daduradam написа:rhaegar написа:Теглете Ливърпул и правете дербито в ЛЕ.
Прати ми и числата от тотото на лично
Кажи някой мач за тая седмица...

Аз лично си мисля, че това ще е срещата, в която ще се реши съдбата на ЛВГ.

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
daduradam написа:rhaegar написа:Теглете Ливърпул и правете дербито в ЛЕ.
Прати ми и числата от тотото на лично
MASTER_COOL написа:Съдбата му вече е решена на 100 %. Просто си изкарва сезона и напуска ! Въпроса е колко голяма неустойка ще платим в зависимост дали ще сме или не в топ 4 !
diplomat написа:MuFc1878 написа:• Games will be played on 10 & 17 March
Liverpool v Manchester United #UELdraw
![]()
![]()
Късметчето на Луи беше до тук, но пък може да продължим да броим...стигнахме до 5
Dortmund v Tottenham
Тотнъм приключиха курса, но ще има поне един английски тим на 1/4 финалите.
[rimg]https://pbs.twimg.com/media/CcI-nBVVIAEnHSD.jpg[/rimg]
Точно обратното - Ван Гаал изтегли най-големите си абонати, като първия мач гостуваме на порутеното им докерско стадионче.0-1 като гости, 2-0 като домакини и Клоп ще си събира багажа рано-рано.
:mrgreen:Los Che написа:Цар Поп може да си снима извлечението от банковата сметка, нали печели 1000 пъти повече от нас нисшите.
KOPScousers написа:Е*ати оптимиста тоя. Чак ме кефи, само да не стане да се удавите на докерското стадионче, абонатче?
diplomat написа:KOPScousers написа:Е*ати оптимиста тоя. Чак ме кефи, само да не стане да се удавите на докерското стадионче, абонатче?
Шестата и седма поредна победа наближават - щом почне да мирише на насрани скаусъри, значи Ван Гаал яко ви го е набивал до момента.
:mrgreen:Los Che написа:Цар Поп може да си снима извлечението от банковата сметка, нали печели 1000 пъти повече от нас нисшите.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта