Всекидневна за Манчестър Юнайтед(Трансфери, Новини и т.н)

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Scholesy93
Контакти:

Re: Всекидневна за Манчестър Юнайтед(Трансфери, Новини и т.н

Мнениеот Scholesy93 » 21 яну 2017 18:57

Някога един бивш наш треньор беше казал, че няма нито един играч по-голям от клуба.С тази философия докара 13 титли.Моуриньо днес показа, че Погба е по-голям от МЮ.Защото всички играчи се изреди през сезона ту да ги пуска, ту да ги оставя на скамейката, само мистър 100 милиона е недосегаем.Днес пак е с фрапантен пропуск и с няколко провалени атаки, но даже не го сменихме.
А днес горе-долу ни свършват и надеждите за топ 4.Идеален момент беше да атакуваме топ 4, Пуул се издъниха,а Сити треперят, но Моу яко обърка стартовия състав.Фела не трябва да помирисва терен, Мики е безполезен вляво,Погба е недосегаем, чудим се как без скорост да бием Стоук.И ако не спечелим ЛЕ, то сезонът е пълен провал.А аз финалът в ЛЕ го виждам вече-два пропуска на Погба първите 20 минути и дузпа от страна на туитърмастъра.И е време да се назначи качествен спортен директор, както е в големите европейски клубове.А не Моуриньо да каже, че иска Погба, и ние на драго сърце да му го докараме за 100 милиона.И същевременно да му позволим да показва среден пръст на юношите.Байерн ако бяха дали такава власт на Пеп Гуардиола, сега и те щяха да са на дереджето на Сити.Не може всеки път като дойде нов треньор ние да махаме половината състав за половин година, да даваме по 200 милиона за нови играчи, а след това пак да тъпчим на едно място.Трябва някаква трайна политика да имаме.Казваме днес, че по двама юноши всеки сезон трябва да получават шанс в първия състав, и новия треньор следва това правило.ЛВГ дойде, промени всичко и две години повтаря, че му трябвало още време.Няколкото играча, дето ЛВГ ги разви, сега търпят регрес.Рашфорд, Смоулинг, Лингард и Марсиал я играят, я не.Сега най-големият гарант за успехи се пъне на шесто място, защото той почвал всичко от начало.След две години ще докараме сигурно Луис Енрике, и тоя ще иска още време, защото пак половината състав не му харесвал.Същевременно Конте дойде, видя Куртоа, Кейхил, Аспиликуета, Вилиян , Коща, Матич какво могат и лети към титлата.Няма философии, няма тоя ми харесва а оня не.Докара трима за 100 милиона, два пъти по-малко от нас, и няма спирачка.А двата най-харчещи клуба, дето имали най-великите треньори на 21 век и щели да се хванат за гушите в борбата за титлата, вече повтарят:
"Следващия сезон ще е нашият сезон."
от suareshampion на 15 Авг 2014 13:29 Ти казваш,че ще сме извън 4та ,както и миналата година го твърдяхте ...но аз казвам ,че ще спечелим 19тата.

Потребителски аватар
CECO_1981
Контакти:

Мнениеот CECO_1981 » 21 яну 2017 18:59

Scholesy93 написа:Някога един бивш наш треньор беше казал, че няма нито един играч по-голям от клуба.С тази философия докара 13 титли.Моуриньо днес показа, че Погба е по-голям от МЮ.Защото всички играчи се изреди през сезона ту да ги пуска, ту да ги оставя на скамейката, само мистър 100 милиона е недосегаем.Днес пак е с фрапантен пропуск и с няколко провалени атаки, но даже не го сменихме.
А днес горе-долу ни свършват и надеждите за топ 4.Идеален момент беше да атакуваме топ 4, Пуул се издъниха,а Сити треперят, но Моу яко обърка стартовия състав.Фела не трябва да помирисва терен, Мики е безполезен вляво,Погба е недосегаем, чудим се как без скорост да бием Стоук.И ако не спечелим ЛЕ, то сезонът е пълен провал.А аз финалът в ЛЕ го виждам вече-два пропуска на Погба първите 20 минути и дузпа от страна на туитърмастъра.И е време да се назначи качествен спортен директор, както е в големите европейски клубове.А не Моуриньо да каже, че иска Погба, и ние на драго сърце да му го докараме за 100 милиона.И същевременно да му позволим да показва среден пръст на юношите.Байерн ако бяха дали такава власт на Пеп Гуардиола, сега и те щяха да са на дереджето на Сити.Не може всеки път като дойде нов треньор ние да махаме половината състав за половин година, да даваме по 200 милиона за нови играчи, а след това пак да тъпчим на едно място.Трябва някаква трайна политика да имаме.Казваме днес, че по двама юноши всеки сезон трябва да получават шанс в първия състав, и новия треньор следва това правило.ЛВГ дойде, промени всичко и две години повтаря, че му трябвало още време.Няколкото играча, дето ЛВГ ги разви, сега търпят регрес.Рашфорд, Смоулинг, Лингард и Марсиал я играят, я не.Сега най-големият гарант за успехи се пъне на шесто място, защото той почвал всичко от начало.След две години ще докараме сигурно Луис Енрике, и тоя ще иска още време, защото пак половината състав не му харесвал.Същевременно Конте дойде, видя Куртоа, Кейхил, Аспиликуета, Вилиян , Коща, Матич какво могат и лети към титлата.Няма философии, няма тоя ми харесва а оня не.Докара трима за 100 милиона, два пъти по-малко от нас, и няма спирачка.А двата най-харчещи клуба, дето имали най-великите треньори на 21 век и щели да се хванат за гушите в борбата за титлата, вече повтарят:
"Следващия сезон ще е нашият сезон."

