Timothy Fosu-Mensah has signed a new contract at Manchester United which keeps him at the club until June 2020 with the option to extend for a further year.
Всекидневна за Манчестър Юнайтед(Трансфери, Новини и т.н)
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Всекидневна за Манчестър Юнайтед(Трансфери, Новини и т.н

Много неприятна статистика, но поне начело на Юнайтед е човекът, който най-добре знае как да я наруши.
Какво ви е мнението за Дармиан? Лично аз бях доста негативно настроен към него още от миналия сезон, но в четвъртък ми хареса много.
A Broken Plane. A Broken Dream. A Broken Heart. A Broken Team.
No Word Said. A Silent Vow. We Loved You Then. We Love You Now.
No Word Said. A Silent Vow. We Loved You Then. We Love You Now.
vasilnv написа:Какво ви е мнението за Дармиан? Лично аз бях доста негативно настроен към него още от миналия сезон, но в четвъртък ми хареса много.
И аз не смея нищо да кажа. Определено се представи доста добре срещу Фенербахче, но иначе представянето му е доста противоречиво. Валенсия върши страхотна работа на десния бек и не виждам причина той да бъде изместван от стартовия състав. Другото, което ми направи впечатление е, че Рохо действа една идея по-добре като централен защитник. На левия бек е меко казано трагичен. Ако Моу решава да го пуска за някои мачове, нека бъде в центъра.
Бранителят на Манчестър Юнайтед Ерик Баи ще пропусне два месеца, след като получи травма в двубоя с Челси, загубен от "червените дяволи" с 0:4.
Котдивоарецът е със скъсана кръстна връзка, но лекарите се надяват при добро възстановяване срокът за завръщане по терените може и да бъде намален.
Ужасна новина. А след това януари месец ще отиде на Купата на Африканските Нации и още 1 месец замина. А с Блинд и Смолинг нищо хубаво не ни чака. Рохо също може да се пробва, въпреки че и той не ми вдъхва доверие.