Лошо ви се пише, ако съдиите свирят нормално. Ще станете отборчето от северозапада. Думите са перифраза на вашия мениджър, тоест набора.
В реванша на пръв поглед ще е леко, но не се знае. Дано съдията да е подготвен, а не отново да се получават глупости!
Ван Дърво, Рууни, Чичарито случи ли им се нещо за постоянно, хвърчите назад. И все пак не е толкова сигурно, защото този вицепрезидент във ФА трудно ще ви забрави. Защо има такива шефски постове? Защо?
Уест Хем Юнайтед - Манчестър Юнайтед
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Уест Хем Юнайтед - Манчестър Юнайтед
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!
daniel875 написа:Лошо ви се пише, ако съдиите свирят нормално. Ще станете отборчето от северозапада. Думите са перифраза на вашия мениджър, тоест набора.
В реванша на пръв поглед ще е леко, но не се знае. Дано съдията да е подготвен, а не отново да се получават глупости!
Ван Дърво, Рууни, Чичарито случи ли им се нещо за постоянно, хвърчите назад. И все пак не е толкова сигурно, защото този вицепрезидент във ФА трудно ще ви забрави. Защо има такива шефски постове? Защо?
ХЬХАЬХАХЬАХ Време беше.

GGMU_forever написа:Rofles написа:Ние поне сме в ШЛ
Точно така.Този genius много ме дразни.Огромен хейтър.По начина,по който се изказва не ти ли прилича на sandi74
Между другото е почти сигурно, че вашето участие ще приключи още в началото на март. Ако си мислите, че ще продължите срещу "Реал", значи сте големи фантазьори.
Rofles написа:KingKenny написа:както се казва в този мач по-малкия дявол, ама не се получи. според мен тази купа ще остане на заден план за Юнайтед и може би мача реванш ще им дойде в повече от гледна точка на сгъстената програма през февруари та чак до април-май. Уест Хам не изненадаха с нищо, а Юнайтед показа, че е зависим от ван Перси, ако се контузи става интересен шампионата.
ДааСуарес контузи ли се тогава става още по-интересно.
Добре помисли реално. Робин играе добре с Рууни и с Чичарито. Дали обаче Рууни и Чичарито ще играят добре заедно откъм продукция и дали ще доставят головете, които доставят РВП/Рууни и РВП/Чичарито ? Това ми беше мисълта, нямах за цел провокация. И наистина ще се завърже първенството, защото е вероятно без ван Перси да го няма това количество голове, голове ще падат, но не толкова много. Под вола теле търсите.
suareshampion написа:Аз съм играл в Б група а ти къде ? Аз съм учил 6 години за треньор а ти може би за дърводелец ? Школуван съм а ти ? Останалото ще си го спестя .
Нека се преклоним пред нашето божество! Всеки един ден доказваш какъв надменен лаик си. Поклон!

- Само Сините!
- Контакти:
Не можах да гледам мача,ма като гледам Ван Пърфект отново е наказвал и то като резерва.Портоколен мач на преиграването и победа за ЮНАЙТЕД.

Rofles написа:Ние поне сме в ШЛ
Нали знаеш,че в ШЛ няма да стигнете по-далече от 1/4 финал?

Hello hello, we are the City boys, Hello hello, we are the City boys, And if you are a United fan surrender or you'll die, We all follow the City!
Tobacco написа:Ван Дърво![]()
Ван Дърво точно така. Той преди години помниш ли, че ни вкара на нас българите с ръка? Не нали? Значи забравяш, а това не е хубаво.
За мен той винаги ще си остане ван Дърво. Добре, че не дойде в "Милан". Само щях да искам да се контузва.
daniel875 написа:Ван Дърво
Щом си казал

A Broken Plane. A Broken Dream. A Broken Heart. A Broken Team.
No Word Said. A Silent Vow. We Loved You Then. We Love You Now.
No Word Said. A Silent Vow. We Loved You Then. We Love You Now.
daniel_875 ако РВП е дърво то тогава Каръл е цяла дъскорезница. Стига глупости. Кое му е дървеното ? Има прилична техника, борави перфектно с левия си крак, що годе добро центриране, класно завършващо докосване и ти казваш, че е дървен... РВП в момента е това, което беше Торес преди 3-4 години - страшилище за всяка отбрана, способно да вкара от почти всякаква позиция на терена. РВП = дъвро граничи с свръх дебилщина.
suareshampion написа:Аз съм играл в Б група а ти къде ? Аз съм учил 6 години за треньор а ти може би за дърводелец ? Школуван съм а ти ? Останалото ще си го спестя .
Нека се преклоним пред нашето божество! Всеки един ден доказваш какъв надменен лаик си. Поклон!