Манчестър Сити - Манчестър Юнайтед

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Re: Манчестър Сити - Манчестър Юнайтед

Мнениеот MuFc1878 » 23 сеп 2013 09:57

Moyes:

"We didn't play well," the manager told Sky Sports. "They were better and started much stronger, much quicker than us. I thought Manchester City were very good. We weren't, I've got to say, but Manchester City started the game really well.

"They got a grip of the game very early on. We didn't. We never really got to grips with their midfield players in the early part of the game, and because of that they started to get domination. We had to be stronger. We weren't.

"But great credit to the lads that they kept going, and kept working away and got a goal back. We'll get better. It's a long season to go, so we'll put this behind us and move on."

Vidic: Derby defeat 'horrible'

“We were 4-0 down and it was really tough. We were never close to winning the game or even getting a draw. It's disappointing but we have to come back. We're down now but from tomorrow we'll try to be positive and win the next game and move on."

“From the first minute they tried to be aggressive,” added Vidic. “I'd say they had more possession in the first 20 minutes and we lost a goal. We didn't get in the game from the first minute. Obviously this is what you have to learn and now, the next game, we try to win. That’s the most important thing and we can't afford to look back.”

Потребителски аватар
liliputchica

Мнениеот liliputchica » 23 сеп 2013 11:09

Бреее, голяма бруталия за Юнайтед се е случила 8-) Нормално с оглед на треньорската рокада, тази година да е оздравителна 8-)
[offtopic]нямам[/offtopic]

Потребителски аватар
vasilnv
Контакти:

Мнениеот vasilnv » 23 сеп 2013 14:16

Rofles написа:
ChelseaFUN написа:Мале пак резил толкова са слаби тия Юнайтед , та че тоз смоот идва и ни ръси Челси колко са слаби гледай си отборчето стига ходи в другите форуми да хейтваш. Скъсах се от смях напълниха ми душата Сити с играта си .

Мога да ти кажа, че Алекс като идва във вашия форум поне издава някакви доводи защо мисли така. А ти в момента си толкова смешен хейтър, не знам дали го осъзнаваш. Идваш и директно плюеш е така без никаква причина или поне да беше го написал малко като човек. Ти гледай Сити да не ти напълнят душата и срещу твоето отборче. Дойде Моуриньо и край вече - "Вижте ни, ние сме най-великите". Пълни смешници.

:lol: :lol:
A Broken Plane. A Broken Dream. A Broken Heart. A Broken Team.
No Word Said. A Silent Vow. We Loved You Then. We Love You Now.

Потребителски аватар
Тони
Контакти:

Мнениеот Тони » 23 сеп 2013 21:09

Победата беше напълно очаквана. По едно време виждах как нещата вървят към 7 или 8 на 0, но хората намалиха темпото. На колегата Сашо, дето ходел с доводи, като човек ще му дам няколко.

1. Имате посредтвени играчи, като за Стоук и Съндърланд.
2. Лидерите ви са на по 50г.
3. Имате някакви младоци, дето само вие ги изкарвате супер таланти, а реално нямат един мач, а другите отбори стабилно налагат талантите си, защото са наистина таланти, а не някакви таланти на хартия.
4. Имате посредтсвен треньор, който не знае какво е да бие топ отбор, има една салатиера спечелена и както колегата МАЙОРА каза за Пул, че били безтитленици, то аз казвам за вашия, че е бизтитленяк.
5. Страх го е да пипне схемата и състава на САФ, за да не се омаже, ама САФ оправяше нещата с наличното, обаче Мойс с тия закъса.

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 23 сеп 2013 23:20

Тони написа:Победата беше напълно очаквана. По едно време виждах как нещата вървят към 7 или 8 на 0, но хората намалиха темпото. На колегата Сашо, дето ходел с доводи, като човек ще му дам няколко.

3. Имате някакви младоци, дето само вие ги изкарвате супер таланти, а реално нямат един мач, а другите отбори стабилно налагат талантите си, защото са наистина таланти, а не някакви таланти на хартия.
4. Имате посредтсвен треньор, който не знае какво е да бие топ отбор, има една салатиера спечелена и както колегата МАЙОРА каза за Пул, че били безтитленици, то аз казвам за вашия, че е бизтитленяк.
5. Страх го е да пипне схемата и състава на САФ, за да не се омаже, ама САФ оправяше нещата с наличното, обаче Мойс с тия закъса.

