Манчестър Юнайтед - Тотнъм | Събота, 29.09.2012 | 19:30

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
rakiQ
Контакти:

Re: Манчестър Юнайтед - Тотнъм | Събота, 29.09.2012 | 19:30

Мнениеот rakiQ » 29 сеп 2012 22:08

tevez написа:Сега видях головете от мача...
Мама мия, какъв разграден двор :?
При първият гол 4 футболисти не могат да спрат ЕДИН Защитник! :?
А Бейл точно през центъра на защита си минава като на поход през Рио, който просто изглежда смешно в тази ситуация.
Трябват някакви мерки.И то веднага :(

Рио изглеждаше плачевно и при първата,и при втората ситуация.Нани покри по ужасяващ начин Рафаел при първия гол, но пък къде беше бразилеца отново? Пак ли се вживяваше в ролята на нападател? :)

Офтопик:

Офтопик:

Офтопик:

Потребителски аватар
Tobacco
Контакти:

Мнениеот Tobacco » 29 сеп 2012 22:15

Защитата от началото на сезона е като разграден двор-факт. Един път отсъства Рио,другия път отсъства Вида,но дали сега не е момента да се започне налагането на юношите които се представиха добре срещу Нюкасъл? :roll:
Офтопик:

Офтопик:

Потребителски аватар
Edwin
Контакти:

Мнениеот Edwin » 29 сеп 2012 22:39

Tobacco написа:Защитата от началото на сезона е като разграден двор-факт. Един път отсъства Рио,другия път отсъства Вида,но дали сега не е момента да се започне налагането на юношите които се представиха добре срещу Нюкасъл? :roll:

Майкъл Кийн и Уутън определено имат шанс да отнемат титулярното място на Евънс,въпрос на време е.Разбира се ако им се дава шанс, и не бъдат изпратени под наем в някой отбор(което от една страна също е добро решение).

Потребителски аватар
psychopath
Контакти:

Мнениеот psychopath » 29 сеп 2012 22:52

momchil написа:Според мен много зависи от представянето до зимата. Рио и Видич бяха страхотна двойка преди 1-2 сезона,но контузиите и на двамата направо ги съсипаха,да не говорим че нямат сериозен мач рамо до рамо от финала за ШЛ.Да се възстанови Видич,пък тогава ще му мислим.Да не забравяме че притежаваме един от най-големите английски таланти Фил Джоунс,който също можем да използваме като защитник,но и там проблеми с контузия...

Когато Смолинг се завърне,задължително трябва да играе на мястото на Рафаел.Не може всеки път крилата,Рио или някои от халфовете да му покрива зоната.Не може да рискуваме с него,само защото се справя добре в атака.

Потребителски аватар
White Fang
Контакти:

Мнениеот White Fang » 30 сеп 2012 01:01

Тотнъм ни се изсмяха насред Олд Трафорд. Съра вече е почнала да го пере сачмата. Защо не иска да разбере, че със Скоулс и Гигс няма да става вече? Защо не иска да разбере, че въгнена Нани вече трябва да тренира с В отбора? Защо, по дяволите, имаме най-некадърната защита в цялата Висша Лига? Линдегаард нямаше вина точно при вторият и първият гол. Рио му е време да окачва бутонките. Евра отново беше дупка. На тоя човек никой ли не му обяснява функциите?? Кагава линееше, имаше някои изяви, но това не е Борусия Дортмунд. Това е Манчестър Юнайтед, синко и ако искаш да си тук, ще си скъсаш гъза от бягане, ако трябва. Съра тотално е изперкал. След изказването му, че Рууни не е твърд титуляр, бях потресен. Кой ще пуснеш бе, съре? Чикчирито ли или Уелмек? Тия двамата са по-зле от мен и един авер в 3:00 сутринта на Нова година. Юнайтед се нуждае от нова защита, опорен халф, халф-"разпределител" т.е плеймейкър и дефанзивни халфове. Ако не иска трансфери, проблемът пак е решен. Защо се бъхтят тия хлапета в школата? За красота ли?
ВЪН МУТРИТЕ ОТ БЪЛГАРСКИЯТ ФУТБОЛ! НА БЕСИЛОТО БАТКОФ,ТОНЬО,ПЕРУКОВ,СЪБЕФ И ДРАЖЕВ!

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 30 сеп 2012 08:46

С младоците ще се справяме много по-добре. Поне няма да ги разминават като малки гари. Рио толкова е бавен, че чак не вярвам каква машина беше в защита. Отделно и честите контузии го довършиха. Беше най-добрият защитник в света, но вече и ЕГН-то си казва думата.
Видата и той върви по стъпките на Фърдинанд :(
И като ви казвам, че Рафа не става.... ама вкарал гол на Пуля :|

Потребителски аватар
Kristianc
Контакти:

Мнениеот Kristianc » 30 сеп 2012 09:23

Ако не беше паднал 3тия гол за Тотнъм щеше да ги бием 100%

Потребителски аватар
KingKenny
Контакти:

Мнениеот KingKenny » 30 сеп 2012 11:12

В този стил на Юнайтед полузащитниците трябва да се прибират много, много бързо към своето наказателно поле. Вижте при третия гол Карик. От центъра до наказателното поле съм сигурен, че щеше да го извърви по бързо. Страшно не адекватно действие. Скоулс няма тази бързина и физ. сила да играе точно тази роля box-to-box. Оттам идва и проблема как толкова лесно се преминава през хлафовете. Когато дойде обаче до защитниците Юнайтед също има няколко дупки. Рио е просто кошмарен с всеки следващ мач, Еванс няма нужната класа, Фил Джоунс и Крис Смолинг са добри, но им трябва още опит. И се стига дотам, че просто във дефанзивен план Юнайтед има проблеми във всяко едно отношение, посрещане, позициониране, прибиране. Има доста проблеми и те не са от вчера и от днес и тук трябва САФ най-накрая да вземе мерки ако иска да успее отново. Така ще е много трудно. :)
suareshampion написа:Аз съм играл в Б група а ти къде ? Аз съм учил 6 години за треньор а ти може би за дърводелец ? Школуван съм а ти ? Останалото ще си го спестя .

Нека се преклоним пред нашето божество! Всеки един ден доказваш какъв надменен лаик си. Поклон!

di4o
Контакти:

Мнениеот di4o » 30 сеп 2012 11:41

Не съм гледал мача , гледах репортаж. Нещата, които правят впечатление в Юнайтед от няколко години насам са - контузия след контузия на основни защитници . Почва да прави впечатление и си мисля , че има нещо свързано с тренировъчния процес . Не може Фил Джоунс и Смолинг , които бяха взети да пълнят дупки и постепенно да се налагат в състава и те да са контузени . Има нещо сбъркано според мен . Изобщо няма да говоря за Рио , който никога няма да бъде същия . Може би ще се представя добре , но никога няма да достигне нивото си отпреди.
На мнение съм ,че ако има качествени юноши би могло да се налагат - сега е момента просто ! Иначе ще стане както с Погба ... ;)
Аз съм от "ЦСКА" , но "ЦСКА" не е от мен !
Стига с тая омраза, бе! К'вото чуете свързано с ЦСКА и бива буквално осирано за секунди. Ако и толкова си обичате отбора, цена няма да имате... Болни мозъци!

Върни се в “Манчестър Ю”