Всекидневна за Манчестър Юнайтед(Трансфери, Новини и т.н)

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
soad
Контакти:

Re: Всекидневна за Манчестър Юнайтед(Трансфери, Новини и т.н

Мнениеот soad » 28 сеп 2015 18:15

CECO_1981 написа:Определено мача Арсенал-Манчестър Юнайтед е дерби с голям заряд.От тук натакък,ще се види на каде сме се запътили.Аз,ще съм по-скромен в моята прогноза 1:2.

Все така скромни да сме в прогнозите за такива мачове! :mrgreen:

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 30 сеп 2015 00:05

Олимпиакос шокираха Арсенал, което навярно ще им се отрази и върху нагласата срещу нас.
От началото на сезона те са на приливи и отливи, което означава, че ако успеем да си организираме правилно играта и приложим адекватно моментът на блицкрига, мисля че едва ли ще имаме особени проблеми най-малкото за точката.
Надъхвацията трябва да започне още утре срещу германските вълци :)

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 30 сеп 2015 00:40

Ако си изиграем правилно картите, мисля че можем да повторим похода на Ювентус от 2014-2015.
Питайте който искате и всеки ще ви каже, че точно Манчестър Юнайтед са в ролята на енигматичния отбор в Шампионската лига.
Челси, Борусия, Атлетико, Ювентус - типични енигми, които никой не слагаше в сметките първоначално, но те дадоха страхотен пример, че 50% от класирането напред, зависи от духа и себераздаването.
Сега е моментът да отправим ясно послание към конкуренцията!
Не знам как ще прозвучи, но във всички турнири сме в категорията на т.нар скрит фаворит.
Просто е нужно адекватно управление на състава, ротации и вече зимата дори може да се мисли и за 1-2 трансфера, чрез които едновременно да поддържаме широчината, но и конкурентоспособността.
На първо четене е важно да видим как ще преминем през следващите 4 ключови изпитания, защото именно те ще бъдат първичния лакмус за устойчивостта и психологическата нагласа в отбора.
Жокери трябват, майка, защото само с Марсиал, Рууни и Мемфис...до един момент ще се получат нещата, но след това идва трудната работа.
Фелайни, Мата и Ерера + Ашли са т.нар бекъп, но трябва да се мисли за нещо иновативно, което да акостира през Януари(по подобие на Мата през 2014). Включи се като по учебник испанецът. Е, такова нещо ни трябва и през Януари!
От ЛЕ играчи можеха ли да играят в ШЛ...как бяха там процедурите?

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 30 сеп 2015 10:13

Не летете високо, че оттам падането боли ;)

Карайте го спокойно, завръщате се след пауза в ШЛ, цел трябва ви е 1/4 финал, а не както някои тук се размечтаха вече за финали :roll:

Може да преизпълните целта си, но след 1 мач и загуба в ШЛ да се наричаш скрит фаворит :? :? :?
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 30 сеп 2015 10:24

При мен няма такъв оптимизъм ! Здраво стъпил съм на земята и преценявам реално качествата на отбора.
Според мен във Висшата Лига максимума в момента ни е второ място ! Дано бъркам.
А относно ШЛ : смешно е да се говори в момента, че английски тим е фаворит за каквото и да е там !
Видно е вече, че английското първенство е зациклило сериозно !
Бундеслига, Примера и Серия А превъзхождат категорично в момента Английската Висша Лига !
Та дори Монако и ПСЖ си газят "нашите" грандове ! За какви финали и "скрити" фаворити, може да си говорим ??? :oops:

Спешна реформа е нужна !
Последна промяна от MASTER_COOL на 30 сеп 2015 10:37, променено общо 1 път.
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 30 сеп 2015 10:27

MASTER_COOL написа:Спешна реформа е нужна !

Нямаш проблеми - 5 млрд от Скай за Висшата лига :lol: :oops: Очаквам скоро да има среща между ФА и клубовете, на която да решат, че няма да участват в ШЛ и ЛЕ. От километри се вижда, че им е адски досадно.

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 30 сеп 2015 10:30

MuFc1878 написа:
MASTER_COOL написа:Спешна реформа е нужна !

Нямаш проблеми - 5 млрд от Скай за Висшата лига :lol: :oops: Очаквам скоро да има среща между ФА и клубовете, на която да решат, че няма да участват в ШЛ и ЛЕ. От километри се вижда, че им е адски досадно.

Варианта е Платини да вдига многократно парите в ШЛ и тва е...не финалиста да взима по-малко от спечелилия промоция от ЧШ :lol: :mrgreen:
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 30 сеп 2015 10:32

JackPackage написа:Варианта е Платини да вдига многократно парите в ШЛ и тва е...не финалиста да взима по-малко от спечелилия промоция от ЧШ :lol: :mrgreen:

Съндърланд дето са на последно място без победа правят селекция за по 30/40 млн паунда. За какво говорим :lol: :mrgreen: Като обърнем в евро те Барса, взимайки купата миналия сезон, получиха толкова.

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 30 сеп 2015 10:36

Еми да си играят само във Висшата Лига и официално да се откажат от ЕКТ ! Няма смисъл да се излагат така ГРОЗНО ! Срамно е :oops:
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]

Върни се в “Манчестър Ю”