Всекидневна за Манчестър Юнайтед(Трансфери, Новини и т.н)

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Re: Всекидневна за Манчестър Юнайтед(Трансфери, Новини и т.н)

Мнениеот smoothc » 14 апр 2017 23:13

Малко статистика до момента, след изиграни 52 мача.
31 победи
14 равенства
7 загуби

При 0 вкарани гола - 0-4-3
При 1 вкаран гол - 6-10-4
При 2+ вкарани гола - 25-0-0

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 15 апр 2017 03:18

Интересно ми е кои играчи бихте искали да привлечете през лятото и кои бихте искали да напуснат?
И какво очаквате да се случи?
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 15 апр 2017 11:40

Искам да напуснат - Дармиан, Йънг, Фелайни и... Рууни. Италианецът е видимо, че не става за Висшата лига. Бавен, муден, без техника и физика, без самочувствие. Йънг вече е на години, добре е да му вземем някой милион от Китай. Фелайни ми е стара слабост, въпреки че има някои много редки добри включвания, просто Юнайтед е голям клуб за него. Рууни вече забравих кога за последно игра, но си спомням, че тогава все едно не беше на терена. Никаква полза от него. Да се връща в Евертън или да ходи в Китай/ Америка. Също ще му вземем добра сума за трансфер и ще се освободим от голямата му заплата.
Карик мисля, че заслужава да получи още една година в отбора. Но едва ли ще се случи.

За нови играчи - мисля, че на всички им е ясно от какво имаме нужда. Ляв бек, играч в центъра на терена като Карик, крило и нападател. Кои ще са - идея нямам, но трябва на всяка цена да се вземат.
Ако Моу се раздели с Джоунс или Смолинг, ще трябва и още един централен защитник.

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 15 апр 2017 14:20

След 8 изиграни мача срещу Челси(1), Тотнъм(1), Ливърпул(2), Сити(1), Арсенал(1) и Евертън(2) статистиката е следната:
1-5-2, с голова разлика 6:10
От 24 възможни точки, сме спечелили 8 точки, което е 33% успеваемост.
И ако мачовете срещу Тотнъм и Евертън не са типичните дербита, то тези срещу Челси, Ливърпул, Сити и Арсенал са, което означава, че е крайно време да вземем домакинско дерби, визирайки мача с Челси утре!

Потребителски аватар
Scholesy93
Контакти:

Мнениеот Scholesy93 » 16 апр 2017 20:41

Днес най-после видях, след една година чакане, тактическите умения на Моуриньо.Качествена защита, опасни контри, пресичане на всеки един слаб пас на противника.Рашфорд и Лингард си подобряват формата в най-точния момент от сезона.А на Ерера бих му предложил доживотен договор в МЮ-лети по терена, мъжки влизания прави, днес се лепна за Азар и цял мач му прилагаше тактика "Рой Кийн", а на всичкото отгоре се отчете с гол и асистенция.
Интересното е, че Байи и Рохо заформиха добра двойка.Особено от Рохо не го очаквах.Мислех, че при Моу той ще е първият защитник, зад който ще хлопне вратата, но Смоулинг и Джоунс сигурно са пред него в трансферната листа.Въпреки победата обаче и днес се видя, че Дармиан и Фелайни имат някои добри качества, но цялата им игра не е за клуб с амбициите на МЮ.А за Погба няма да коментирам-не направи някакви особени грешки днес, но да струваш 100 милиона и най-доброто, което може да се очаква от теб, е да не се набиваш на очи, е трагично.Просто няма влиянието върху мачовете, което може да се очаква от една прескъпа покупка.
от suareshampion на 15 Авг 2014 13:29 Ти казваш,че ще сме извън 4та ,както и миналата година го твърдяхте ...но аз казвам ,че ще спечелим 19тата.

Потребителски аватар
UltraBlue
Контакти:

Мнениеот UltraBlue » 17 апр 2017 14:45

По темата с напускащи/пристигащи през лятото играчи:

Според мен, Фелайни и Янг трябва да останат. Разбира се, на тях не трябва да се чака да са основни играчи, но и в мача с Челси се видя, че давад доста добра ширина в състава, а при тежкият и продължителен сезон в Англия, мисля че ще бъдат доста полезни. Специално за Янг си мисля, че към момента е идеалният ляв бек, в този състав на Юнайтед и към момента играе най-стабилно от наличните футболисти на този пост. Отделно че може да бъде използван на още 1-2 позиции по терена. Според мен на лято трябва да се разкарат Дармиян и Блинд, а за Шоу не мога да преценя, но по-скоро и той. Ако Реал са навити да разменят Кроос за Де Хея, аз лично бих приел една подобна сделка. Ромеро показва стабилни игри в мачовете, в които му се дава шанс, а си мисля че може да се намери някой талантлив млад вратар за не много пари, който да попълни липсата(защо не Шмайхел Jr.!?).

Какво трябва да се купи:

Задължително класен ляв бек! Ако Янг остане, то той може да играе и на 2-та бека, и като добавим Рохо, то може би на този пост не е задължително да се търси още 1 играч. Другият задължителен играч е крило, при това остро и пробивно такова(по възможност дясно). Тук като фаворит виждам Бернардо Силва от Монако, въпреки че той е тип Мхитарян футболист и не знам дали играта на крилото ще му е по вкуса. Нападател също сигурно ще се купи и се шуми около Гризнам, но там ще има много неизвестни дали той ще пасне на схемата, а и на играта в Англия като цяло.

Ако се вземат Кроос, Силва, Гризман + ляв бек, аз ще съм доста доволен. Според мен ни очаква доста интересно траснферно лято....
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 18 апр 2017 16:54

UltraBlue написа:Ако се вземат Кроос, Силва, Гризман + ляв бек, аз ще съм доста доволен. Според мен ни очаква доста интересно траснферно лято....

Това ще си го запазя - култово мнение :lol: :lol: :lol:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 18 апр 2017 18:03

boabbb написа:
UltraBlue написа:Ако се вземат Кроос, Силва, Гризман + ляв бек, аз ще съм доста доволен. Според мен ни очаква доста интересно траснферно лято....

Колкото вие ще задържите Алексис и Смийгъл, толкова и тия четиримата ще идат в МЮ. :mrgreen: :mrgreen:

ПП: Честита победа от миналия ден, макар малко да ви върза с ръчичката на Ерера си я заслужихте напълно като ни неутрализирахте и надиграхте. Успех в битката за топ 4 (че съм казал аз че бог Яго Аспас взима ЛЕ :oops: :lol: )
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
UltraBlue
Контакти:

Мнениеот UltraBlue » 18 апр 2017 20:31

boabbb написа:

Това е на база спекулации, които се тиражират в медиите, в последните месеци, а и честно казано не ми изглежда толкова невъзможно. От изброените 3 имена, само за Гризман ще се искат много пари. Ако трябва да съм честен, бих дал 2/3 от сумата, която ще му поискат, за вашият Санчес, но не вярвам Моу да го направи това. Все пак ще видим след няколко месеца...
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 19 апр 2017 01:13

Кардинална статистика от 2013-2014 до 2016-2017*

Мачове:211
Победи:116
Равенства:48
Загуби:47

При 0 гола - 0-18-23
При 1 гол - 22-26-21
При 2+ гола - 94-4-3

Върни се в “Манчестър Ю”