Всекидневна за Манчестър Юнайтед(Трансфери, Новини и т.н)
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- t0bl3ro_bg
Re: Всекидневна за Манчестър Юнайтед(Трансфери, Новини и т.н
Ей,друсан,не ми се обеснявай като на любовница. Не ти искам мнението и ти казах да не ме цитираш,олигокоптер. Лузър е баща ти,че има такъв син като теб,но човечеца не е виновен, така се е случило.
t0bl3ro_bg написа:
Доста умно разсъждение - да си махнеш капитана,който ти е и най-борбеният човек,доста умно ..
Честно казано, Руни винаги ми е бил симпатичен като тип футболист. През последните години обаче нивото му спадна драстично. Преди оправдавах това с Ван Гаал и по странните изисквания, но вече няма как това да е обяснението. Той е изключително натежал и дори няма енергия за споменатата от теб борбеност. Виж дори мача с Пул и това колко топки остави без да гони, дори един елементарен сегмент. В момента в който миноле се мотаеше да хване топката, руни винаги се отдалечаваше на ходом, а не тръгваше да го пресира. Нещо което преди не пропускаше да прави.
Просто времето си е казало думата...
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
Доста напечени месеци се очертават следващите пред мениджъра на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо. Той ще трябва да преговаря буквално с цял един отбор от разширения си състав, защото те имат договори само до лятото или най-късно до 2018 г.
Такива преговори се налагат, ако все пак португалецът не иска да изпусне играчите с лека ръка и без пари, дори и те да не попадат в дългосрочните му планове на "Олд Трафорд". А ето и кои са играчите с договори за максимум 18 месеца с "червените дяволи":
Златан Ибрахимович - до 30 юни 2017 г., с опция за удължаване
Майкъл Карик - до 30 юни 2017 г.
Хуан Мата - до 30 юни 2018 г.
Андер Ерера - до 30 юни 2018 г.
Дейли Блинд - до 30 юни 2018 г.
Джеси Лингард - до 30 юни 2018 г.
Аднан Янузай - до 30 юни 2018 г.
Ашли Йънг - до 30 юни 2018 г., с опция за удължаване
Люк Шоу - до 30 юни 2018 г., с опция за удължаване
Андреас Перейра - до 30 юни 2018 г., с опция за удължаване
Сам Джонстън - до 30 юни 2018 г., с опция за удължаване
На удебелените според мен задължително трябва да им се предложат нови договори. На другите смятам, че бъдещето им е далеч от Олд Трафорд.
Такива преговори се налагат, ако все пак португалецът не иска да изпусне играчите с лека ръка и без пари, дори и те да не попадат в дългосрочните му планове на "Олд Трафорд". А ето и кои са играчите с договори за максимум 18 месеца с "червените дяволи":
Златан Ибрахимович - до 30 юни 2017 г., с опция за удължаване
Майкъл Карик - до 30 юни 2017 г.
Хуан Мата - до 30 юни 2018 г.
Андер Ерера - до 30 юни 2018 г.
Дейли Блинд - до 30 юни 2018 г.
Джеси Лингард - до 30 юни 2018 г.
Аднан Янузай - до 30 юни 2018 г.
Ашли Йънг - до 30 юни 2018 г., с опция за удължаване
Люк Шоу - до 30 юни 2018 г., с опция за удължаване
Андреас Перейра - до 30 юни 2018 г., с опция за удължаване
Сам Джонстън - до 30 юни 2018 г., с опция за удължаване
На удебелените според мен задължително трябва да им се предложат нови договори. На другите смятам, че бъдещето им е далеч от Олд Трафорд.
t0bl3ro_bg написа:Ей,друсан,не ми се обеснявай като на любовница. Не ти искам мнението и ти казах да не ме цитираш,олигокоптер. Лузър е баща ти,че има такъв син като теб,но човечеца не е виновен, така се е случило.
Дишай, от злобата се задяваш, лузърче.
[/center]Re: Всекидневна за Манчестър Юнайтед(Трансфери, Новини и т.н
Не съм съгласен за Перейра, Янузай и Шоу. Аз съм голям фен на идеята даден футболист да се развие в клуба, защото тогава ще има и по-голяма мотивация да играе за този клуб. Моуриньо някак си подхожда доста безхаберно към академията, а миналата година момчетата показваха страхотни неща.
