Ама не знае как да ги ползва и развива.Сега го няма и Руи Фария, който явно водеше тренировките в защита и градеше автобуса.Демек-ни в защита, ни в атака.Сезонът е нулев, да го играем като такъв.Моуриньо уволнен, разните Дармиановци, белгийкки елхички и тем подобни по един ритник отзад, а повече минути за Далот, Шоу, Перейра, Тахит, Байи, Гомез и Грийнууд.
До лятото анализираме защо последните 5 години инвестираме големи пари в провалени проекти.Идея номер 1-заради кирливите треньори, които назначаваме.
Моуриньо даже сигурно не знаеше кой е Шакири, камо ли Робертсън или Джо Гомез.Моуриньо си избира играчите, призна го достатъчно.Ама не знае как да ги ползва и развива.Сега го няма и Руи Фария, който явно водеше тренировките в защита и градеше автобуса.Демек-ни в защита, ни в атака.Сезонът е нулев, да го играем като такъв.Моуриньо уволнен, разните Дармиановци, белгийкки елхички и тем подобни по един ритник отзад, а повече минути за Далот, Шоу, Перейра, Тахит, Байи, Гомез и Грийнууд.
До лятото анализираме защо последните 5 години инвестираме големи пари в провалени проекти.Идея номер 1-заради кирливите треньори, които назначаваме.
от suareshampion на 15 Авг 2014 13:29 Ти казваш,че ще сме извън 4та ,както и миналата година го твърдяхте ...но аз казвам ,че ще спечелим 19тата.
Откъм игра и представяне на терена, първият сезон на Моуриньо беше най-добър. След първите 6-7 мача от втория сезон, вървим само надолу, резултати, статистика и поглед с просто око над отбора показват именно това. Трансферите са без коментар, защото и без тях трябва да сме минимум на 4то място, а какво остава след стотиците милиони в паудни, които са инвестирани под формата на бюджет за привличане на футболисти и за плащане на едни от най-високите заплати в целия футболен свят...
Та нали заради това Мърмориньо е най-скъпо платеният мениджър, заедно с Гуардиола! Аз от срам щях доброволно да напусна, а това копеле гнусно си позволява постоянно да хули този велик отбор, с велик стадион, история и фенове! И му се позволява да продължава напълно безцеремонно!!! Мама ти дееба португалски циганин гнусен!
Та нали заради това Мърмориньо е най-скъпо платеният мениджър, заедно с Гуардиола! Аз от срам щях доброволно да напусна, а това копеле гнусно си позволява постоянно да хули този велик отбор, с велик стадион, история и фенове! И му се позволява да продължава напълно безцеремонно!!! Мама ти дееба португалски циганин гнусен!

- KOPScousers
- Контакти:
Защо всички сте толкова сигурни, че ПСЖ ще ви надуят каските? На Анфийлд не знаеха къде се намират, вкараха гол от засада и след това безкрайно случаен гол, като се абстрахираме от това бяха тотално обезличени. Ливърпул, Барса, Челси, Реал - тия толкова бой са яли през годините от големите отбори, че не е истина. Само с името си трябва да ги накарате да се по**рат тия шейхове. Аз мисля, че ще хвърлите бомбата и ще ги излъжете. Но като цяло каква бомба, Юнайтед да бие ПСЖ не трябва да е никаква изненада. Горе главата, а и дотогава може да сте изритали преводача и нещата да изглеждат една идея по-добре. 

