Всекидневна за Манчестър Юнайтед(Трансфери, Новини и т.н)

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

binevout
Контакти:

Re: Всекидневна за Манчестър Юнайтед(Трансфери, Новини и т.н

Мнениеот binevout » 02 ное 2015 18:22

Ами точно ... я се замислете колко играчи се затриха така с тая философия.
Депай - започна добре , атрактивен с настроение ... минаха се 3 4 мача и започна да спазва инструкции ... и умря!!Аз също съм за Мемфис , не за Ван Гаал.Просто последните мачове ме издразни по какъв начин се лигави и не може един пас да даде.
Марсиалката все още е жив ... ама колко ще е още , преди и той да потъне в мокрия пясък.
Ми Ди Мария - същата работа ... Рууни . ,ами Ерера.... направо ужас.
Сега кои следват ... Джеси и Перейра , единствените , които раздвижват играта когато са на терена , и колко време ще са така и те.Ами докато не почнат и те да спазват инструкции,щотооо като не ги спазват са с парцала на пейката , няма мърдане!
Срещу тези играчи имаме кои - Смолинг и Ашли които дръпнаха.Това е.
И няма и няма промяна, само приказва ли приказва , как и колко е трябвало да вкараме :x :x :evil: , кво ше вкарваш бе ти имаш 10 паса напред и 2 удара за цял мач , кое точно да вкараш!!!!???Ненормалник!!!
Ся с ЦСКА-то пак ше са ени мъки на Олда нямам думи направо!

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 02 ное 2015 18:33

Повече от ЯВНО и ЯСНО е , че тренера ни ЗАДУШАВА всичко креативно в този отбор ! Не случайно, всичките ни креативни играчи сдадоха багажа !
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 02 ное 2015 20:39

Така. Ван Гаал го разбрахме и вече няма какво ново да се каже.
Сега намушка следва Райън Гигс. Защо? Защото той е единственият човек(от спортно-техническа гледна точка), който може да стопира този хаос.
Той е асистент за пред хората иначе...замислете се! Има всички ресурси(гръб) и най-вече влияние, за да вкара нещата в ред.
Учудващото е само, защо още търпи тази помия и гавра с типичните британски устои на Манчестър Юнайтед!?
За мен лично в атакуващ план Ван Гаал е тотално изчерпан откъм идеи. Един път, два пъти, три пъти, но моля ви, това вече продължава повече от година. Имаше няколко проблясъка и дотам.
И точно поради тази причина казвам, че е ред на Райън Гигс да активизира функцията офанзива, мотивация и нападателна игра(чрез своите идеи и най-вече опита, който е получил през годините от сър Алекс).
Твърдо недопускам, че Ван Гаал би неглежирал или отхвърлил с лека ръка(съобразил), ако Гигс има някаква идея по даден въпрос.
И като гледам какво се случва толкова време с офанзивата си мисля:Или Гигс мълчи като риба или идеите са му толкова безумни, че просто не вършат никаква работа(ние няма как да знаем в кой мач или мачове Гигс е бил човекът, който е дал някаква идея/тактика конкретно за офанзивата).
Второто със сигурност е прозвучало тъпо и най-вече неуважително, но на практика това са 2-та възможни варианта!
Тази импотетност(буквално) в нападение...сори, но НЕ е нито от вчера, нито от днес.
Слепи ли са, безумни ли са, какви са?
Ако пък на Гигс случайно не му прави впечатление всичко негативно и отвратително в играта ни, то...пикая му на Райън Гигса!
Представете си Кийно да беше асистент? Сигурно вече нямаше да е такъв, но едно нещо щеше да е сигурно:
След 0-4 от МК Донс щеше да има публичен скандал, а вече след онова 3-5 от Лестър...брулене на папки в главата и няколко листа в дебелия му гъз.

Потребителски аватар
Rofles
Контакти:

Мнениеот Rofles » 02 ное 2015 23:24

Трябва някаква промяна, много са зле нещата. Доста играчи не могат да покажат какво могат заради пустата й философия..
Изображение[/center]

binevout
Контакти:

Мнениеот binevout » 02 ное 2015 23:43

Аз също не вярвам , че Ван Гаал би отхвърлил предложение\идея на Гигс.Напротив!
Ван Гаал знае защо е при нас , и знае за колко време ,има точно определени задачи.Веднъж каза че неговият наследник ще е именно Гигс.
Дали пък сега в момента не гледаме "философията" на Гигс?
Като се има в предвид че много от нещата които се случиха\случват в Ман Юнайтед , не се връзват някак си с образа който имаше Ван Гаал...

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 03 ное 2015 00:02

Jackxxx написа:Аз лично предпочитам Моуриньо да го виждам на Олд Трафорд единствено и само как си тръгва с напълнена кошница.

Нормално е да искаш да видиш нещо, което до сега не си виждал. :mrgreen:

09.03.2004 Man.Utd 1:1 Porto CL
26.01.2005 Man.Utd 1:2 Chelsea COC
10.05.2005 Man.Utd 1:3 Chelsea PL
06.11.2005 Man.Utd 1:0 Chelsea PL
26.11.2006 Man.Utd 1:1 Chelsea PL
11.03.2009 Man.Utd 2:0 Inter CL
05.03.2013 Man.Utd 1:2 Real Madrid CL
26.08.2013 Man.Utd 0:0 Chelsea PL
26.10.2014 Man.Utd 0:0 Chelsea PL

Иначе, аз също мислех, че ще наследи САФ, но сега да дойде при вас, мисля че е невъзможно. Поне не и директно от Челси.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
Rofles
Контакти:

Мнениеот Rofles » 03 ное 2015 00:18

Гигс не трябва веднага да се хвърля в дълбокото! Ще бъде зле и за него и за клуба!
Изображение[/center]

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 03 ное 2015 07:28

#mufc have initiated talks with Riyad Mahrez's entourage. PSG also interested [france football]

Много спекулации за офанзивни играчи, които ще купуваме през зимата - Мане и Чалханоглу са другите :?

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 03 ное 2015 08:19

Хаха, тия да не са луди ! Идват и тръгват надолу, а дъно няма :arrow: :oops:
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]

Потребителски аватар
Jackxxx
Контакти:

Мнениеот Jackxxx » 03 ное 2015 08:52

Гигс като асистент - според мен на Гигс хич не му харесва това, което вижда, да не говорим, че дори когато бием, не го виждаме да се радва особено. Според мен ЛВГ хич не му влияе добре и той се чувства задушен. Никой не може да каже, какво се случва точно между него и ЛВГ и дали се приемат идеите му или се отхвърлят. За мен лично съвсем ясно се видя след гола на Мата срещу Ливърпул, когато ЛВГ плесна шамар на Гигс. С това ЛВГ му казваше "Видя ли, аз ти казах", а Гигс хич не изглеждаше уверен в това, което му е "казал" ЛВГ.

Гигс като мениджър - никой не може да каже как ще се представи ако започне кариерата си като мениджър директно от Манчестър Юнайтед. Огромното напрежение, може да му подейства като катализатор за много добра и успешна мениджърска кариера, но има огромна вероятност да го съсипе и да му подейства доста деструктивно. Като човек от който не сме виждали нищо като треньор, много фенове ще искат да му бият шута ако например започнем сезона както започнаха Челси този сезон. Според мен Гигс трябва да се пробва първо самостоятелно някъде 2-3 сезона и тогава може да поеме сам Манчестър Юнайтед.
[center]The team that gets me excited is Manchester United!
Manchester United - Once in a lifetime[/center]

Върни се в “Манчестър Ю”