Манчестър Юнайтед - Атлетик Билбао

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
WARrior
Контакти:

Re: Манчестър Юнайтед - Атлетик Билбао

Мнениеот WARrior » 09 мар 2012 00:11

Не се съмнявах,че Билбао ще вземе нещо от мача. Страхотен мач направиха баските,за което само поздравления :)
Ще се радвам,ако продължат напред,адски симпатичен отбор са 8-)
СТЕНЛИ,НИЕ СМЕ С ТЕБ!

Потребителски аватар
sl321

Мнениеот sl321 » 09 мар 2012 00:12

OldTrafford написа:Третия гол беше гавра с футбола,е няма уважение за такива колкото и добре да са играли.Втория гол от безспорна засада,какво да говорим?
И все пак ако на играчите им се играе реванша е наш.
UNITED FOREVER!

И още първото полувреме имаше 100 % дузпа за Билбао ,след като Лоренте беше свален на земята след опит за късане на фланелката...
Според мен Билбао изненадаха Юнайтед този мач.Въпреки че биха ,крайния изход не е ясен.На Сан Мамес няма гост на който да не му е трудно,но все пак това е Юнайтед.
Все пак аз се надявам Билбао да продължи,защото много симпатизирам на този отбор,и мисля че в момента има страхотен млад отбор,със много добър треньор.Следващата година поне 2-3 от тия играчи няма да ги има.
Аз лично съм много доволен от мача .Все пак пропагандата за това къде се играе най-добрия футбол не може да победи самия футбол и се радвам че Билбао нагледно показаха това независимо какво ще се случи във втория мач.Юнайтед както и да победи ,никога не може да демонстрира такава игра.Просто манталитета и разбиранията за футбол са много различни.Дано по-разумните фенове на английския футбол разбират какво говоря,защото сега се говори ,а не тогава когато няма база за сравнение и Юнайтед или Чесли блъскат с КПР,УБА или Стоук.И все пак и двата стила си имат силни и слаби,красиви и грозни страни.Ето в за този футбол съм казвал че го предпочитам пред силовия английски,и точно за това съм казвал че всичко е въпрос на вкус.
Като цяло Юнайтед са голям отбор и не мисля че ще се предадат,въпреки че се надявам на обратното.
Лека вечер на всички.Дано да няма обидени.
Последна промяна от sl321 на 09 мар 2012 01:49, променено общо 2 пъти.
http://www.eridubet.com
Доста блогове с типстъри на едно място.

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 09 мар 2012 00:12

goalkeeper написа:Нищо, там ще ги размажем.

Билбао са сред най-силните домакини в Испания.Често Реал Мадрид и Барселона са си тръгвали с наведени глави.Отдавна не съм гледал отбора на Билбао,но ми прави впечатление,че все едно гледах днес Барселона срещу Манчестър Юнайтед.Коментаторите казаха че в Испания след Реал и Барса отбора на Атлетико владее най-много топката.Показаха прекрасен футбол.Мисля че ще бият Манчестър Юнайтед и във вторият мач.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Потребителски аватар
lrlazarov_19
Контакти:

Мнениеот lrlazarov_19 » 09 мар 2012 00:12

lastsentinel написа:
smoothc написа:Манчестър Юнайтед винаги се е славил като отбор,изграден от джентълмени! Играчите и цялото ръководство,са подготвили специална изненада за всички фенове и най-вече за нежната половина от феновете на Юнайтед,която обаче едва ли ще се хареса на тези от Атлетико Билбао ;)
Но както е известно от Юнайтед винаги са били великодушни и припомнят,че все пак Баските фенове се намират в "Театъра на мечтите",което им дава възможност да помечтаят,а нали мечтите са безплатни(би казал сър Алекс,намигвайки)...

[wrapimg=]http://eaxan.mobile9.com/download/media/210/devilgirl-_bbf74ejr.jpg[/wrapimg]

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Smoothc е един от най-интелигентните, сдържани и възпитани хора в този форум, само това ще ти кажа. Пък иначе си се смей колкото искаш ;)
[center]Then raise United's banner high,
Beneath it's shade we'll live and die...
So keep the faith and never fear,
We'll keep the Red Flag flying here...
[/center]

hrist0w
Контакти:

Мнениеот hrist0w » 09 мар 2012 00:13

Bill Shankly : "If you can't support us when we lose or draw, don't support us when we win." !!!!!!!!!!!!

Потребителски аватар
OldTrafford
Контакти:

Мнениеот OldTrafford » 09 мар 2012 00:13

sl321 написа:
OldTrafford написа:Третия гол беше гавра с футбола,е няма уважение за такива колкото и добре да са играли.Втория гол от безспорна засада,какво да говорим?
UNITED FOREVER!

И още първото полувреме имаше 100 % дузпа за Билбао ,след като Лоренте беше свален на земята след опит за късане на фланелката...

Същото положение и срещу Чичарито 2-рото.
[wrapimg=]http://media.tumblr.com/tumblr_mbpazivYe51qg42jl.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
clever_
Контакти:

Мнениеот clever_ » 09 мар 2012 00:15

Честито на феновете на баските,не на някви измисленяци избиващи комплекси.
Надиграха ни НО 2-та гола бяха евавка...
[wrapimg=]http://28.media.tumblr.com/tumblr_ltvtcznubR1r5tf4so1_500.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://25.media.tumblr.com/tumblr_lph31fvh071qg1df8o1_500.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
ebaef
Контакти:

Мнениеот ebaef » 09 мар 2012 00:18

UNITED FOREVER!

Кое му е гаврата бе хора..съдията свири фаул в полза на Атлетик....а научете правилника. А колкото до играта на Юнайтед,ами очакваше се първият испански отбор да ги разкрие,признавам си че им симпатизирам във висшата,но тази година карат само на късмет и великите стари муцуни...След като съра умишлено разби формата на Бербата,вобще не ми и пука вече. Останалото е само ггму..бел20ве... 30щпртг и прочее глорихътърски глупости...ае бъдете реалисти.
..

ivkoni_1
Контакти:

Мнениеот ivkoni_1 » 09 мар 2012 00:19

Атлетик Билбао си надигра Мначестър Юнайтед,и въпреки съмнителните голове повече заслужаваха победата.Като безпристрастен мога да кажа,че мача беше супер качествен,и може би ако излязат други футболисти за Юнайтед там,имат някакви шансове,но доста минимални.

П.П.
А сър Фергюсън му е време да ходи да си гледа кобилата да не се разболее пак.

Потребителски аватар
clever_
Контакти:

Мнениеот clever_ » 09 мар 2012 00:21

ebaef написа:
UNITED FOREVER!

Кое му е гаврата бе хора..съдията свири фаул в полза на Атлетик....а научете правилника. А колкото до играта на Юнайтед,ами очакваше се първият испански отбор да ги разкрие,признавам си че им симпатизирам във висшата,но тази година карат само на късмет и великите стари муцуни...След като съра умишлено разби формата на Бербата,вобще не ми и пука вече. Останалото е само ггму..бел20ве... 30щпртг и прочее глорихътърски глупости...ае бъдете реалисти.
..

Глорихънтър си ти драги, лесно е не ти харесва пътя и " mes que un club".Там ще се кефиш само на победи,това е футбола какво сте се разревали :?
[wrapimg=]http://28.media.tumblr.com/tumblr_ltvtcznubR1r5tf4so1_500.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://25.media.tumblr.com/tumblr_lph31fvh071qg1df8o1_500.jpg[/wrapimg]

Върни се в “Манчестър Ю”