1.Да,в отбора има някои посредствени играчи,но по мое мнение най-големият процент е от играчи(образно казано и изразено в оценка) е между ниво 4,50-5,00.
2.Грубо и неуважително казано,но за да бъдеш лидер на един отбор трябва да имаш и достатъчно опит ;)
3.Да тук съм съгласен категорично! Аз поне,за себе си мога да кажа,че никога не съм виждал нещо особено в играчи като Уелбек,Клевърли и пр.
4.Сър Алекс лично е избрал Дейвид Мойс за негов наследник! Добър,лош..щом сър Алекс е избрал точно него(от десетки други),значи той е правилния човек за Манчестър Юнайтед ;)
5.Хората са казали:"Бързай бавно"! Да,за Юнайтед времето и успехите са нещо като константен паралел и в този ред на мисли...едва ли някои ще чака Дейвид Мойс(а това и той ясно го каза на първата си пресконференция),но пичове...изминали са едва 6-7 мача...още е септември,а до Май има почти 7 месеца ;)
Казах го още в началото,ще го кажа и сега:I-ва обективна базисна оценка,за работата на Дейвид Мойс в Манчестър Юнайтед-ще можем да направим едва през Януари!

Потребителски аватар
liliputchica

Мнениеот liliputchica » 24 сеп 2013 00:28

smoothc написа:
Тони написа:Победата беше напълно очаквана. По едно време виждах как нещата вървят към 7 или 8 на 0, но хората намалиха темпото. На колегата Сашо, дето ходел с доводи, като човек ще му дам няколко.

1.Да,в отбора има някои посредствени играчи,но по мое мнение най-големият процент е от играчи(образно казано и изразено в оценка) е между ниво 4,50-5,00.
2.Грубо и неуважително казано,но за да бъдеш лидер на един отбор трябва да имаш и достатъчно опит ;)
3.Да тук съм съгласен категорично! Аз поне,за себе си мога да кажа,че никога не съм виждал нещо особено в играчи като Уелбек,Клевърли и пр.
4.Сър Алекс лично е избрал Дейвид Мойс за негов наследник! Добър,лош..щом сър Алекс е избрал точно него(от десетки други),значи той е правилния човек за Манчестър Юнайтед ;)
5.Хората са казали:"Бързай бавно"! Да,за Юнайтед времето и успехите са нещо като константен паралел и в този ред на мисли...едва ли някои ще чака Дейвид Мойс(а това и той ясно го каза на първата си пресконференция),но пичове...изминали са едва 6-7 мача...още е септември,а до Май има почти 7 месеца ;)
Казах го още в началото,ще го кажа и сега:I-ва обективна базисна оценка,за работата на Дейвид Мойс в Манчестър Юнайтед-ще можем да направим едва през Януари!

Константите са числа, които не променят стойностите си ;) ,време е да видим каква е стойността на променливата.САФ е избрал...кой е САФ ,че да казва на хамериканците къде изгрява луната.Когато САФ е застанал на чело на М.Ю. собствениците не са били американски предприемачи.Мойс е шотландец,САФ си мисли , че ще повтори себе си..ми няма да стане, очевидно е, поне тази година.В това отношение , Мойс има много голям толеранс от време 8-)
[offtopic]нямам[/offtopic]

Потребителски аватар
Tobacco
Контакти:

Мнениеот Tobacco » 24 сеп 2013 17:57

Не можем да виним за загубата Уелбек и Йънг при положение че падаме с 3 гола разлика,а те са офанзивни играчи. Халфовата линия и защитата,най-вече Смолинг и Рио бяха доста зле.Винаги обичаме да се оправдаваме с обичайните заподозрени-Йънг,Уелбек и евентуално Клевърли.Въпреки че Йънг беше трагичен,съм далеч от мисълта че вината за загубата е негова.Отбора игра зле,Карик и Фелайни са ми прекалено еднообразни за съжаление..
[offtopic][center][wrapimg=]http://i.imgur.com/VZjqcZD.png[/wrapimg][/center][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DEOQhrUXgAI61xY.jpg:large[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
Cicero
Контакти:

Мнениеот Cicero » 30 сеп 2013 11:33

tevez написа:Изображение

OMG :o Вратаря скача за висока топка със затворени очи? Продавай, докато скаутите не са видяли тази снимка!
visentii написа:Определени дати могат да се оспорват от определени институции, а официални документи могат да се изискват от официални институции...нито форума, нито автора (дори и модератор) са такива...така че, това е поредната тема за "чешане на езици".

Върни се в “Манчестър Ю”