Манчестър Сити - Манчестър Юнайтед
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- Себастиан Фетел
- Контакти:
Re: Манчестър Сити - Манчестър Юнайтед
Заслужена победа на Сити. Време е доминацията да се обърне.

[wrapimg=center]https://c1.staticflickr.com/8/7511/16011066645_a2a38581e2_b.jpg[/wrapimg]
Себастиан Фетел написа:Заслужена победа на Сити. Време е доминацията да се обърне.
Това го повтаряте от 4 години
 .
. [/center]
[/center]Re: Манчестър Сити - Манчестър Юнайтед
Рио и Вида също за подмяна, не напразно Мой си търсеше централен защитник.  

Някои некадърници ги търпим 6,7 години и все викаме, че не са във форма.....

[wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/E1/D7/4170b902cbb5e1d7.jpg[/wrapimg]
milka написа:

"milka, не се бутай в шамарите е ратай
"milka, не се бутай в шамарите е ратай  
[wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/E1/D7/4170b902cbb5e1d7.jpg[/wrapimg]
						- ChelseaFUN
- Контакти:
Мале пак резил толкова са слаби тия Юнайтед , та че тоз смоот идва и ни ръси Челси колко са слаби гледай си отборчето стига ходи в другите форуми да хейтваш. Скъсах се от смях напълниха ми душата Сити с играта си .

ChelseaFUN написа:Мале пак резил толкова са слаби тия Юнайтед , та че тоз смоот идва и ни ръси Челси колко са слаби гледай си отборчето стига ходи в другите форуми да хейтваш. Скъсах се от смях напълниха ми душата Сити с играта си .
Мога да ти кажа, че Алекс като идва във вашия форум поне издава някакви доводи защо мисли така. А ти в момента си толкова смешен хейтър, не знам дали го осъзнаваш. Идваш и директно плюеш е така без никаква причина или поне да беше го написал малко като човек. Ти гледай Сити да не ти напълнят душата и срещу твоето отборче. Дойде Моуриньо и край вече - "Вижте ни, ние сме най-великите". Пълни смешници.
 [/center]
[/center]Re: Манчестър Сити - Манчестър Юнайтед
MAЙOPA написа:Рио и Вида също за подмяна, не напразно Мой си търсеше централен защитник.
Ей такива коментари са най-интересни... Ако бяхте били и с 0:1 щеше да си напълно доволен от тия "някои". (Предполагам визираш Иънг, Уелбек, Карик, Валенсия и пр.). Винаги съм го казвал и продължавам да го твърдя - в Англия правят всеки футболист, направил силен сезон, суперзвезда. Ако е англичанин пък, още повече "млада надежда" - направо не знам...
Тва ако Ройс, Гьотце, Мюлер, Хумелс, Марин, Боатенг, Шурле бяха англичани, сега щяха да са супер звездите на европейския футбол. Да не говорим за всички испанци, които последните 2-3 години поеха към острова.
Не знам дали ги избива на някаква гордост, като нация, щото то и националния им отбор винаги е с невероятно големи очаквания, въпреки, че класните им състезатели са още Тери, Лампард, Джерард, Ашли Коу... (т.е. - тия от преди 5-6-7 години).
Може пък просто щото там са големите пари и съответно многото шум, обаче редовно медийте си създават някакви звезди в големите отбори, че пък и феновете решават, че стават за нещо и се залъгват до последно, докато не започнат да падат. И после: "Абе , тия колко години ше ги търпим, един пас не могат да направят".
Илиян Илиев: "Този пък, страничният, Костадин Ангелов ми каза: "Мани се от тука, ше ти прасна една глава".
						vvessel написа: Добре че дойде Матеус, та да запишем загуба и от Корсика, че почти не остана отбор от Европа от който не сме падали.
- slash1912
- Контакти:
slash1912 написа:С това тренерче нищо добро не ви чака.Пак ще чакате на съдията и оня гмуркач ашлито,но този път и това няма да ви помогне-2:0
Аз съм го написал,но превъзбудените фенчета на МанЮ не искат да разберат!До майора-разжалвам те до лейтенат!

[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]
Защо отборът стоеше на централната линия без да бъде наситена? Защо Смолинг бе оставан сам срещу двама на десния фланг? Всички опасни атаки дойдоха оттам! По ангелите...та Сър Алекс биеше Арсенал със СЕДЕМ защитника