:mrgreen:Los Che написа:Цар Поп може да си снима извлечението от банковата сметка, нали печели 1000 пъти повече от нас нисшите.
[center][wrapimg=]https://64.media.tumblr.com/a41d2b9b2ef5da9269e970939b73eb12/fba1847d5f32aa89-b3/s400x600/b801d85a34567902da1b9c5a80dc6f6c37c40ad8.gif[/wrapimg][/center]
- insaneboy1
- Контакти:
Вторият мач ПСЖ са домакини а те са домакинско отборче. Ще победят на парка
[wrapimg=]https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn%3AANd9GcTgeRES7WfrIeE2Qzeot_8QxtSWJDD-scT3VA&usqp=CAU[/wrapimg]
Anulo mufa
Anulo mufa
diplomat написа:Нямам търпение Специалната принцеса да бъде публично наебана и изритана от Олд Трафорд. Да го гледам как се гърчи, как животът му минава на лента пред очите му за няколко мига и как никой топ отбор не го брои за жив вече. Оттук нататък го очакват отбори като Милан, Порто и най-много Португалия - тотален крах за егоцентричната психясала чичка.
Интересна представа имаш за гърчене и "наебаване" : ) Една неустойка, която най-вероятно ще е рекордна за треньор в историята на футбола и веднага подпис с ПСЖ/Реал : ) Или в краен случай - Интер : )
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
Само завършен идиот ще вземе приключилия за съвременния футбол ''Специален провал'' за треньор
Перез може да е всякакъв', ама не е такъв
Виж, страдалците от Милано са перфектното място за сетубалеца 

Thsmith написа:diplomat написа:Нямам търпение Специалната принцеса да бъде публично наебана и изритана от Олд Трафорд. Да го гледам как се гърчи, как животът му минава на лента пред очите му за няколко мига и как никой топ отбор не го брои за жив вече. Оттук нататък го очакват отбори като Милан, Порто и най-много Португалия - тотален крах за егоцентричната психясала чичка.
Интересна представа имаш за гърчене и "наебаване" : ) Една неустойка, която най-вероятно ще е рекордна за треньор в историята на футбола и веднага подпис с ПСЖ/Реал : ) Или в краен случай - Интер : )
Боли ме хуя за неустойката. Отборът подписва с поредния нов скъпоплатен спонсор и нещата са приключени. Най-жалкият треньор, който съм виждал през живота си е Моуриньо. Вили Вуцов, Ники Митов и Пената сигурно биха се представили по-добре с толкова много пари, власт и ресурси. Жозефина е приключила с футбола, Икер Касияс много ясно му го написа в Туитър.
И да задам един въпрос към "колегите" съфорумници, заради които от години не искам да пиша в тоя раздел - помните ли колко срахте, храчихте и кълняхте Ван Гаал??? Помните ли каква помия изливахте върху тоя човек, а той правеше каквото можеше, налагаше юноши от академията и ВИНАГИ, повтарям ВИНАГИ се отнасяше с най-дълбоко уважение към клуба, феновете, Олд Трафорд и легендите на отбора. А мръсната клеясала ***** Моуриньо не се спира още от първия сезон да обижда, да се подиграва с традициите, с феновете и с историята ни.
"Аз направих това, аз направих онова, бих Сър Алекс с Порто 2004та, бих го с еди кой си, станах такъв еди къде си, вие в Юнайтед сте свикнали да падате, щото еди какво си и вижте статистиката и ала-бала, на майка му путката". Не знам как феновете позволихме, как все още позволяваме това да се случва - особено тези в Манчестър и тези, които редовно са на стадиона или пътуват с отбора при гостувания. Това е подигравка с всичко и всички, а Моуриньо буквално и безцеремонно саботира отбора още от пред-сезонната подготовка. Директно да го уволняват за умишлено нанасяне на вреда на клуба, никакви неустойки и ако иска да съди после, тъпата мърша, вечно намръщен и нацупен, да еба и проклетото копеле.
"Аз направих това, аз направих онова, бих Сър Алекс с Порто 2004та, бих го с еди кой си, станах такъв еди къде си, вие в Юнайтед сте свикнали да падате, щото еди какво си и вижте статистиката и ала-бала, на майка му путката". Не знам как феновете позволихме, как все още позволяваме това да се случва - особено тези в Манчестър и тези, които редовно са на стадиона или пътуват с отбора при гостувания. Това е подигравка с всичко и всички, а Моуриньо буквално и безцеремонно саботира отбора още от пред-сезонната подготовка. Директно да го уволняват за умишлено нанасяне на вреда на клуба, никакви неустойки и ако иска да съди после, тъпата мърша, вечно намръщен и нацупен, да еба и проклетото копеле.