smoothc написа:
За 100%-вата дузпа в полза на Юнайтед(която незнайно поради какви причини не бе отсъдена)..нито дума,нали така!?.. Но въпреки всичко,Арсенал заслужаваше точката(по твои думи)...
Убий ме, не знам за коя ситуация говорим. Факт е, че мачът ми беше без звук и е съвсем възможно да съм я пропуснал. Ако е имало такова отсъждане, нещата стоят другояче, макар общото ми усещане за мача да остава.
Зизу човече,извинявай но...осъзнаваш ли колко нелепо звучи този твой коментар,а и още повече че на базата на всичко това,си позволяваш да извеждаш и категорични изводи относно този двубой!?
Това вид оправдание ли е,или...
"Ако е имало такова отсъждане"..Там е въпросът,че нямаше никакво отсъждане при ситуацията с Рууни и 100%-та дузпа за Юнайтед,която по незнайно каква причина,за огромно съжаление не бе отсъдена

"Общото ми усещане"...Ако говориш като превю за двубоя,ок...т.нар усещане,като елемент от прогнозирането за евентуалната развръзка на даден двубой е напълно допустимо(въпреки,че в повечето случаи е крайно субективно/имагинерно дори),но..да говориш за "усещане",още повече и след края на двубоя(постфактум) е повече от абсурдно!