ШЛ | 1/4 финал | Манчестър Юнайтед - Байерн Мюнхен

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши първият 1/4 финал?

Анкетата завърши на 01 апр 2014 18:26

Победа за Манчестър Юнайтед
18
24%
Равенство
3
4%
Победа за Байерн Мюнхен
54
72%

Общо гласове: 75

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Re: ШЛ | 1/4 финал | Манчестър Юнайтед - Байерн Мюнхен

Мнениеот RedeviL » 02 апр 2014 00:06

Eric_Cantona написа:Изображение

Кой ли е това? :mrgreen: Хубава прическа има! :lol: И аз се чудя що не може да даде един пас и да скочи за топката, пък то какво било - косата/листата му пречели.. :mrgreen:
Последна промяна от RedeviL на 02 апр 2014 00:07, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 02 апр 2014 00:06

Eric_Cantona написа:
MapTo_D написа:Браво, заложихме на супер дефанзивна тактика и общо взето сработи. Да сипризная бях от песимистите, даже май прогнозирах 1:3 :oops: Голът на Видич беше от топ ниво, топката да дойде зад теб и ти да я насочиш с такава точност и сила си е чиста проба майсторлък. Фелата мисле, че беше най~голямата дупка в отбора. До гола на Байерн Видич и Рио бяха много стабилни, а след като видвх състава това ми беше голямото притеснение. Лошито е, че сме задължени да вкарваме гол в Мюнхен, което знчк, че ще атакуваме повече и тогава може да гризнем дръвцето. След 8 дни се надявам болшинството от хората тук да са във възторг, а хейтърите да барат моравия и да плачат в ъгъла!!! :) :)

2-рият мач искам да видя Флетчър на мястото на Фелайни.

Флетч, Карик също и Шинджи :) Бих заложил и на Янузай. Защитата на Байерн въобще не ми изглежда сигурна! При центрирания бързо дават фира, а и май не се научиха с тия корнери :oops:

nike
Контакти:

Мнениеот nike » 02 апр 2014 00:07

Този път тактиката на Мойс беше правилна.Ако беше избрал да напада и да се надиграва с Байерн щеше да е катастрофа.Само първото полувреме ми дойде прекалено дефанзивно.Браво на момчетата иначе.Измъкнаха не лош резултат.Не ми се преживяваше още едно унижение на Олд Трафорд.А Мойс лятото трябва сериозно да развърти метлата и да вземе качествени играчи и наче няма да стане.Специално в този мач Фелайни беше ужасно слаб,и не само в този де,а гохаресвах в Евертън и исках да дойде при нас.На Кагава трябва да му се дава повече шанс,може би трябваше да играе отначало.Все пак има успешен опит срещу Байерн.Жалко,че на Мойс не му стигна смелост да вкара Янузай вместо Йънг.Успех на реванша и дано се представим достойно.Байерн не са кой знае какво.Доста безидейни срещу затворен противник,ако не са Робен и Рибери да измислят нещо.Липсата на конкуренция в Германия може да им изиграе лоша шега в Европа.

Потребителски аватар
Rofles
Контакти:

Мнениеот Rofles » 02 апр 2014 00:07

smoothc написа:Къде сте бе,Баварци!? Не ви чувам ;)

Нищо не е станало .. Нито сме ги надиграли, нито сме ги били ! Къде са дяволите и къде баварците ще се разбере след втория мач : ).
Изображение[/center]

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 02 апр 2014 00:09

Rofles написа:

Нищо не е станало .. Нито сме ги надиграли, нито сме ги били ! Къде са дяволите и къде баварците ще се разбере след втория мач : ).

Ако отпаднем, може ли да не сипваш огън и жупел по Мойс? Шампионска лига е скапан турнир, който се решава от едно положение.

Потребителски аватар
Eric_Cantona
Контакти:

Мнениеот Eric_Cantona » 02 апр 2014 00:09

MuFc1878 написа:
Eric_Cantona написа:
MapTo_D написа:Браво, заложихме на супер дефанзивна тактика и общо взето сработи. Да сипризная бях от песимистите, даже май прогнозирах 1:3 :oops: Голът на Видич беше от топ ниво, топката да дойде зад теб и ти да я насочиш с такава точност и сила си е чиста проба майсторлък. Фелата мисле, че беше най~голямата дупка в отбора. До гола на Байерн Видич и Рио бяха много стабилни, а след като видвх състава това ми беше голямото притеснение. Лошито е, че сме задължени да вкарваме гол в Мюнхен, което знчк, че ще атакуваме повече и тогава може да гризнем дръвцето. След 8 дни се надявам болшинството от хората тук да са във възторг, а хейтърите да барат моравия и да плачат в ъгъла!!! :) :)

2-рият мач искам да видя Флетчър на мястото на Фелайни.

Флетч, Карик също и Шинджи :) Бих заложил и на Янузай. Защитата на Байерн въобще не ми изглежда сигурна! При центрирания бързо дават фира, а и май не се научиха с тия корнери :oops:

Янузай не е толкова ефективен в дефанзивен план точно заради това се залага на Валенсия.
[offtopic][/offtopic]
[offtopic][/offtopic]

На линия
Потребителски аватар
bubka
Контакти:

Мнениеот bubka » 02 апр 2014 00:10

nike написа:Байерн не са кой знае какво.Доста безидейни срещу затворен противник,ако не са Робен и Рибери да измислят нещо.Липсата на конкуренция в Германия може да им изиграе лоша шега в Европа.

В общи линии тактиката на Барселона, приложена при отбор и в първенство, където този стил на игра няма място. Още веднъж- Гуардиола вън. :!: :!:
[offtopic][/offtopic]

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 02 апр 2014 00:11

Ба ако ги праснем с два корнера в Мюних - няма да е зле! :mrgreen:

Потребителски аватар
Rofles
Контакти:

Мнениеот Rofles » 02 апр 2014 00:13

MuFc1878 написа:
Rofles написа:

Ако отпаднем, може ли да не сипваш огън и жупел по Мойс? Шампионска лига е скапан турнир, който се решава от едно положение.

Да ама нашия сезон не е само ШЛ, а в тоя турнир претенции нямам. Мойс си остава слаб и изключително непостоянен треньор ;) Не знам защо отправяш тая "молба" специално към мен, но няма значение : )
Изображение[/center]

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 02 апр 2014 00:14

Ако аз минавам за баварец, тук съм.

Върни се в “Манчестър Ю”