Норич - Манчестър Юнайтед

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
MapTo_D
Контакти:

Re: Норич - Манчестър Юнайтед

Мнениеот MapTo_D » 18 ное 2012 16:06

Чета, чета и оставам с впечатлението, че тук в тоя форум има един гений и другите са някакви утрепки. Много на сериозно се е взел нещо! :lol: :lol:

Иначе за мача, както каза САФ - напълно заслужен резултат, с тая игра толкова. Ако беше влязло някое от положенията на Перси или Йънг може би щеше да е друго...АКО! :lol:
На мен ми е друго интересното - как може Валенсия да не умее да центрира топката с вътрешен фалц, неговите центрирания или са балонни или направо си отправя удар успоредно на голлинията и там някой ако засече, много ми е смешен милия. :lol:

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 18 ное 2012 16:08

MapTo_D написа:Чета, чета и оставам с впечатлението, че тук в тоя форум има един гений и другите са някакви утрепки. Много на сериозно се е взел нещо! :lol: :lol:

Иначе за мача, както каза САФ - напълно заслужен резултат, с тая игра толкова. Ако беше влязло някое от положенията на Перси или Йънг може би щеше да е друго...АКО! :lol:
На мен ми е друго интересното - как може Валенсия да не умее да центрира топката с вътрешен фалц, неговите центрирания или са балонни или направо си отправя удар успоредно на голлинията и там някой ако засече, много ми е смешен милия. :lol:

Ако както казваш Валенсия е смешен, то като какъв ще оприличиш Йънг? Валенсия е най-малкия ни проблем.

Потребителски аватар
MapTo_D
Контакти:

Мнениеот MapTo_D » 18 ное 2012 16:11

tevez написа:
MapTo_D написа:Чета, чета и оставам с впечатлението, че тук в тоя форум има един гений и другите са някакви утрепки. Много на сериозно се е взел нещо! :lol: :lol:

Ако както казваш Валенсия е смешен, то като какъв ще оприличиш Йънг? Валенсия е най-малкия ни проблем.

Йънг е може би най-голямата дупка в мачовете, които играе. Не, че имам нещо против #7, но не мога да проумея как е възможно крило да не може да центрира... :shock: :o

Потребителски аватар
sMotLiO
Контакти:

Мнениеот sMotLiO » 18 ное 2012 18:33

GGMU4L написа:
sMotLiO написа:И в този мач на показ бе систематичното повтаряне на грешки от Сър-а - да пуснеш Гигс или Скоулс в халфова линия от двама. Гигс не трябва да започва като титуляр,а какво остава за халфова линия от 2-ма!

Карик с поредното трагично представяне. Той очевидно се опитва да надгражда слабата си игра във всеки следващ мач с още по-слаба. В същия момент Сър Алекс продължава да го пуска като титуляр. Скоулс влиза като смяна за да раздвижи мъртвата ни халфова линия. Скоулс влиза да раздвижва,който не може да се движи.

Кое от кое по-прекрасни решения. И все пак нека не си казваме истината,защото ще излезем като неблагодарни хейтъри :lol: A един от партия написа колко сте прозрачни,като имаше предвид мен и останалите трезвомислещи :mrgreen: Голямо веселие! :lol:

А какво, искаш да тръгне, като Венгер - целият отбор от по 17 до 26 годишни? Да ама САФ не е вчерашен. Трябва и малко опит в отбора. А относно диагоналните пасове на Скоулс - ако тях ги нямаше, щяхме да губим с по 2-0.

Интересна гледна точка,но не си прав. Защо? Имаме предостатъчно футболисти,които бъкат от футболен опит: Фърдинанд,Видич,Евра,Карик,Флетчър,Йънг,Нани,Валенсия,Рууни,Ван Перси

Няма голям футболен отбор,който ще задържи футболисти на по 39 години заради опита им или поне не на футболния терен. Ако искаме максимална полза от футболисти като Гигс и Скоулс е редно да ги назначим на треньорски длъжности,за да предават опита си на младите.

Играта на Скоулс е силна единствено и само в мачове като този срещу Тотнъм,когато ни поведоха и се прибраха в наказателното си поле. В такива мачове Скоулс реализира максимално качествата си,защото не беше пресиран и получаваше всичкото пространство и време,което иска. Проблема е,че вече няма отбори,които да излизат страхливо срещу нас или ако има такива са единици.
You run fast? Ill run 10 paces faster. You jump high? Ill jump 3 inches higher. You train hard? Ill train 5 times harder

Върни се в “Манчестър Ю”