Напълно съм съгласен със мнението ти,но пари трябва да се дават и то доста.Трансфери,ще се правят и то на поне 2-3 поста.
Изображение

Потребителски аватар
Scholesy93
Контакти:

Мнениеот Scholesy93 » 21 яну 2017 19:04

t0bl3ro_bg написа:Лингард и Рашфорд не трябва да се пипат. Клубът винаги е използвал юношите си,това че сегашния "бос" не ги ползва е друг въпрос. Не са световна класа,но са деца на клуба и знаят най-добре как се играе със сърце и душа за него. Ще потрябват един път и ще решат даден мач. Но и Мата измъкна немалко мачове и виждаме как е третиран,така че няма много надежда за тези двама възпитаници,въпреки че постоянно "бос"-а говори за Рашфорд,че ще е сериозна част от бъдещето на отбора. Перейра си е добър играч също,но няма как да играе за този отбор или по-точно да е важна част от него,та той дори е под наем и в момента.

Той за Туанзебе беше казал, че онези осем минути в приятелския мач му били достатъчни, за да прецени какъв невероятен талант е.И оттогава Туанзебе даже за тенекиената купа не е играл.Моуриньо май някакъв списък беше развявал при първата си пресконференция, някви 50 юноши, дето им бил дал шанс и станали невероятни благодарение на него.Сега е добър момент да го видим тоя списък.Защото аз за половин сезон освен едни 15 минути на Фосу-Менса, друг юноша не помня.Уж нямало да играят, защото сме щели успехи да гоним, ама ние при ЛВГ, с Рашфорд, Лингард и Тимбо в стартовия състав, по-добре вървяхме в първенството.
Ама аз какво говоря-той Моу даде шанс на наш юноша.След 5 години чакане и 100 милиона, Погба вече е твърд титуляр.Няма мърдане от титулярния.
от suareshampion на 15 Авг 2014 13:29 Ти казваш,че ще сме извън 4та ,както и миналата година го твърдяхте ...но аз казвам ,че ще спечелим 19тата.

Потребителски аватар
Scholesy93
Контакти:

Мнениеот Scholesy93 » 21 яну 2017 19:25

CECO_1981 написа:
Напълно съм съгласен със мнението ти,но пари трябва да се дават и то доста.Трансфери,ще се правят и то на поне 2-3 поста.

Трябва да се привлекат правилните играчи, не да се ръсят пари безхаберно.И успоредно с Моуриньо трябва и някой друг да мъдри трансферите.И да има дума при тях.Окей, имаме нужда от ляв бек.Но да следваме определен план, да търсим определен тип играч.Нито да е 18-19 годишен, какъвто е Шоу, който имаше една година на високо ниво и чисто физически рухна при нас.Нито да е 30 годишен.Защото Моу лятото може да каже, че иска Марсело на всяка цена, ние да го докараме за 100 милиона, а след това пак да се чудим къде сме сгрешили и защо сезонът е провал.Някои от трансферите ни вършат работа-Мики за 35 милиона и Ибрата безплатно стават.Но за един играч да се дадат 100 милиона, това е прекалено.Проблемът не са само изгубените пари.Проблемът е, че Моу сега не може да преодолее егото си, да признае, че е сбъркал, и да сложи Погба на скамейката.А оттам цялата ни игра страда.Имаме предостатъчно примери в другите отбори за нови играчи, привлечени за разумни пари.Маркош Алонсо и Канте в Челси, Садио Мане се вижда, че за 40 милиона държеше Пуул в борбата за титлата.Де Хея, като се сетя САФ за какви пари го привлече, ми става смехотворно.Фалкао, АДМ, Погба какви пари дадохме, даже и Марсиал, а тези четиримата заедно не могат да стигнат КПДто на Де Хея.Аз даже съм учуден от Моу-последната титла на Реал той им я докара с доста разумно за тях харчене-нито Ди Мария, нито Йозил, нито Кедира струваха големи пари.Той даже остави Кака на скамейката за сметка на Йозил.Така че Моу може и без безумни харчове да носи титли.Но някой трябва да му го напомни.А Уудуърд явно не е човекът.Той остави и ЛВГ да си развява коня.

