|ВЛ| Манчестър Юнайтед-Ливърпул (16.03.2014-15:30)
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: |ВЛ| Манчестър Юнайтед-Ливърпул (16.03.2014-15:30)
Три менте дузпи и гол от явна засада в полза на единия отбор ... това дори Левскицска не го е правил

- ralka_levskarka
- Контакти:
james написа:Три менте дузпи и гол от явна засада в полза на единия отбор ... това дори Левскицска не го е правил![]()
![]()
Каква засада, бе

[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]
- ralka_levskarka
- Контакти:
Tobacco написа:
Стивън Джерард : ''Предпочитам да играя футбол в Ливърпул и зад мен да е тази наша невероятна публика , от колкото да играя с друг отбор в ШЛ !
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]
ralka_levskarka написа:james написа:Три менте дузпи и гол от явна засада в полза на единия отбор ... това дори Левскицска не го е правил![]()
![]()
Каква засада, бе![]()
И аз в първия момент си мислих, че има засада, но на повторението много добре се видя, че няма. Първите две дузпи бяха безспорни, макар че при втората имаше изработване на положението, а можеше да бъде вкарано.
Третият наказателен удар беше изключително абсурден. Мисля, че Клатънбърг го даде за сметка на минали прегрешения към "Ливърпул". Добре, че Джерард не успя да отбележи, нямаше да е справедливо.
Привържениците на "Ливърпул" са доста по - благородни от тези на другите английски отбори и няма да се заяждам. Не е и достойно да унижаваш смачкан съперник.
Дано "червените" спечелят титлата, но няма да е лесно

"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!
"Бях изненадан когато чух, че сме фаворити в мача на "Олд Трафорд". В Ливърпул никога не бих казал подобно нещо, дори да бяхме на дъното на таблицата за класиране", заяви Роджърс.
Благодарим ти, Брендо! Врагът винаги казва истината за съперника, само ние сме си заровили главата в пясъка
Благодарим ти, Брендо! Врагът винаги казва истината за съперника, само ние сме си заровили главата в пясъка

MuFc1878 написа:"Бях изненадан когато чух, че сме фаворити в мача на "Олд Трафорд". В Ливърпул никога не бих казал подобно нещо, дори да бяхме на дъното на таблицата за класиране", заяви Роджърс.

MuFc1878 написа:"Бях изненадан когато чух, че сме фаворити в мача на "Олд Трафорд". В Ливърпул никога не бих казал подобно нещо, дори да бяхме на дъното на таблицата за класиране", заяви Роджърс.
За толкова години съм чувал това само от Мойс и Ходжсън като беше при нас. Този мач беше загубен от вас много преди да излезете на терена.
ralka_levskarka написа:Tobacco написа:
Стивън Джерард : ''Предпочитам да играя футбол в Ливърпул и зад мен да е тази наша невероятна публика , от колкото да играя с друг отбор в ШЛ !
Ми ше продължава да целува само камери значи

Офтопик:
Офтопик:
- Karsa Orlong
- Контакти:
Tobacco написа:ralka_levskarka написа:
Ми ше продължава да целува само камери значи
Викаш да взема пример от вашия капитан и да целува задника на 6-тия Евъртън? Но дори и той е далеч напред ...