Eric_Cantona написа:
Кой ли е това?
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Eric_Cantona написа:
Eric_Cantona написа:MapTo_D написа:Браво, заложихме на супер дефанзивна тактика и общо взето сработи. Да сипризная бях от песимистите, даже май прогнозирах 1:3Голът на Видич беше от топ ниво, топката да дойде зад теб и ти да я насочиш с такава точност и сила си е чиста проба майсторлък. Фелата мисле, че беше най~голямата дупка в отбора. До гола на Байерн Видич и Рио бяха много стабилни, а след като видвх състава това ми беше голямото притеснение. Лошито е, че сме задължени да вкарваме гол в Мюнхен, което знчк, че ще атакуваме повече и тогава може да гризнем дръвцето. След 8 дни се надявам болшинството от хората тук да са във възторг, а хейтърите да барат моравия и да плачат в ъгъла!!!
![]()
2-рият мач искам да видя Флетчър на мястото на Фелайни.
smoothc написа:Къде сте бе,Баварци!? Не ви чувам
[/center]Rofles написа:smoothc написа:Къде сте бе,Баварци!? Не ви чувам
Нищо не е станало .. Нито сме ги надиграли, нито сме ги били ! Къде са дяволите и къде баварците ще се разбере след втория мач : ).
MuFc1878 написа:Eric_Cantona написа:MapTo_D написа:Браво, заложихме на супер дефанзивна тактика и общо взето сработи. Да сипризная бях от песимистите, даже май прогнозирах 1:3Голът на Видич беше от топ ниво, топката да дойде зад теб и ти да я насочиш с такава точност и сила си е чиста проба майсторлък. Фелата мисле, че беше най~голямата дупка в отбора. До гола на Байерн Видич и Рио бяха много стабилни, а след като видвх състава това ми беше голямото притеснение. Лошито е, че сме задължени да вкарваме гол в Мюнхен, което знчк, че ще атакуваме повече и тогава може да гризнем дръвцето. След 8 дни се надявам болшинството от хората тук да са във възторг, а хейтърите да барат моравия и да плачат в ъгъла!!!
![]()
2-рият мач искам да видя Флетчър на мястото на Фелайни.
Флетч, Карик също и ШинджиБих заложил и на Янузай. Защитата на Байерн въобще не ми изглежда сигурна! При центрирания бързо дават фира, а и май не се научиха с тия корнери
[/offtopic]
[/offtopic]nike написа:Байерн не са кой знае какво.Доста безидейни срещу затворен противник,ако не са Робен и Рибери да измислят нещо.Липсата на конкуренция в Германия може да им изиграе лоша шега в Европа.
[/offtopic]MuFc1878 написа:Rofles написа:smoothc написа:Къде сте бе,Баварци!? Не ви чувам
Нищо не е станало .. Нито сме ги надиграли, нито сме ги били ! Къде са дяволите и къде баварците ще се разбере след втория мач : ).
Ако отпаднем, може ли да не сипваш огън и жупел по Мойс? Шампионска лига е скапан турнир, който се решава от едно положение.
[/center]smoothc написа:Къде сте бе,Баварци!? Не ви чувам

Потребители, разглеждащи този форум: Scholesy93 и 1 гост