Мнениеот Scholesy93 » 22 фев 2017 18:39
Ако ще взимаме някой напред, нека да е някой качествен.Аз лично не виждам Мбапе да може да предложи нещо различно от Марсиал и Рашфорд.Евала за 12 гола, но с тая атака всеки в Монако, който играе в по-предни позиции, може да вкарва.
За мен е редно Раш да бъде втора опция на върха на атаката, а да търсим някое дясно крило.Мики повече ми харесва зад главния нападател, а Мата няма достатъчно скорост за крило.Аз лично гледам към Дъглас Коща, Усмане Дембеле и Лукас Моура.Първият е резерва, вторият е от Борусия, тоест на правилната цена можем да го купим, а така като гледам АДМ и Дракслер ще са титуляри за ПСЖ, тоест и Лукас сигурно ще си търси нов отбор.
Евала за продажбата на Руни.Сигурно и добри пари ще платят за него.От 3-4 години не е същият играч и беше време някой да покаже топки и да го махне.Мерси за тези 250 гола, но няма място за сантименти.Сега ако и Фелайни можем да продадем ще съм още по-доволен.
от suareshampion на 15 Авг 2014 13:29 Ти казваш,че ще сме извън 4та ,както и миналата година го твърдяхте ...но аз казвам ,че ще спечелим 19тата.