Форма - Легенда ..
сам си прави изводите дали играчи като него се изваждат от състава ... пълен ШОК
Всекидневна за Манчестър Юнайтед(Трансфери, Новини и т.н)
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- t0bl3ro_bg
Re: Всекидневна за Манчестър Юнайтед(Трансфери, Новини и т.н
Няма нещо като минало време в сегашния спорт.
Иначе на мен Руни винаги ми е бил много симпатичен, но от както почнаха да го местят по терена и игра халф, формата му спадна значително и изобщо не е това което беше. Ако се задържи в състава, това ще е заради липса на някой, който да го смени, а не защото играе добре или се оценява приноса му в минало време.
Иначе на мен Руни винаги ми е бил много симпатичен, но от както почнаха да го местят по терена и игра халф, формата му спадна значително и изобщо не е това което беше. Ако се задържи в състава, това ще е заради липса на някой, който да го смени, а не защото играе добре или се оценява приноса му в минало време.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
- t0bl3ro_bg
Абе момци.. като извадят Руни, кой ще поведе отбора и ще му е капитан ? Нито Златан е до толкова интегриран в отбора, че да го води, нито Смолинг става за капитан .. Остава един Карик ,който ще играе на 2 месеца един път, тоест и той отпада
Такива играчи не се пипат, защото във всеки един момент може да те изкара от калта
Такива играчи не се пипат, защото във всеки един момент може да те изкара от калта
Аз имам революционно предложение - следващия капитан, при напускане на Руньо, трябва да е Рашфорд
Това ще му вдигне самочувствието до небето, което би било добре за него ... Интер направиха Икарди капитан на 22 и му се отрази много добре 

Леевски, оле

boabbb написа:Аз имам революционно предложение - следващия капитан, при напускане на Руньо, трябва да е РашфордТова ще му вдигне самочувствието до небето, което би било добре за него ... Интер направиха Икарди капитан на 22 и му се отрази много добре
Интересно предложение, ще го обсъдим с колегите и ще кажем какво сме решили!

Rofles написа:boabbb написа:Аз имам революционно предложение - следващия капитан, при напускане на Руньо, трябва да е РашфордТова ще му вдигне самочувствието до небето, което би било добре за него ... Интер направиха Икарди капитан на 22 и му се отрази много добре
Интересно предложение, ще го обсъдим с колегите и ще кажем какво сме решили!

Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Челси проявявали интерес към Майкъл Кийн. Не го следя много в Бърнли, но очевидно се справя повече от добре.
A Broken Plane. A Broken Dream. A Broken Heart. A Broken Team.
No Word Said. A Silent Vow. We Loved You Then. We Love You Now.
No Word Said. A Silent Vow. We Loved You Then. We Love You Now.
Ако някой не ме изпревари или не прояви желание, довечера ще пусна тема за мача с Ливърпул.
Последна промяна от Jackxxx на 14 окт 2016 20:53, променено общо 1 път.
[center]The team that gets me excited is Manchester United!
Manchester United - Once in a lifetime[/center]
Jackxxx написа:Ако някой не ме изпревари или не прояви желание, ще пусна тема за мача с Ливърпул довечера.
При тебе стана понеделник вече

Леевски, оле

boabbb написа:При тебе стана понеделник вечеКак завършиха ЦСКА и Левски
![]()

[center]The team that gets me excited is Manchester United!