Норич - Манчестър Юнайтед

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Re: Норич - Манчестър Юнайтед

Мнениеот smoothc » 18 ное 2012 00:43

Принципно е прав,но нека да продължим да ги пускаме докато не станат на по 60 години,защото са легенди.

Това изречение показва ясно и точно,твоята същност,твоето отношение към Манчестър Юнайтед,оношението ти към историята на отбора..
Аз лично съм потресен и искрено съжалявам,че хора с такова мислене-без капка морал и уважение,са "фенове" на Манчестър Юнайтед :oops:

Потребителски аватар
sMotLiO
Контакти:

Мнениеот sMotLiO » 18 ное 2012 00:51

smoothc написа:
Принципно е прав,но нека да продължим да ги пускаме докато не станат на по 60 години,защото са легенди.

Това изречение показва ясно и точно,твоята същност,твоето отношение към Манчестър Юнайтед,оношението ти към историята на отбора..
Аз лично съм потресен и искрено съжалявам,че хора с такова мислене-без капка морал и уважение,са "фенове" на Манчестър Юнайтед :oops:

Само най-несигурните "фенове" повдигат този въпрос към останалите. Уважение,морал...какво знаеш ти въобще за тези думи,момченце? Опитваш се да ми се правиш на духовнo извисен? Над нещата ли си? Вероято си прекалено умен за мен и всички останали? Такива като теб,които са водени от пристрастията си,никога не биха могли да дадат правилна и реална оценка.
Последна промяна от sMotLiO на 18 ное 2012 00:51, променено общо 1 път.
You run fast? Ill run 10 paces faster. You jump high? Ill jump 3 inches higher. You train hard? Ill train 5 times harder

Потребителски аватар
DmG
Контакти:

Мнениеот DmG » 18 ное 2012 00:51

sMotLiO написа:Проблема е там,че в случая не говорим за допускането на една грешка от страна на Сър Алекс в даден мач. Той продължава да допуска едни и същи грешки години наред. Никой здраво стъпил на земята мениджър не би играл в по-сериозен двубой от домакинство на Уигън хора като Гигс и Скоулс в центъра на халфовата линия,защото е пълно самоубийство.

боже , боже ..... Прочети го бавно !!!!
Първо има си треньор ! Той следи играчите , той им знае качествата , той решава . И то не нов или слаб треньор , а може би НАЙ-ДОКАЗАНИЯ !!!!
Второ , има контузии , има играчи , които не оправдават доверието , има доста неща по състава , които не зависят от САФ
Трето , има борд , който управлява МЮ и те не обичат да дават пари . Изплаща се дълг , който не е натрупан със купуването на всички искани играчи от САФ .
Четвърто , самия факт , че отчиташ постигнатото от другите отбори , от това че работят здраво и печелят точки от нас или ни затрудняват . Показва колко си ограничен .

И какво правиш ти , мрънкаш , критикуваш , правиш се на разбирач , но едва ли си стъпвал на терен , пък да не говорим да ръковоти някакъв отбор .
Побеждаващ , губещ това е МЮ. Добър , лош това е САФ . Слаби или във форма това са Скоулс и Гигс .
Някои винаги ще стискат палци на отбора си , други ще уволняват , ще разбират от всичко и ще се надяват накрая да са прави .

Потребителски аватар
sMotLiO
Контакти:

Мнениеот sMotLiO » 18 ное 2012 00:58

DmG написа:
sMotLiO написа:Проблема е там,че в случая не говорим за допускането на една грешка от страна на Сър Алекс в даден мач. Той продължава да допуска едни и същи грешки години наред. Никой здраво стъпил на земята мениджър не би играл в по-сериозен двубой от домакинство на Уигън хора като Гигс и Скоулс в центъра на халфовата линия,защото е пълно самоубийство.

боже , боже ..... Прочети го бавно !!!!
Първо има си треньор ! Той следи играчите , той им знае качествата , той решава . И то не нов или слаб треньор , а може би НАЙ-ДОКАЗАНИЯ !!!!
Второ , има контузии , има играчи , които не оправдават доверието , има доста неща по състава , които не зависят от САФ
Трето , има борд , който управлява МЮ и те не обичат да дават пари . Изплаща се дълг , който не е натрупан със купуването на всички искани играчи от САФ .
Четвърто , самия факт , че отчиташ постигнатото от другите отбори , от това че работят здраво и печелят точки от нас или ни затрудняват . Показва колко си ограничен .

И какво правиш ти , мрънкаш , критикуваш , правиш се на разбирач , но едва ли си стъпвал на терен , пък да не говорим да ръковоти някакъв отбор .
Побеждаващ , губещ това е МЮ. Добър , лош това е САФ . Слаби или във форма това са Скоулс и Гигс .
Някои винаги ще стискат палци на отбора си , други ще уволняват , ще разбират от всичко и ще се надяват накрая да са прави .

1) Разбира се,че треньора си решава. И с мачове като днешния треньора си поема вината за грешките
2) Сър Алекс има предостатъчно играчи било то с контузиите или не, за да не пуска хора на по 38(39 след 10 дена) години в центъра
3) Не говори за неща,които не разбираш
4) Тук разбрах само,че си ограничен

Това което правя аз е,че си давам мнението като един загрижен привърженик. Не тръгвай да ми говориш за стъпване на терен като всеки втори интернет сопол,ако обичаш.

