Много е рано да се говори за такива неща... но според мен това момче го очаква бляскава кариера!
Всекидневна за Манчестър Юнайтед(Трансфери, Новини и т.н)
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Всекидневна за Манчестър Юнайтед(Трансфери, Новини и т.н
Anthony Martial has now directly been a part of 8 goals in his first 9 games for Manchester United.
Много е рано да се говори за такива неща... но според мен това момче го очаква бляскава кариера!
Klzrdz написа:Anthony Martial has now directly been a part of 8 goals in his first 9 games for Manchester United.
Само дано има късмет да се опази от контузии
Леевски, оле
boabbb написа:Klzrdz написа:Anthony Martial has now directly been a part of 8 goals in his first 9 games for Manchester United.
Само дано има късмет да се опази от контузииЩото напоследък доста балтии се раздават ...
И ти си прав... ама дай да не споменаваме контузии, че когато видях как Коулман му влезе ми стана лошо...
- Middlesbrough
- Контакти:
Тонката ми каза аз да пусна темата за Мики маус къп 

Офтопик:
Как можахме да изпуснем педрОооОоООо, какъв уникален каталунски циганин, пардон играч.
[/center]-
AnalBreaker
- Контакти:
Rofles написа:Как можахме да изпуснем педрОооОоООо, какъв уникален каталунски циганин, пардон играч.
Ужас ти казвам - грехота. Ония дето ми спореха колко велик играч бил Педрито, ей сега да се явят в изповедалнята и да искат прошка.
Един ИСТИНСКИ българин !
Офтопик:
Надявам се на Садио Мане още през зимата. Луи не спира да говори, че му липсва скорост и агресия в атака - 30/40 млн, колкото е нужно. Само с Бог Рууни няма да изкараме сезона!
- old_traff
- Контакти:
MuFc1878 написа:Надявам се на Садио Мане още през зимата. Луи не спира да говори, че му липсва скорост и агресия в атака - 30/40 млн, колкото е нужно. Само с Бог Рууни няма да изкараме сезона!
Сам беше признал, че няма достатъчно играчи, така че почти сигурно ще вземем атакуващ футболист през зимата.
Не мисля, че Мане трябва да изяжда нечие място, трябва ни далеч по-класен играч. Трябва ни утвърден футболист, който веднага да се впише в отбора. Трябва Рууни да седне на пейката за сметка на този нов футболист !
[/center]- MASTER_COOL
- Контакти:
Вальо ясно е, че ни трябва КЛАСЕН атакуващ футболист и че Мане не е търсеният такъв ! НО за зимата опциите са сведени до абсолютният минимум ! Нито Барса, нито Байерн ще се разделят с звездите си ! А и няма да може да го използваме в ШЛ , ако продължим в следващата фаза.
Мане е перфектната зимна покупка ! Ще ни е от полза със сигурност и ще можем да го картотекираме за ЕКТ !
Мане е перфектната зимна покупка ! Ще ни е от полза със сигурност и ще можем да го картотекираме за ЕКТ !
Важното е да излезеш с чест !