ШЛ | 1/4 финал | Манчестър Юнайтед - Байерн Мюнхен

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши първият 1/4 финал?

Анкетата завърши на 01 апр 2014 18:26

Победа за Манчестър Юнайтед
18
24%
Равенство
3
4%
Победа за Байерн Мюнхен
54
72%

Общо гласове: 75

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Re: ШЛ | 1/4 финал | Манчестър Юнайтед - Байерн Мюнхен

Мнениеот RedeviL » 02 апр 2014 00:15

MuFc1878 написа:
Rofles написа:
smoothc написа:Къде сте бе,Баварци!? Не ви чувам ;)

Нищо не е станало .. Нито сме ги надиграли, нито сме ги били ! Къде са дяволите и къде баварците ще се разбере след втория мач : ).

Ако отпаднем, може ли да не сипваш огън и жупел по Мойс? Шампионска лига е скапан турнир, който се решава от едно положение.

Ясно е това! Друг е смисълът.. Повечето преди мача предвиждаха някакви гръмки прогнози от рода на - 0:3, 0:4, скромно 0:2 и т.н. Само чакаха на stand by, за да почнат с подигравките и присмиването, ама нещо не им се получи след края на мача!

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 02 апр 2014 00:17

Общо взето това си е Мойс. Много дефанзивна игра и в атака, каквото стане. Може би щеше да има краен успех при наличие на изпълнители за бърза контра. Валенсия, Фелайни много атаки в зародиш прецакаха. Разбира се и хора, които да вкарват един на един с вратаря :shock:

Потребителски аватар
Eric_Cantona
Контакти:

Мнениеот Eric_Cantona » 02 апр 2014 00:20

MuFc1878 написа:Общо взето това си е Мойс. Много дефанзивна игра и в атака, каквото стане. Може би щеше да има краен успех при наличие на изпълнители за бърза контра. Валенсия, Фелайни много атаки в зародиш прецакаха. Разбира се и хора, които да вкарват един на един с вратаря :shock:

Валенсия силата му е в дефанзивен план САФ доста често го използваше като десен бек преди да наложи Рафаел.
[offtopic][/offtopic]
[offtopic][/offtopic]

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 02 апр 2014 00:20

Eric_Cantona написа:Валенсия силата му е в дефанзивен план САФ доста често го използваше като десен бек преди да наложи Рафаел.

Добре де, а кой се предполага, че трябва да гради атака или немислимото - да вкара :lol:

AnalBreaker
Контакти:

Мнениеот AnalBreaker » 02 апр 2014 00:22

Хора видяхме нещо НЕВИЖДАНО и НЕВЕРОЯТНО !

Мики Маус подготви отбора ни ТАКТИЧЕСКИ. За пръв път наблюдаваме тактическия гении на Маус. Аз лично съм горд !

Явно не само Стойчо Младенов умее да прави добра защита
Един ИСТИНСКИ българин !

[offtopic][/offtopic]

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 02 апр 2014 00:24

AnalBreaker написа:Хора видяхме нещо НЕВИЖДАНО и НЕВЕРОЯТНО !

Мики Маус подготви отбора ни ТАКТИЧЕСКИ. За пръв път наблюдаваме тактическия гении на Маус. Аз лично съм горд !

Ефектът Шампионска лига, а и този стил е успешен срещи тим, който играе с много пасове. Виж Пуул и Сити с директен футбол ни размазаха!

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 02 апр 2014 00:26

MuFc1878 написа:

Ефектът Шампионска лига, а и този стил е успешен срещи тим, който играе с много пасове. Виж Пуул и Сити с директен футбол ни размазаха!

Срещу Ливърпул и Сити не стояхте с 11 човека в защита,а се надигравахте с тях.

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 02 апр 2014 00:26

Eric_Cantona написа:
MapTo_D написа:Браво, заложихме на супер дефанзивна тактика и общо взето сработи. Да сипризная бях от песимистите, даже май прогнозирах 1:3 :oops: Голът на Видич беше от топ ниво, топката да дойде зад теб и ти да я насочиш с такава точност и сила си е чиста проба майсторлък. Фелата мисле, че беше най~голямата дупка в отбора. До гола на Байерн Видич и Рио бяха много стабилни, а след като видвх състава това ми беше голямото притеснение. Лошито е, че сме задължени да вкарваме гол в Мюнхен, което знчк, че ще атакуваме повече и тогава може да гризнем дръвцето. След 8 дни се надявам болшинството от хората тук да са във възторг, а хейтърите да барат моравия и да плачат в ъгъла!!! :) :)

2-рият мач искам да видя Флетчър на мястото на Фелайни.

Голяма дупка днес,много жалко наистина :oops: Още в началото ми се видя леко спекан,пък вече в хода на двубоя съвсем...Нулево КПД,нулева ефективност в атака,с основна вина за гола на Байерн,липсваше му агресията в сблъсъците,забавяше твърде много пасовете,който и да бе на негово място,със сигурност щеше да играе в пъти по-добре!
Видич и Рио като по чудо напомниха за славните си години,(чак се просълзих при гола на Капитана),Бютнер и Джоунс се бореха,въпреки някои съществени грешки,Карик изигра един от най-стабилните си двубои от началото на годината,Де Хея също изигра страхотен двубой-направи 2-3 ключови намеси(с които реално ни остави в играта) и така стигаме до Рууни-Уелбек-Валенсия-Гигс...да си призная очаквах много повече от всички тях,особено от Уейн Рууни!
Пропускът на Уелбек няма да го коментирам,Валенсия игра горе долу стабилно в задни позиции,но напред не успя да сътвори нищо опасно...Гигси изигра своята роля в мача,макар и да не се запомни с нищо особено(най-малкото успя да вдъхне спокойствие и респект) и един от най-хубавите моменти в мача-включването на Кагава! Признавам си,не вярвах че може да окаже толкова положително влияние върху играта,но реално той внесе нужната креативност и разчупеност,спечелихме позиции в центъра,направихме 2-3 бързи контри и наистина успяхме да изненадаме Байерн...В Германия е 101% задължителен,просто няма абсолютно никакво съмнение :)
Баварците загубиха Швайни и Мартинес(по мое мнение това са стратегически позиции в техния отбор),от които Дейвид Мойс трябва да се възползва максимално).
За добро или за лошо Патрис Евра ще играе в реванша,..да се надяваме и Джони Евънс да е готов и задено с Видич да заемат своите позици. ;)
Последна промяна от smoothc на 02 апр 2014 00:28, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 02 апр 2014 00:27

MuFc1878 написа:Общо взето това си е Мойс. Много дефанзивна игра и в атака, каквото стане. Може би щеше да има краен успех при наличие на изпълнители за бърза контра. Валенсия, Фелайни много атаки в зародиш прецакаха. Разбира се и хора, които да вкарват един на един с вратаря :shock:

Аз и затова не бързам да го критикувам или отписвам от поста му в Юнайтед! Реално погледнато ще се видят истинските му качества през новия сезон, когато направим качествена селекция. Ако и тогава обаче нещата не потръгнат добре, тогава вече ще трябва да се мисли и за друго решение.. Дотогава има време!

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 02 апр 2014 00:29

HoUs4oOL написа:
MuFc1878 написа:

Срещу Ливърпул и Сити не стояхте с 11 човека в защита,а се надигравахте с тях.

И днес ли трябваше така да правим, та да ти е медец и да биете с 4-5 гола?

Върни се в “Манчестър Ю”