В общи линии много текст за нищо,но може би с времето ще поумнееш.
You run fast? Ill run 10 paces faster. You jump high? Ill jump 3 inches higher. You train hard? Ill train 5 times harder

Xanko
Контакти:

Мнениеот Xanko » 18 ное 2012 01:04

Истината е, че футбола си иска халфове, но поради меко казано странната трансферна политика на САФ последните 3-4 години в отбора на тези постове има само плява и велики ветерани от края на миналия и първите 5-6 години на този век. И не почвайте с опровданието, че няма пари, защото плеядата недоказани футболистчета като Бебе, Обертан, Маме Диуф, Ляич и други някои които минаха и не останаха забелязани струват доста парички и с тях можеха спокойно да се привлекат доказани играчи като Снайдер примерно т.е май проблема е в ината на САФ.

Потребителски аватар
sMotLiO
Контакти:

Мнениеот sMotLiO » 18 ное 2012 01:48

И в този мач на показ бе систематичното повтаряне на грешки от Сър-а - да пуснеш Гигс или Скоулс в халфова линия от двама. Гигс не трябва да започва като титуляр,а какво остава за халфова линия от 2-ма!

Карик с поредното трагично представяне. Той очевидно се опитва да надгражда слабата си игра във всеки следващ мач с още по-слаба. В същия момент Сър Алекс продължава да го пуска като титуляр. Скоулс влиза като смяна за да раздвижи мъртвата ни халфова линия. Скоулс влиза да раздвижва,който не може да се движи.

Кое от кое по-прекрасни решения. И все пак нека не си казваме истината,защото ще излезем като неблагодарни хейтъри :lol: A един от партия написа колко сте прозрачни,като имаше предвид мен и останалите трезвомислещи :mrgreen: Голямо веселие! :lol:

Потребителски аватар
Giggs
Контакти:

Мнениеот Giggs » 18 ное 2012 10:06

:shock: :lol:
Ника ти те олицетворява,дебил такъв.Сигурно си станал фен на отбора в най-силните му години нали? :lol:
[wrapimg=]http://25.media.tumblr.com/5da55d4c74937239e1815a1e7c4e803e/tumblr_mep3leVMSY1qiqjvto2_500.gif[/wrapimg]
[offtopic][wrapimg=]http://25.media.tumblr.com/a00cbada014a5ae7619debfba8b90a6b/tumblr_mfi1cp9yxK1qk1fueo1_500.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
sMotLiO
Контакти:

Мнениеот sMotLiO » 18 ное 2012 10:54

Giggs написа::shock: :lol:
Ника ти те олицетворява,дебил такъв.Сигурно си станал фен на отбора в най-силните му години нали? :lol:

Аз поне имам достатъчо креативност в себе си, за да си измисля собствен ник и не прибягнах до копирането на някое известно име в жалък опит да изглеждам готин и интересен :lol: Eдно от най-смешните неща в интернет днешно време са плюнките като теб,които се опитват да се изкарват като по-големи фенове от останалите :lol:

И мисля,че е повече от очевидно кой е фен на трофеите и кой е фен на добрата игра . Лайнарите като теб,които се водят по точките на отбора са доволни без значение,че отбора е изнесал един силен мач за целия сезон. Хората като мен,които живеят с отворени очи няма как да са доволни на жалките представяния,които предоставя отбора.

Айде сега ходи на майка си в путката,защото за пореден път те засрамих :lol:

Потребителски аватар
GGMU4L
Контакти:

Мнениеот GGMU4L » 18 ное 2012 13:41

sMotLiO написа:И в този мач на показ бе систематичното повтаряне на грешки от Сър-а - да пуснеш Гигс или Скоулс в халфова линия от двама. Гигс не трябва да започва като титуляр,а какво остава за халфова линия от 2-ма!

Карик с поредното трагично представяне. Той очевидно се опитва да надгражда слабата си игра във всеки следващ мач с още по-слаба. В същия момент Сър Алекс продължава да го пуска като титуляр. Скоулс влиза като смяна за да раздвижи мъртвата ни халфова линия. Скоулс влиза да раздвижва,който не може да се движи.

Кое от кое по-прекрасни решения. И все пак нека не си казваме истината,защото ще излезем като неблагодарни хейтъри :lol: A един от партия написа колко сте прозрачни,като имаше предвид мен и останалите трезвомислещи :mrgreen: Голямо веселие! :lol:

А какво, искаш да тръгне, като Венгер - целият отбор от по 17 до 26 годишни? Да ама САФ не е вчерашен. Трябва и малко опит в отбора. А относно диагоналните пасове на Скоулс - ако тях ги нямаше, щяхме да губим с по 2-0.
You are my Solskjaer,
My Ole Solskjaer,
You make me happy,
When skies are grey.
Oh Alan Shearer,
Was f*cking dearer,
So please don't take my Solskjaer away.

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 18 ное 2012 14:16

Слаба игра... заслужена загуба. Трагикомична защита, безидейно нападение. Отново губим центъра....
Вместо да сме на 6 точки пред чукчите... вече изоставаме от дюнерите :?

Върни се в “Манчестър Ю”