Всекидневна за Манчестър Юнайтед(Трансфери, Новини и т.н)

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Tobacco
Контакти:

Re: Всекидневна за Манчестър Юнайтед(Трансфери, Новини и т.н

Мнениеот Tobacco » 07 мар 2017 23:45

Ей сега стана проблема :oops:

Искам Марсиалчо чиста деветка!
Офтопик:

Офтопик:

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 09 мар 2017 04:56

Абе кво е това наказание на Ибрата? За първи път виждам да наказват играч в ЕПЛ след като е получил картон? Правилото ли са променили или го наказаха за сбутването, а не за удара с лакът?
Преди ако рефера беше видял и взел решение, 3 членната комисия не разглеждаше ситуация за наказание?

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 09 мар 2017 11:19

Наказан е за удар с лакът.
Той се е признал за виновен и затова 3 мача.
Мингс е обжалвал, затова стават 5 мача.

Потребителски аватар
UltraBlue
Контакти:

Мнениеот UltraBlue » 10 мар 2017 10:29

Thsmith написа:Абе кво е това наказание на Ибрата? За първи път виждам да наказват играч в ЕПЛ след като е получил картон? Правилото ли са променили или го наказаха за сбутването, а не за удара с лакът?
Преди ако рефера беше видял и взел решение, 3 членната комисия не разглеждаше ситуация за наказание?

Картона му беше заради протести при дузпата, не за ситуацията с Мингс.
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 11 мар 2017 13:38

За дербито с Челси Моуриньо трябва да излезе с 4-5-1.
Като цяло въпросителните за мен лично са свързани с партньора на Смолинг и левия бек?
Ако Рууни ще е титуляр, то вероятно един измежду Марсиал или Рашфорд ще е резерва.

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 11 мар 2017 13:41

Според ме Байи ще е до Смолинг, а на левия бек - Шоу.
Рууни мисля, че ще е нападател, а ляво крило Марсиал.
Ще видим дали пак няма да ни изненада Моу, само да не пусне 3-5-2, че тогава ще е резил.

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 11 мар 2017 13:54

само да не пусне 3-5-2, че тогава ще е резил.

Това срещу Ростов беше лек експеримент, доста неочакван, но в крайна сметка постигнахме с минимални усилия/жертви добър турнирен резултат на изораната руска нива.
Едва ли ще предприеме подобно нещо срещу Челси, но като цяло каквото-такова, важното е да го докараме минимум до продължения и евентуално дузпи :)
От гледна точка на фаворитизираността на Челси - първо място, предходна победа, домакински фактор, мисля че този мач ще бъде доста труден за тях и ако си изиграем картите правилно и не допуснем ранен гол, който да ни обърка плановете, то като нищо можем да ги подхлъзнем, все пак Моуриньо има повече опит от Конте в турнирните мачове и едва ли ще допусне същите грешки срещу бившия си отбор.
70% от залагащите ще се хвърлят на 1-та, а особено като се знае, че и Златан няма да играе, още повече ще се ускорят залозите за победа на Челси, но...

p.s.
Аз си мисля,...дали пък няма да заложи на Лингард да търчи напред-назад по крилото, пък Мата да мине 10-ка?

Потребителски аватар
soad
Контакти:

Мнениеот soad » 11 мар 2017 17:33

Време е Жозе да стартира с Байи и Рохо в центъра - за мен двамата ни най-добре представящи се централни защитници. Убеден съм, че ще направят добър тандем. Смолинг има сериозно отстъпление от миналия сезон и ми се вижда доста рисков. Джоунс след леката травма също има колебания.

Общо взето мачът с Челси не е на живот и смърт. Бих се радвал ако продължим, но ако загубим ще можем да се съсредоточим изцяло в Лига Европа. It's up to you, Jose.

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 11 мар 2017 17:54

Този мач не опира дотолкова, че една победа ще ни донесе трофей, а загуба - голям провал, а по-скоро мач за чест, реванш и утвърждаване на промяната на отбора под ръководството на Моу. Тоест връщането на реномето от времето на САФ, когато в такива мачове Юнайтед е бил фаворит, без значение дали домакинства или гостува на Челси.
Мойс и Ван Гаал направиха така, че отборът да играе едно като домакин, друго като гост. Трябва да започнат да се печелят дербитата и у дома, и вкъщи. Реванш за онова 4-0, а и за последните публикации от страна на Челси за Юнайтед. Резултатът може да е всякакъв, но искам да видя отбор, който се опитва да доминира, да играе без притеснение, че гостува на Моста, на Етихад или Анфийлд. Не сме Кристъл Палас например, че да се надяваме само на мачовете вкъщи, а навън каквото стане. Искам да се надиграваме, да създаваме положения, а не да играят панически, да стоим и чакаме на контри. Все пак разликата в класите в Англия не е голяма. С точната схема и изпълнители може да се постигне добра игра и добър резултат. Моу знае къде се намира и че подобна тактика и стратегия, която прилагаше в Челси, няма да се хареса нито на феновете, нито на шефовете му.

Потребителски аватар
UltraBlue
Контакти:

Мнениеот UltraBlue » 11 мар 2017 18:08

soad написа:Време е Жозе да стартира с Байи и Рохо в центъра - за мен двамата ни най-добре представящи се централни защитници. Убеден съм, че ще направят добър тандем. Смолинг има сериозно отстъпление от миналия сезон и ми се вижда доста рисков. Джоунс след леката травма също има колебания.

Общо взето мачът с Челси не е на живот и смърт. Бих се радвал ако продължим, но ако загубим ще можем да се съсредоточим изцяло в Лига Европа. It's up to you, Jose.

Доста добро мнение. И аз си мисля, че такава 2-ка в центъра ще върши страхотна работа, особено в този мач. И 2-та са доста бързи и повратливи, което ще е важно когато срещу тях играят бързаци като Азар, Педро и/или Уилиян. Отделно и 2-та имат доста добра физика(особено Байи) и ще могат да се противопоставят на Коста. Единствено ме притеснява формата на Байи, която демонстрира след като се завърна от КАН, но определно би ми било много интересно да видя подобно партньорство.
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !

Върни се в “Манчестър Ю”