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 21 яну 2017 19:47

[wrapimg=]https://scontent.fsof1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-0/s480x480/16003183_1367954113277171_5743106365270480999_n.jpg?oh=0ac77d2ba93de5352c8d1c57a01b89d9&oe=590D3B4F[/wrapimg]

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 21 яну 2017 19:50

[wrapimg=]https://scontent.fsof1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-0/p480x480/16105774_1442315699125528_2758580597908083613_n.jpg?oh=3ca6851368f4a1239cde371abd30abb8&oe=59041D65[/wrapimg]

Потребителски аватар
t0bl3ro_bg

Мнениеот t0bl3ro_bg » 22 яну 2017 16:34

Този човек не трябва да бъде оставян извън титулярите и да бъде гаврен така! "Бос"-а да влезне в правилния път вече и да се осъзнае,че такива играчи не се бутат,а и като цяло,че не може да се отнася така с хората!

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 22 яну 2017 17:03

„Определено Уейн Рууни е най-добрият футболист, с който съм играл.”

С това си изказване Джак Уилшър вбеси феновете на Арсенал.

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
UltraBlue
Контакти:

Мнениеот UltraBlue » 22 яну 2017 18:22

Scholesy93 написа:
CECO_1981 написа:

Трябва да се привлекат правилните играчи, не да се ръсят пари безхаберно.И успоредно с Моуриньо трябва и някой друг да мъдри трансферите.И да има дума при тях.Окей, имаме нужда от ляв бек.Но да следваме определен план, да търсим определен тип играч.Нито да е 18-19 годишен, какъвто е Шоу, който имаше една година на високо ниво и чисто физически рухна при нас.Нито да е 30 годишен.Защото Моу лятото може да каже, че иска Марсело на всяка цена, ние да го докараме за 100 милиона, а след това пак да се чудим къде сме сгрешили и защо сезонът е провал.Някои от трансферите ни вършат работа-Мики за 35 милиона и Ибрата безплатно стават.Но за един играч да се дадат 100 милиона, това е прекалено.Проблемът не са само изгубените пари.Проблемът е, че Моу сега не може да преодолее егото си, да признае, че е сбъркал, и да сложи Погба на скамейката.А оттам цялата ни игра страда.Имаме предостатъчно примери в другите отбори за нови играчи, привлечени за разумни пари.Маркош Алонсо и Канте в Челси, Садио Мане се вижда, че за 40 милиона държеше Пуул в борбата за титлата.Де Хея, като се сетя САФ за какви пари го привлече, ми става смехотворно.Фалкао, АДМ, Погба какви пари дадохме, даже и Марсиал, а тези четиримата заедно не могат да стигнат КПДто на Де Хея.Аз даже съм учуден от Моу-последната титла на Реал той им я докара с доста разумно за тях харчене-нито Ди Мария, нито Йозил, нито Кедира струваха големи пари.Той даже остави Кака на скамейката за сметка на Йозил.Така че Моу може и без безумни харчове да носи титли.Но някой трябва да му го напомни.А Уудуърд явно не е човекът.Той остави и ЛВГ да си развява коня.

Не се нахвърляйте така на Погба, защото не се знае другият сезон какво ще говорите за него. Идеята на Моуриньо да го налага постоянно, е за да успее да свикне и да се пригоди възможно най-бързо към английският футбол.

Понеже даваш пример с Реал и аз ще дам такъв, именно от престоя на Моу там. В последната му година начело, той купи Модрич, който имаше доста неубедителен първи сезон тогава. Много от феновете на Реал в този форум буквално пишеха същите неща за него, каквито повечето от тук пишете сега за Погба. Всички знаем какъв е статута на Модрич сега за този отбор на Реал... Мисълта ми е, че когато даден играч смени първенствата, в които се състезава, на него му трябва време за да свикне с новият стил на игра там.

Говориш за Де Хеа... я си спомни неговият първи сезон :idea:
Просто не прибързвайте с изводите, за да не се окажете в комична ситуация след това.
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !

Върни се в “Манчестър Ю”