Всекидневна за Манчестър Юнайтед(Трансфери, Новини и т.н)

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Re: Всекидневна за Манчестър Юнайтед(Трансфери, Новини и т.н

Мнениеот tevez » 19 окт 2016 19:08

Timothy Fosu-Mensah has signed a new contract at Manchester United which keeps him at the club until June 2020 with the option to extend for a further year.

Потребителски аватар
soad
Контакти:

Мнениеот soad » 21 окт 2016 13:41

Изображение

Много неприятна статистика, но поне начело на Юнайтед е човекът, който най-добре знае как да я наруши.

Потребителски аватар
vasilnv
Контакти:

Мнениеот vasilnv » 22 окт 2016 15:43

Какво ви е мнението за Дармиан? Лично аз бях доста негативно настроен към него още от миналия сезон, но в четвъртък ми хареса много.
A Broken Plane. A Broken Dream. A Broken Heart. A Broken Team.
No Word Said. A Silent Vow. We Loved You Then. We Love You Now.

Потребителски аватар
soad
Контакти:

Мнениеот soad » 22 окт 2016 17:57

vasilnv написа:Какво ви е мнението за Дармиан? Лично аз бях доста негативно настроен към него още от миналия сезон, но в четвъртък ми хареса много.

И аз не смея нищо да кажа. Определено се представи доста добре срещу Фенербахче, но иначе представянето му е доста противоречиво. Валенсия върши страхотна работа на десния бек и не виждам причина той да бъде изместван от стартовия състав. Другото, което ми направи впечатление е, че Рохо действа една идея по-добре като централен защитник. На левия бек е меко казано трагичен. Ако Моу решава да го пуска за някои мачове, нека бъде в центъра.

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 25 окт 2016 20:20

Бранителят на Манчестър Юнайтед Ерик Баи ще пропусне два месеца, след като получи травма в двубоя с Челси, загубен от "червените дяволи" с 0:4.

Котдивоарецът е със скъсана кръстна връзка, но лекарите се надяват при добро възстановяване срокът за завръщане по терените може и да бъде намален.

Ужасна новина. А след това януари месец ще отиде на Купата на Африканските Нации и още 1 месец замина. А с Блинд и Смолинг нищо хубаво не ни чака. Рохо също може да се пробва, въпреки че и той не ми вдъхва доверие.

Потребителски аватар
soad
Контакти:

Мнениеот soad » 27 окт 2016 23:27

:!: :idea:

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 04 ное 2016 10:27

Пичове, според мен сме в криза, и то никак малка. Дори да оставим загубите настрана, самата игра е като на Витоша Бистрица. Трагедия. Поне в защита очаквах при Моу да сме стабилни, а допускаме елементарни голове. В атака с такива халфове като Мата, Мхитарян, Марсиал, Погба, Ерера, Лингард не можем да създадем положение за гол.

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 04 ное 2016 10:43

Според мен проблема ви е в схемата на Жозе и начина по който нарежда състава. Той си държи на неговата схема и инатства да я смени, а се вижда че така не се получават нещата. В доста мачове излиза с крила Рашфорд/Марсиал, как да правите положения от фланга като те винаги влизат навътре, така и Данчо Минев ще им спира атаките :roll:

Скъпия негър нищо не играе на фона на цената му - играе като играч за 10, не за 100 млн (вижте разликата със 70 млн по-евтиния Канте ;) ), Смолинг е в трагична форма, Блинд всеки голям мач прави вересии, ляв бек нямате титуляр, а се менят през мач там Блинд, Шоу, Рохо - отборите на Моу винаги са били силни когато е имал твърди 8-10 титуляра, а тук не се вижда никакво избистряне на състава. Най-силно играещите са ви Ерера и Мата, който всички очакваха да бъде изритан :roll:

С наличните ви играчи според мен една схема 4-4-2 ромб най би ви паснала, в основата на ромба подчертано дефанзивен играч (не Фелайни, примерно Шнайдерлин), двамата централни Ерера и Погба и 10-ка Мата, отпред Златан да увлича защитата и да прави свободни пространства и бърз нападател Рашфорд/Марсиал. Имате алтернативи на пейката - Мхитарян да замени Мата, Рууни/Марсиал за атаката, Фелайни, Карик за халфовата линия :roll:

[center]Шнайдерлин (Карик)
Ерера (Фелайни) - Погба
Мата
(Мхитарян/Рууни/Депай/Лингард)

Златан - Рашфорд (Марсиал)
[/center]
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
soad
Контакти:

Мнениеот soad » 06 ное 2016 14:39

JackPackage написа:Според мен проблема ви е в схемата на Жозе и начина по който нарежда състава. Той си държи на неговата схема и инатства да я смени, а се вижда че така не се получават нещата. В доста мачове излиза с крила Рашфорд/Марсиал, как да правите положения от фланга като те винаги влизат навътре, така и Данчо Минев ще им спира атаките :roll:

Скъпия негър нищо не играе на фона на цената му - играе като играч за 10, не за 100 млн (вижте разликата със 70 млн по-евтиния Канте ;) ), Смолинг е в трагична форма, Блинд всеки голям мач прави вересии, ляв бек нямате титуляр, а се менят през мач там Блинд, Шоу, Рохо - отборите на Моу винаги са били силни когато е имал твърди 8-10 титуляра, а тук не се вижда никакво избистряне на състава. Най-силно играещите са ви Ерера и Мата, който всички очакваха да бъде изритан :roll:

С наличните ви играчи според мен една схема 4-4-2 ромб най би ви паснала, в основата на ромба подчертано дефанзивен играч (не Фелайни, примерно Шнайдерлин), двамата централни Ерера и Погба и 10-ка Мата, отпред Златан да увлича защитата и да прави свободни пространства и бърз нападател Рашфорд/Марсиал. Имате алтернативи на пейката - Мхитарян да замени Мата, Рууни/Марсиал за атаката, Фелайни, Карик за халфовата линия :roll:

[center]Шнайдерлин (Карик)
Ерера (Фелайни) - Погба
Мата
(Мхитарян/Рууни/Депай/Лингард)

Златан - Рашфорд (Марсиал)
[/center]

Точно и коректно мнение. Качествени футболисти има, въпросът е да ги използваш правилно. Повече от ясен пример за това е Конте. Челси бяха много наубедителни за един определен период от сезона (точно както Юнайтед от началото на септември), но Конте напипа най-точната схема и в момента Челси е може би най-силния отбор във ВЛ. От там идва първа - втора победа, връща се мотивацията, моралът на играчите се покачва и следва връщане на силната форма и серия от добри резултати. Въпросът е дали в момента това е възможно в Юнайтед.

sunscres92
Контакти:

Мнениеот sunscres92 » 06 ное 2016 15:20

Аз се чудя, защо се мъчи Рашфорд на крилото - вместо поне да опита с Марсиал и Депай.

И още нещо - липсата на Карик, който на практика беше супер за вас - когато игра, а на практика често не помирисва терен.

Върни се в “Манчестър Ю”