Не знам защо Янузай е в такава дупка, но все още съм оптимистично настроен към неговото развитие.
Перейра винаги ми е бил любимец и за мен ЛВГ не му оказа достатъчно доверие.
Шоу беше страхотен преди контузията, а и за мен е един от хората, които носят прословутият английски борбен дух. Стига да се стабилизира малко и да не се контузва той трябва да ни е първи избор за левият бек.
Не знам защо Янузай е в такава дупка, но все още съм оптимистично настроен към неговото развитие.
Перейра винаги ми е бил любимец и за мен ЛВГ не му оказа достатъчно доверие.
Шоу беше страхотен преди контузията, а и за мен е един от хората, които носят прословутият английски борбен дух. Стига да се стабилизира малко и да не се контузва той трябва да ни е първи избор за левият бек.
[center]The team that gets me excited is Manchester United!
Manchester United - Once in a lifetime[/center]
За Шоу съм на мнение, че трябва да се види как ще играе докрая на сезона, дали ще има още контузии, дали изобщо ще бъде предишният играч, за когото дадохме 30 млн, а след това да се прецени дали ще му се подновява договора. И аз искам той да успее, защото показа, че има качества, млад е, бъдещето е пред него, но дано повече да няма сериозни контузии, в противен случай ще му провалят кариерата.
За Янузай и Перейра мисля, че РЕАЛНО никога няма да ги видим за първия отбор да играят. При положение, че лятото отново ще сме активни на трансферния пазар, не виждам къде и на мястото на кого ще играят. А едва ли ще стоят резерви като Депай и Шнайдерлин, които и те вече разбраха, че по-добре да играят някъде редовно в по-малки отбори.
За Янузай и Перейра мисля, че РЕАЛНО никога няма да ги видим за първия отбор да играят. При положение, че лятото отново ще сме активни на трансферния пазар, не виждам къде и на мястото на кого ще играят. А едва ли ще стоят резерви като Депай и Шнайдерлин, които и те вече разбраха, че по-добре да играят някъде редовно в по-малки отбори.
Лингард пък защо искаш да остава ?
[/center]Re: Всекидневна за Манчестър Юнайтед(Трансфери, Новини и т.н
Янузай е ляво крило, а ние такова нямаме. Перейра е чудесен като 10-ка, но играе и добре като дясно крило. За него наистина ще е по-трудно при наличието на Мата, Мики, Руни и Погба. Но все пак си мисля, че не трябва да се отказваме от него. Има чудесен пас, дрибъл и визия. Дори си мисля, че ако е подложен на пряката конкуренция на Погба ще се развие много бързо.
[center]The team that gets me excited is Manchester United!
Rofles написа:Лингард пък защо искаш да остава ?
Първо е англичанин, а знаеш, че има правило за 8 англичани във всеки състав. Второ, в отбора не може да има само звезди за по 40,50,60 млн. Дори в Реал Мадрид използват юноши като Васкес, Асенсио, Мариано. Трябва да има и от този тип играч в един отбор - юноша, с нелоши качества, която може да стои резерва и да не хленчи, а когато влезе в игра, да помогне на отбора. Спомням си голът му срещу Кристъл Палас на финала за ФА, голът му срещу Лестър за Къмюнити, асистенцията му за Ибра срещу Уест Бромич и сиг има още. Не може с лека ръка да се откажем от него. Има много мачове през сезона, а той е една добра опция.
- t0bl3ro_bg
Лингард и Рашфорд не трябва да се пипат. Клубът винаги е използвал юношите си,това че сегашния "бос" не ги ползва е друг въпрос. Не са световна класа,но са деца на клуба и знаят най-добре как се играе със сърце и душа за него. Ще потрябват един път и ще решат даден мач. Но и Мата измъкна немалко мачове и виждаме как е третиран,така че няма много надежда за тези двама възпитаници,въпреки че постоянно "бос"-а говори за Рашфорд,че ще е сериозна част от бъдещето на отбора. Перейра си е добър играч също,но няма как да играе за този отбор или по-точно да е важна част от него,та той дори е под наем и в момента.